Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai ir keksiukai

QUOTE(tarškaliukas @ 2013 04 24, 07:02)
Kepimo laikas atsidėjo penktad. Tad labai lauksiu komentarų ir pasiūlymų smile.gif

Jeigu dar reikia - mano aukščiau aprašyti keksiukai nerealiai drėgni, purūs, vnž kas valgė - tas gyrė blush2.gif
Receptas čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2013 04 26, 18:20)
Jeigu dar reikia - mano aukščiau aprašyti keksiukai nerealiai drėgni, purūs, vnž kas valgė - tas gyrė  blush2.gif
Receptas čia  mirksiukas.gif

ačiū labai, pravers ir ateičiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2013 04 26, 17:20)
Jeigu dar reikia - mano aukščiau aprašyti keksiukai nerealiai drėgni, purūs, vnž kas valgė - tas gyrė  blush2.gif
Receptas čia  mirksiukas.gif

noriu pasitikslinti, Ar baltimus irgi su cukrumi plakti ???
Atsakyti
Laba diena, vienus keksiukus nusprendžiau kepti pagal šį receptą.
Labai norisi drėgnų keksiukų. Nerimas kyla dėl temperatūros (kiek visgi laiko reiktų kepti man, skirtingi "aparatai" skirtingai kepa smile.gif ) ir dėl produktų temperatūros. Ar ji turi būti vienoda? Jei visus produktus laikau kambario temp., vadinasi ir vyšnias reikia atšildyti?
Atsakyti
Sveikutes.
Gal galtumete rekomenduoti sokoladiniu ar kakaviniu keksiuku skanu, patikrinta recepta. Perziurejau temos pradzia, tai tu sokoladiniu tikrai nemazai ir jei visus bandyti... Gal kazkuris yra labai skanus ir labiau vertas demesio?
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 04 28, 10:15)
Sveikutes.
Gal galtumete rekomenduoti sokoladiniu ar kakaviniu keksiuku skanu, patikrinta recepta. Perziurejau temos pradzia, tai tu sokoladiniu tikrai nemazai ir jei visus bandyti... Gal kazkuris yra labai skanus ir labiau vertas demesio?

Man labai patiko šokoladiniai keksiukai su vyšniom. Tik svarbu neperkepti, tada bus pakankamai drėgni.
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2013 04 28, 11:36)
Man labai patiko šokoladiniai keksiukai su vyšniom. Tik svarbu neperkepti, tada bus pakankamai drėgni.

reikes irgi isbandyti, nes sudetis receptuko puiki thumbup.gif , manau kad turetu skanus buti bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kuri turite recepta keksiuku panašiu į hesburger su triju rūšiu šokoladu?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 27, 12:42)
noriu pasitikslinti, Ar baltimus irgi su cukrumi plakti ???

Nebūtina, galit cukrų ir tik su kiaušinio tryniu išsukti, nors baltymai ir su cukrumi ir be jo gerai išsiplaka, svarbu kad indas baltymams plakti būtų švarus (ta prasme ne drėgnas).
Atsakyti
Kai atradau šį receptą, kokias dvi savaites kepiau kasdien smile.gif Dabar maždaug kas antra diena biggrin.gif Labai mėgsta vaikai. Drėgni, minkštučiai, kvepia bananu smile.gif
Keksiukai su bananais ir šokoladu
Atsakyti
Sveikos,

man irgi labai patinka keksiukai, bet jie man niekad nesigauna doh.gif verysad.gif net nežinau ką darau ne taip - bet man visada juos bekepant jie kažkuriuo momentu 'sukrinta', nors prieš tai būna iškilę kuo puikiausiai. Nors orkaitės kepimo metu tikrai nedarinėju schmoll.gif tai net nežinau, ar aš kažkokius receptus ne tokius pasirenku, ar dar kažko apie juos nežinau. Dabar artėja dukrytės gimtadienis, labai noriu iškepti keksiukų, bet jau net nežinau pagal kokį receptą man juos kepti, nes jei ir vėl 'sukris' tai bus liūdna verysad.gif Tai gal yra ir daugiau tokių nelaimėlių kaip aš, kurios jau rado receptuką kuris garantuotai pavyktų ir keksiukai būtų iškilę? arba jei kas turit idėjų kodėl jie man visada sukrinta, pasidalinkit, prašau, būsiu labai dėkinga už patarimus 4u.gif
Atsakyti
[quote=Latifa,2013 05 13, 11:33]
===========================

Gal tesla pas tave per skysta gaunasi ???
nes man anksciau irgi taip budavo, ir su keksiukais ir su tortais, viska dedu lig pagal normas, bet tirstumas buna skirtingas, ar sktikline ne tu gramu, ar kiausinis per didelis, sunku juk apskaiciuoti, tai as dabar darau viska pagal norma, bet gale ziuriu kad tesla butu gretines tirtumo, (kai reikia dapilu miltu dar) ir nuo to laiko nekada man nesukrenta thumbup.gif ir dar, jej reikia plakti kiausinius, tai visada plaku nemaziau 5 min., nuors jie issiplaka daug anksciau, bet radau taisyklese kaskur, kad nemaziau 5min. reikia plakti, o tai ir daugiau geriau butu, tai va gal pagelbejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 13 gegužės 2013 - 12:41