Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai ir keksiukai

QUOTE(Murciux @ 2013 05 25, 19:10)
Tai reiks pabandyti pareguliuoti temperatura, as kazkaip visa laika buvau isitikinus, kad negalima jau temperaturos sukioti, kai kepa, nes gal sukris , kaip koks biskvitas biggrin.gif

Teoriskai taip smile.gif o praktiskai - reik priprasti prie savo orkaites ir kepamo kepinio smile.gif kas del biskvitu...ne visi bijo judinimo ir atidarinejimo bei badymo pagaliuku smile.gif dazniausiai bijo tie kur baltymai plakami atskirai, bet aisku kiekvienam savo smile.gif
jusu atveju manau kad perkarsta temperatura jie kepami del to greit iskyla ir plysta, bandykit maziau laipsniu ir kiek ilgiau. Arba jei jau matot kad labai iskilo ir tuoj plis tada prisukit.

QUOTE(agente25 @ 2013 05 25, 17:31)
Ramune o kokioje formoje kepat keksiukus? Kokie ismatavimai keksiuko? Noriu pirkt forma bet didelis pasirinkimas:)

manoji paprasta, ta kur metaline 12vnt keksiuku standartiniu 5cm skersmuo rodos. (motulej maximoj pirkau smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 25 gegužės 2013 - 20:37
skarda paprasta bet keksiukai dievisko grozio:)
Atsakyti
QUOTE(agente25 @ 2013 05 25, 21:37)
skarda paprasta bet keksiukai dievisko grozio:)

Aciu biggrin.gif
cia siandieniniai, kadangi vaikai irgi salia tai buna kad jie pakaitalioja temperatura be mano noro biggrin.gif siems irgi grese toks likimas bet laiku pastebejau, kepureles jau buvo gerai pakilusios, prisukau ir graziai nusileido smile.gif iskepe be tokiu bedu.
Tik foto labai greit daryta tai ne taip kaikurie atsukti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 25 gegužės 2013 - 21:40
QUOTE(ramune.v @ 2013 05 25, 22:33)
Aciu biggrin.gif
cia siandieniniai, kadangi vaikai irgi salia tai buna kad jie pakaitalioja temperatura be mano noro biggrin.gif siems irgi grese toks likimas bet laiku pastebejau, kepureles jau buvo gerai pakilusios, prisukau ir graziai nusileido smile.gif iskepe be tokiu bedu.
Tik foto labai greit daryta tai ne taip kaikurie atsukti blush2.gif

O sakykit jus tarp keksiuko ir to pastilazo kilimelio dedat dar krema koki? smile.gif be to, ar zmones valgo tuos papuosimus? biggrin.gif pas mus figureles tai nevalgomos buna 4u.gif
Atsakyti
aš kažkaip irgi abejoju dėl tų papuošimų.. ypač kai tie keksiukai tokie maži, o papuošimai tokie dideli biggrin.gif maksimum ką padarau, tai pabarstukais apibarstau. nors, tikrai reikia pripažinti, tie papuošimai laaabai pagyvina vaizdą..

user posted image Uploaded with ImageShack.us]My Webpage[/URL]
Atsakyti
biggrin.gif taigi tai papuosimai, kam juos butinai valgyt smile.gif ot lietuviskas mastymas viska suvartot uz ka sumoki smile.gif nepriimkit aisku to asmeniskai nei viena, bet kai praso graziu keksiuku man nelabai tas grozis kai jie trupinukais apibarstyti ar pateplioti sokoladu blush2.gif be to ta padaryti gali visos, o puosti kitaip-nevisada, tam reik ir laiko bei pastangu, kas praso-tai vertina.
Naminiam kasdieniam vartojimui - TAIP, ir tik taip - sokoladas, dzemukas, lengvas jogurto ar mascarpones kremukas, beziukas. O kai reik sventei ar fotosesijai puosniu, man tik pastilazas smile.gif
po pastilazo plokstute lengvai patepta sviestiniu, arba dzemu kad priliptu. Nenorit valgyti papuosimo-jis lengvai nusiima-pasidekit, ismeskit ir valgykit skanu paprasta keksiuka, bet tokiu keksiuku esme papuosti stala ar lauktuves sveciams.
Tiesa, vaikai labai daznai dziaugiasi kaip tik papuosimais ir juos suvartoja pirmiau nei pacius keksiukus, tik reik kad cukrinukas skanus butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 27 gegužės 2013 - 16:30
Sūnelio šventei į darželį keksiukai. Varškiniai su džiovintomis slyvomis, tik aš vietoj slyvų dedu tik sumaltą šokoladą. Mano šie patys mėgstamiausi.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2013 05 30, 20:05)
Sūnelio šventei į darželį keksiukai. Varškiniai su džiovintomis slyvomis, tik aš vietoj slyvų dedu tik sumaltą šokoladą. Mano šie patys mėgstamiausi.
http://images46.fotk...936/trio-vi.jpg[/img]

Tai gražučiai, pasaka wub.gif mūsų šeimos mėgiamiausi - bananiniai keksiukai, kepam praktiškai kas savaitę wub.gif o gražiausi papuošimai tai vasarą, kai jau būna mėlynių ir žemuogių, iš jų padarau tokias kaip karūnėles keksiukams (reiks įkelt foto, nemoku paaiškint kaip tai atrodo) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniellita @ 2013 06 03, 20:46)
Tai gražučiai, pasaka  wub.gif  mūsų šeimos mėgiamiausi - bananiniai keksiukai, kepam praktiškai kas savaitę  wub.gif o gražiausi papuošimai tai vasarą, kai jau būna mėlynių ir žemuogių, iš jų padarau tokias kaip karūnėles keksiukams (reiks įkelt foto, nemoku paaiškint kaip tai atrodo)  bigsmile.gif

Ačiū. Būtinai pasirodykit 4u.gif O kokie čia bananiniai? Receptas iš SM? Norėčiau pabandyti.
Atsakyti
Nieko super ypatingo, tiesiog į tešlą maišosi trinti bananai essen.gif receptukas:
3-4 vidutiniai bananai (kuo daugiau, tuo drėgnesni keksiukai, bet jeigu yra vienas tai dėl skonio man užtenka ir vieno didesnio)
Pusė puodelio cukraus (jeigu mėgstat saldžiau, galima pilt ir daugiau)
1 kiaušinis
1/3 puodelio lydyto sviesto
šaukštelis kepimo miltelių
puse saukstelio druskos
Pusantro puodelio miltų

viska sublenderiuoju, supilstau i sil. formeles ir kepu apie 20 min 170-180 laipsniu temperaturoj (ja pareguliuoju stebedama kepima) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniellita @ 2013 06 03, 21:47)
Nieko super ypatingo, tiesiog į tešlą maišosi trinti bananai  essen.gif receptukas:
3-4 vidutiniai bananai (kuo daugiau, tuo drėgnesni keksiukai, bet jeigu yra vienas tai dėl skonio man užtenka ir vieno didesnio)
Pusė puodelio cukraus (jeigu mėgstat saldžiau, galima pilt ir daugiau)
1 kiaušinis
1/3 puodelio lydyto sviesto
šaukštelis kepimo miltelių
puse saukstelio druskos
Pusantro puodelio miltų

viska sublenderiuoju, supilstau i sil. formeles ir kepu apie 20 min 170-180 laipsniu temperaturoj (ja pareguliuoju stebedama kepima)  ax.gif

Ačiū, būtinai pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
Varškės keksiukai su šlapios bezė kremu smile.gif
user posted image
Atsakyti