Aš keksiukus kepu iš obuolių paprasto bet gardaus pyrago receptuko.
3 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus (dedu vos mažiau)
1 stiklinė miltų
porą šaukštų aliejaus,
jei kiaušiniai maži reiktų mažiau miltų berti
tuomet į vidų dedu pagal nuotaiką arbą obuolių gabalėlius su cinamonu, arba bananus,
ant viršaus visada paberiu saulėgražų ir secamo sėklų, labai skanu mums jos
kepu šį nes dukrytė negali sviesto valgyti, skonis puikus ir ne sausi
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 12 01, 14:31)
Paturbinti kondensuoto pieno keksiukai
O kuris būtent receptas? Nes temos pradžioje pažiūrėjau, ne vienas receptas su kondensuotu pienu.
QUOTE(Elentari @ 2013 12 01, 18:19)
O kuris būtent receptas? Nes temos pradžioje pažiūrėjau, ne vienas receptas su kondensuotu pienu.
va sitie http://www.neringa-b...-keksiukai.html
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 12 01, 17:25)
Ačiū
Keksiukus kepsiu su kondensuotu pienu .Noreciau puosti kremu,bet negaliu rasti recepto,kuri buvau radus ir neiissisaugojau.gal kuri turit jei pamenu kremas butu tartum kaip ir sviestinis bet su pienu ir lygtais su miltais,neper riebus ir neper saldus.
Dekui is anksto
Dekui is anksto
Iš Jūsų aprašytų ingredientų turėtų būti plikytas kremas, per paiešką turėtų išmesti
sveikos, noriu prasyt gal kas gali pasidalinti receptu, kaip padaryti spalvota glaju ant keksiuku. Turiu dazu, noriu kazka grazaus papiesti o nezinau jokio gero, patikrinto receptuko
QUOTE(likta @ 2013 12 10, 16:47)
Iš Jūsų aprašytų ingredientų turėtų būti plikytas kremas, per paiešką turėtų išmesti
aciukas .
Merginos keksiukai su kondensuotu pienu pavyko -gardu.Kol kas skaniausi is visu bandytu,o bandyta nemazai
QUOTE(vilma099 @ 2013 12 01, 15:16)
Aš keksiukus kepu iš obuolių paprasto bet gardaus pyrago receptuko.
3 kiaušiniai
1 stiklinė miltų
porą šaukštų aliejaus,
3 kiaušiniai
1 stiklinė miltų
porą šaukštų aliejaus,
na, o kepimo milteliu nededat?
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 12 01, 18:25)
jeeeee, tikrai šaunūs keksiukai kiek buvau išbandžiusi keksiukų receptų, draugių išgirtų, nė vieni taip skaniai neišėjo kaip šie
rytoj nešam keksiukų balių į darželį
paskui kepsim dar kartą namuose gimtadienio svečiams
ir jų išeina daug daugiau, nei kad ten parašyta- dėjau į vidutinio dydžio formeles , o keksiukų išėjo virš 20
mamytės sakykit ką ne taip darau. Kepu kond.pieno keksiukus. Kai kepa gražiai iškyla, bet tik išjungiu orkaitę subliūkšta ir susitraukia (iškepus netraukiu iškart iš orkaitės, o truputį palaikau). Iškepę būna (patikrinu pagaliuku), kepu 180, rėžimas kaitinimas viršus ir apačia (be vėjelio)