nagi, mielosios keksiukų kepėjos, reikia profesionalaus patarimo ką daryti, kad keksiukų apačia liktų lygi? ta prasme kepant paprastus keksiukus labai sveikintina, kai jų kepurėlės gražiai iškyla, o kepant forminius keksiukus, tas iškilimas tampa problema, nes jis turi būti dugnas įkeliu foto, gal bus aiškiau ko klausiu -->kepiau mašinytes, bet jos nestovi, nes dugnas iškilęs.
Uploaded with ImageShack.us]My Webpage[/URL]
QUOTE(EirJ @ 2013 06 26, 17:33)
nagi, mielosios keksiukų kepėjos, reikia profesionalaus patarimo ką daryti, kad keksiukų apačia liktų lygi? ta prasme kepant paprastus keksiukus labai sveikintina, kai jų kepurėlės gražiai iškyla, o kepant forminius keksiukus, tas iškilimas tampa problema, nes jis turi būti dugnas įkeliu foto, gal bus aiškiau ko klausiu -->kepiau mašinytes, bet jos nestovi, nes dugnas iškilęs.
Tiesiog reikia nupjauti iskilimus, ir graziai apvedzioti su liukru langelius, dureles, ttt.... ir bus grazios masineles
QUOTE(EirJ @ 2013 06 26, 18:33)
tiesiog pripraskit prie savo orkaites ir pries pabaiga kai keksiukai iskyla ir pradeda rusveti ir kieteja ju virsus-prisukit kaitra, jie kiek nusileis ir paskrus ne tokie auksti.
vaje niam niam kokie groziai
QUOTE(Elle_ @ 2013 07 24, 14:43)
merginos, kur jūs perkate tuos popierinius indelius keksiukams?
As tai randu musu parduotuvej manau kokioj maksimoj tikrai ju turi buti irgi
Pastaruoju metu mano megstamiausi keksiukai sokoladiniai keksiukai su kondensuotu pienu
pirma karta iskilo, bet labai greitai susileido. Pasirodo per trumpai kepiau, tai antra karta jau tokie gavosi
Vakar sumasciau dar i ju vidu idet Rududo kremo, tai baisiai skanu buvo
tik kita karta desiu taip, kad butu tiesiai per viduri kremas, nes dabar uzdejau ant virsaus ir galvojau, kad isileis i vidu, bet taip nenutiko. Skonis nuo to nenukentejo, tik estetinis vaizdas
QUOTE(Elle_ @ 2013 07 24, 15:43)
merginos, kur jūs perkate tuos popierinius indelius keksiukams?
Daugelyje prekybos centru yra pirkti spalvingu popieriniu formeliu. Esu pirkusi ir Gariunuose.
QUOTE(Elle_ @ 2013 07 24, 17:03)
tai va, kad vakar maximoje ieškojau - neradau
O kuriam skyriuj ieškojot? Atsimenu parduotuvėj IKI jie sudėti prie gimtadienio šventės prekių
QUOTE(Aglėja @ 2013 07 24, 16:20)
O kuriam skyriuj ieškojot? Atsimenu parduotuvėj IKI jie sudėti prie gimtadienio šventės prekių
prie pačių formų ieškojau, reikės turbūt prie tų visų žvakių, fejerverkų paieškoti dar
QUOTE(Albe69 @ 2013 07 24, 16:00)
Pastaruoju metu mano megstamiausi keksiukai
Koks grožis!
Mano debiutas - keksiukai su baltuoju šokoladu ir rabarbarais:
Receptas čia (tik cukraus kiekį visur sumažinau)
QUOTE(Elle_ @ 2013 07 24, 16:03)
tai va, kad vakar maximoje ieškojau - neradau
www.tastyfun.lt