Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai ir keksiukai

Vyras sako: iškepk tų mažų keksiukų.
Dukra: o, tikrai, kaip seniai kepiau, gal su obuoliais?
V: ne, ne su obuoliais, o mažų.
D: nu tai jie gi visi standartinio dydžio gaunasi
V: nu mažų keksiukų
D: kokių dar mažų?
smile.gif
pasirodo, kanelių pageidavo
Atsakyti
na ką, pasidalinsiu atradimu,kurio ilgai ieškojau ir vis bandžiau,kol aptikau -rezultatas,bent jau mano šeimynai-metų atradimas thumbup.gif My Webpage
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamusiuka: 01 spalio 2013 - 17:26
mamusiuka, jūsų keksiukas atrodo žymiai skaniau ir geriau, negu receptų puslapy wub.gif
Atsakyti
pritariu Elle wink.gif
pagal nuorodos foto - net nekiltų ranka kepti, o va į jūsų foto pažiūrėjus, pagalvojau, kad gal verta biggrin.gif
čia gal adaptuotas receptas pagal jumis ar viskas kaip nuorodoje?
Atsakyti
Sveikos, gal kas turit receptuką paprastų keksiukų, be jokių obuolių, razinų,bananų, bet skanių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvaja: 04 spalio 2013 - 07:59
QUOTE(Silvaja @ 2013 10 04, 08:59)
Sveikos, gal kas turit receptuką paprastų keksiukų, be jokių obuolių, razinų,bananų, bet skanių  biggrin.gif

Laba, mano nuomone gali daryti kaip bet kokius, tik nedėti jokių priedų mirksiukas.gif Man pvz skaniausi keksiukai su kondensuotu pienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 10 04, 08:03)
Laba, mano nuomone gali daryti kaip bet kokius, tik nedėti jokių priedų  mirksiukas.gif Man pvz skaniausi keksiukai su kondensuotu pienu  mirksiukas.gif
aha, tuos kaip tik ruošiuosi ryt kepti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2013 10 04, 12:31)
aha, tuos kaip tik ruošiuosi ryt kepti biggrin.gif  4u.gif

as irgi rytoj kepsiu drinks_cheers.gif visad pries kepdama ant virsaus uzdedu po pekano riesuta - tai niam kaip skanu buna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 10 01, 19:04)
mamusiuka, jūsų keksiukas atrodo žymiai skaniau ir geriau, negu receptų puslapy wub.gif

QUOTE(EirJ @ 2013 10 01, 19:11)
pritariu Elle wink.gif
pagal nuorodos foto - net nekiltų ranka kepti, o va į jūsų foto pažiūrėjus, pagalvojau, kad gal verta  biggrin.gif
čia gal adaptuotas receptas pagal jumis ar viskas kaip nuorodoje?

ax.gif Ačiūū, kelpiau tiksliai pagal receptūrą, nurodytą puslapyje, maloniai nustebau prapjovus-jis buvo tamsus, purus ir minkštutėlis, beje kitą dieną likutis buvo toks pat minkštas minkštas ir išlikęs purus thumbup.gif
Atsakyti
o dėjote tuo sprieskoniu:s gvazdikėlius ir pan?
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 10 06, 15:54)
o dėjote tuo sprieskoniu:s gvazdikėlius ir pan?

dėjau, tik mažiau, nes maniškiai nei gvazdikėlių nei imbiero nemėgsta mirksiukas.gif o cinamono įvariau kaip reikiant lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip kepti keksiukus su rududu idaru?
dejau I formas sauksta teslos, tada rududu ir ant virsaus nedaug teslos kad pasleptu rududu, bet kepant jis nusileido zemyn, prilipo prie popieriaus, kaip kepti kad nenusileistu ir liktu vidury?
Atsakyti