Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai ir keksiukai

QUOTE(*Radvileee @ 2013 11 09, 21:23)
Šiandien kepiau keksiukus  ax.gif
user posted image

koki krema gaminot keksiuku puosimui. Labai grazu
Atsakyti
QUOTE(akvablue @ 2013 11 09, 15:37)
Daznai kepu taip, kam dideli keksa, o nuo tos pacios teslos kelis keksiukus, kad paragauti, visada normaliai gaunasi, ar is keksiuku teslos dideli keksa, tik jau kepimo laika pasireguliuokite, bandykite drąsiai, turėtu ir jums pasisekti...

Aciū už atsakymą. Reikės bandyti.
O nebandėt to kekso ir puošti, na ta prasme cukrine mase, įdomu ar gautųsi kas.
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2013 11 09, 23:26)
koki krema gaminot keksiuku puosimui. Labai grazu

Ačiū, čia mano pirmasis pabandymas. Keksiukus puošiau maskarponės kremu ir sviestiniu rududu kremu.
Atsakyti
O ką jūs darot, kad nuo keksiukų kremas nenuslystų kambario temperatūroje? Aš kažkada puošiau šokoladiniu ganašus, ir man nuslydo kremas nuo keksiukų...
Atsakyti
QUOTE(nerciuke @ 2013 11 10, 15:00)
O ką jūs darot, kad nuo keksiukų kremas nenuslystų kambario temperatūroje? Aš kažkada puošiau šokoladiniu ganašus, ir man nuslydo kremas nuo keksiukų...

Gal keksiukai šilti buvo, kai puošėte?
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2013 11 14, 19:05)
Gal keksiukai šilti buvo, kai puošėte?

Na lyg ir ne... Vat ir galvoju ka as blogai padariau..
Atsakyti
isbandziau nauja silikonine forma
Forma pirkau maxsimoje , kai buvo nuolaidos 40%, tai super, patiko ji, kad tokia standesne tvirta, ir nereikia joikiu popieriuku, superine

user posted image

Atsakyti
keksiukai su kondensotu pienu, pirma syki kaskodel nepatiko, o antra kart kepiau tai super
user posted image

cia jau su spalvotais popieriukais
user posted image
Atsakyti
Aš darau keksiukus su maskarponės kremu , juos šiek tiek sudrėkinu su kava ir man ant rytojaus nelabai gražiai atšoka keksiukų popierėliai , čia manau nuo drėgmės sad.gif bet vaizdas nelabai gražus būna sad.gif
Ką daryti , kad jie gražiai atrodytų ? Gal dėti į kitą popierėlį ?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Patarkit prasau kaip padaryti maskarponini saldziarugsti krema ant keksiuku..
Suprantama,kad maskarpone,grietinele,cukrus,laimo sultys..Bet niekada negaminus blush2.gif ,nezinau proporciju,kokia grietinele,kiek sulciu.Ir pries kiek laiko pries patiekiant ant stalo ,-uzdeti krema? Ar kambario temp.pastovejus po kurio laiko nenuplaukia kremas? Na ir pazeriau klausimu,bet laaabai jau man aktualu g.gif Aciu.
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2013 12 01, 11:21-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 12 01, 11:21)
Sveikutes  4u.gif
Patarkit prasau kaip padaryti maskarponini saldziarugsti krema ant keksiuku..
Suprantama,kad maskarpone,grietinele,cukrus,laimo sultys..Bet niekada negaminus blush2.gif ,nezinau proporciju,kokia grietinele,kiek sulciu.Ir pries kiek laiko pries patiekiant ant stalo ,-uzdeti krema? Ar kambario temp.pastovejus po kurio laiko nenuplaukia kremas? Na ir pazeriau klausimu,bet laaabai jau man aktualu g.gif Aciu.

Man taip pat sie klausimai aktualus. Noriu kept keksiukud su kremu bet nezinau kaip padaryt krema kuris neistyztu Ir nenuplauktu g.gif ar yra koks kuris sustingsta ir laikosi kaip mazdaug morengiuka tik ne toks kietas taptui g.gif
Atsakyti
Paturbinti kondensuoto pieno keksiukai biggrin.gif
user posted image
kremas : 250maskarpones,truputi cukrus pudros,420gretineles..isplakas iki purumo su pudra,idedat suri,isplakam vel.Kremas nuostabus,laikesi 2 dienas kambario t. (tai buvo eksperimentas biggrin.gif keksiukai labai skanus.
Keksiukai : viska pagal kondensuotu keksiuku recepta.tik mazinam miltu kieki 30gr,ir dedam kakavos 30gr. i formele sauksta teslos,sauksta vysniu dzemo (norejau su saldytom,neradau musu parduotuveje) ant virsaus vel saukstas teslos.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azalija-777: 01 gruodžio 2013 - 14:31