Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai ir keksiukai

QUOTE(Aušraitė @ 2013 09 05, 10:00)
Sveikos mamytės 4u.gif

Netrukus švęsime gimtadienį, nusprendėm šiais metais vietoj torto kepti keksiukus.

Pasidalinkite prašau kokie keksiukai tiktų gimtadienio stalui, noprėtųsi, kad nebūtų sausi  4u.gif

Ačiūūū wub.gif
Papildyta:
mmmmmm wub.gif  wub.gif  wub.gif
Mano cukrinukai kepti grožiai  wub.gif  wub.gif
Turim daug slyvų, o jei į kondensuoto pieno keksiukų vidų įdėjus slyvų  g.gif

Arba mėlynių, aviečių??? g.gif

Lauksiu komentarų, ačiū labai  4u.gif


Su slyvom nebandžiau, bet gal ir visai nieko smile.gif Šiaip jie ir vieni labai skanūs, purūs, su savitu skoniu ... Galbūt vietoj slyvų geriau dėkite avietes, spalva gražesnė bus smile.gif

O šiaip, iš slyvų galit pasidaryti skanų desertą - karamelizuotų vaisių smile.gif Tereik iškepti keptuvėje vaisius su cukrumi, savose sultyse vaisiai susikaramelizuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spiocha @ 2013 09 10, 13:33)
O šiaip, iš slyvų galit pasidaryti skanų desertą - karamelizuotų vaisių smile.gif Tereik iškepti keptuvėje vaisius su cukrumi, savose sultyse vaisiai susikaramelizuos smile.gif

O vaisius reikia zalius ar dziovintus naudoti?
Atsakyti
Parodysiu ir as savo keksiuku armija biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
tokiu buvo 50vnt
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 09 24, 17:23)
Parodysiu ir as savo keksiuku armija  biggrin.gif


Visi labai gražūs, o jau rūžavi - super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 09 24, 15:23)
Parodysiu ir as savo keksiuku armija  biggrin.gif
[

Tikrai labai gražūs. O iš ko papuošimus darote?
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2013 09 25, 15:44)
Tikrai labai gražūs. O iš ko papuošimus darote?

Saldainiu mase.is zefyru marshmellow 4u.gif
Aciu labai ,malonu kad patinka blush2.gif
Atsakyti
Laaabai gražūs keksiukai wub.gif Pagal kokį receptuką keksiukus kepėte?
Atsakyti
Pas mane populiariausi kondensuoto pieno,kartais pagardinu saldytom uogom.avietes,melynes.
Atsakyti
kazi ar tiktu gaminant varskinius keksiukus prideti I tesla kakavos kad gauti varskinius-sokoladinius? smile.gif

noriu ismeginti koki keksiuku recepta, bet kad nebutu sausi. varskiniai visai patiko. ar kondensuoto pieno keksiukai ne sausi?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2013 09 26, 19:50)
noriu ismeginti koki keksiuku recepta, bet kad nebutu sausi. varskiniai visai patiko. ar kondensuoto pieno keksiukai ne sausi?


šituos pabandykit mirksiukas.gif Labai skanūs ir ne sausi.
http://www_neringa-b...-keksiukai.html
Atsakyti
Dieviškai skanus rudeninis rudeninis keksas
Recepte aliejų minimą keičiau makadamijų rieš. aliejumi ir dėjau 225g juodojo (100 50%, 125 - 81% kakavos) ir dėjau graikinių riešutų smulkintų 2 saujas. Be galo skanu išties!
Atsakyti
Keksiukai su obuoliais ir traškia cinamonine kokosų plutele

Norėjos kažkokių neįprastų, dar nebandytų keksiukų. Kadangi balkone vis dar pūpso rudeniniai obuoliai, sugalvojau paderinti obuolius ir kokosą. Skonis fantastiškas, nuoširdžiai rekomenduoju!


user posted image

Apie 16 keksiukų

Keksiukams:

150 gr. minkšto sviesto
120 gr. cukraus
2 kiaušinių
žiupsnelio druskos
150 gr. miltu
1 a.š. kepimo miltelių
50 ml pieno
3 dideli obuoliai

Kokosų plutelei:

90 gr. kokosų drožlių
75 gr. miltų
60 gr. rudojo cukraus
50 gr. minkšto sviesto
1/3 a.š. cinamono

Keksiukai. Sviestą su cukrumi ir druska išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart paplakti apie 1 min. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti. Suberti į sviesto masę ir šaukštu atsargiai išmaišyti. Supilti pieną ir dar kartą viską permaišyti. Sudeti mažais kubeliais supjaustytus obuolius, sumaišyti su tešla.

Kokosų plutelė. Suberti į dubenį visus sausus produktus. Sudedėti sviestą ir viską rankomis trinti, kol susidarys drėgni trupiniai.

Į keksiukų formeles dėti tešlos (apie 2/3 formelės), viršų užbarstyti kokosų trupiniais.
Kepti iki 190C įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min., kol keksiukų viršus gražiai paruduoja. Skanaus!

http://aj-receptai.b...ir-traskia.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 30 rugsėjo 2013 - 10:30