Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai ir keksiukai

QUOTE(Renata123 @ 2014 01 11, 21:49)
Nepamirskite, kad parduotuviniuose prideta daug E ir visokiausiu purikliu, kelikliu itt. Todel jie yra tokie, kokie yra, t.y. neisveiki. biggrin.gif
Tikiu, kad namuose is sveiku produktu galima tokiu iskepti. Bet recepto nurodyt negaliu, nes nesu ju megeja.
Sekmes! 4u.gif

butent drinks_cheers.gif cia kaip su naminiais tortais, kai papraso 2kg torto ir sako "kazi nebus cia per daug 20-25 zmonems nes noriu net 2kg" biggrin.gif o tai reiskia TIK 16-18cm normaliai puosta tortuka smile.gif isivaizduoja zmones kaip prekybcentriuose kur kremai ir biskvitas is miltuku 2kg tortas bus per tarybine bleka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 20 sausio 2014 - 20:54
gal zinot pagal kuri recepta gaunasi tokie senoviniai keksiukai, buna kepyklelese, tokie kietesne plutele,sunkesni su razinom?kiek bandziau visi ne tokie doh.gif
Atsakyti
mano sokoladinai keksiukai su vysniomis = sokoladinis ganasas , visam siam kiekiui suejo 0,5kg. sokolado doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 22 sausio 2014 - 15:24
Aš labai noriu pasidalinti Tinginio keksiukų su "Nutella" receptu smile.gif Superinis reikalas, kuriam iš esmės reikia tik 4 ingredientų. Labai greit pagaminami (ir suvalgomi), patiks tiem, kuriem labiau prie širdies sausesni, o ne drėgnesni kepiniai. 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, kaip padaryti, kad keksiukų viršuje nebūtų iškilusios kepurėlės?
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 22, 14:24)
mano  sokoladinai keksiukai su vysniomis = sokoladinis ganasas  , visam siam kiekiui suejo 0,5kg. sokolado doh.gif             
user posted image

O jei nepaslaptis ką dar dėjote į ganašą, kad toks kietas gavosi (tinkamas formavimui) - sviestą? Gal galite papasakoti kaip gaminote?
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2014 01 23, 13:41)
O jei nepaslaptis ką dar dėjote į ganašą, kad toks kietas gavosi (tinkamas  formavimui) - sviestą? Gal galite papasakoti kaip gaminote?

Nuotrauku nereikia citoti smile.gif
dariau pagal si recepta http://www.supermama...?...&p=21844422
Atsakyti
QUOTE(pupa*uoga @ 2014 01 22, 22:32)
Sakykit, kaip padaryti, kad keksiukų viršuje nebūtų iškilusios kepurėlės?

man irgi labai idomu blush2.gif Mazai dedat teslos ar iskeptam keksiukui kepurele dailiai nupjaunate?
Atsakyti
QUOTE(-kitsune- @ 2014 01 29, 11:27)
man irgi labai idomu  blush2.gif  Mazai dedat teslos ar iskeptam keksiukui kepurele dailiai nupjaunate?

Keksiukas turi buti su kepure mirksiukas.gif Jei norit, galit nupjauti kepurele puosiant.
Atsakyti
o kokį kremą rekomeduotumėt, kad būtų kaip čia pasakius "kietas", standus, atsparus šilumai?
Atsakyti
Laba diena, gal patartų šiaulietės, kur galima nusipirkti gražių (ne tradicinių, galbūt tik paprastas popierėlis, kaip čia pavaizduota).
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2014 02 06, 08:02)
Laba diena, gal patartų šiaulietės, kur galima nusipirkti gražių (ne tradicinių, galbūt tik paprastas popierėlis, kaip čia pavaizduota).

Būtent, tai ir tėra paprastas popierėlis - atkirptas kepimo popieriaus kvadratėlis, įdėtas į keksiuko kepimo formą.
Atsakyti