QUOTE(Murciux @ 2013 05 25, 19:10)
Tai reiks pabandyti pareguliuoti temperatura, as kazkaip visa laika buvau isitikinus, kad negalima jau temperaturos sukioti, kai kepa, nes gal sukris , kaip koks biskvitas
Teoriskai taip o praktiskai - reik priprasti prie savo orkaites ir kepamo kepinio kas del biskvitu...ne visi bijo judinimo ir atidarinejimo bei badymo pagaliuku dazniausiai bijo tie kur baltymai plakami atskirai, bet aisku kiekvienam savo
jusu atveju manau kad perkarsta temperatura jie kepami del to greit iskyla ir plysta, bandykit maziau laipsniu ir kiek ilgiau. Arba jei jau matot kad labai iskilo ir tuoj plis tada prisukit.
QUOTE(agente25 @ 2013 05 25, 17:31)
Ramune o kokioje formoje kepat keksiukus? Kokie ismatavimai keksiuko? Noriu pirkt forma bet didelis pasirinkimas:)
manoji paprasta, ta kur metaline 12vnt keksiuku standartiniu 5cm skersmuo rodos. (motulej maximoj pirkau )