Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai ir keksiukai

Aš keksiukus kepu iš obuolių paprasto bet gardaus pyrago receptuko.
3 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus (dedu vos mažiau)
1 stiklinė miltų
porą šaukštų aliejaus,

jei kiaušiniai maži reiktų mažiau miltų berti

tuomet į vidų dedu pagal nuotaiką arbą obuolių gabalėlius su cinamonu, arba bananus,
ant viršaus visada paberiu saulėgražų ir secamo sėklų, labai skanu mums jos thumbup.gif

kepu šį nes dukrytė negali sviesto valgyti, skonis puikus ir ne sausi
smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 12 01, 14:31)
Paturbinti kondensuoto pieno keksiukai biggrin.gif

O kuris būtent receptas? Nes temos pradžioje pažiūrėjau, ne vienas receptas su kondensuotu pienu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2013 12 01, 18:19)
O kuris būtent receptas? Nes temos pradžioje pažiūrėjau, ne vienas receptas su kondensuotu pienu.  4u.gif

va sitie http://www.neringa-b...-keksiukai.html
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 12 01, 17:25)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Keksiukus kepsiu su kondensuotu pienu .Noreciau puosti kremu,bet negaliu rasti recepto,kuri buvau radus ir neiissisaugojau.gal kuri turit jei pamenu kremas butu tartum kaip ir sviestinis bet su pienu ir lygtais su miltais,neper riebus ir neper saldus.
Dekui is anksto
Atsakyti
Iš Jūsų aprašytų ingredientų turėtų būti plikytas kremas, per paiešką turėtų išmesti
Atsakyti
sveikos, noriu prasyt gal kas gali pasidalinti receptu, kaip padaryti spalvota glaju ant keksiuku. Turiu dazu, noriu kazka grazaus papiesti o nezinau jokio gero, patikrinto receptuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2013 12 10, 16:47)
Iš Jūsų aprašytų ingredientų turėtų būti plikytas kremas, per paiešką turėtų išmesti

aciukas .
Merginos keksiukai su kondensuotu pienu pavyko -gardu.Kol kas skaniausi is visu bandytu,o bandyta nemazai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma099 @ 2013 12 01, 15:16)
Aš keksiukus kepu iš obuolių paprasto bet gardaus pyrago receptuko.
3 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus (dedu vos mažiau)
1 stiklinė miltų
porą šaukštų aliejaus,

na, o kepimo milteliu nededat?
Atsakyti
Sveiki, gal kas turit puriu keksiuku recepta, tokiu "lengvu" kaip parduotuvese buna? Kiek kepiau keksiuku visi jie primena pyragus, skanus, bet truksta to puraus lengvumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 12 01, 18:25)

jeeeee, tikrai šaunūs keksiukai thumbup.gif thumbup.gif kiek buvau išbandžiusi keksiukų receptų, draugių išgirtų, nė vieni taip skaniai neišėjo kaip šie thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

rytoj nešam keksiukų balių į darželį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
paskui kepsim dar kartą namuose gimtadienio svečiams thumbup.gif thumbup.gif

ir jų išeina daug daugiau, nei kad ten parašyta- dėjau į vidutinio dydžio formeles thumbup.gif thumbup.gif, o keksiukų išėjo virš 20 thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 22 gruodžio 2013 - 21:01
mamytės sakykit ką ne taip darau. Kepu kond.pieno keksiukus. Kai kepa gražiai iškyla, bet tik išjungiu orkaitę subliūkšta ir susitraukia (iškepus netraukiu iškart iš orkaitės, o truputį palaikau). Iškepę būna (patikrinu pagaliuku), kepu 180, rėžimas kaitinimas viršus ir apačia (be vėjelio)
Atsakyti