Labas merginos,niekad nesu pirkusi internetu is uzsienio,tai sitas reikalas man visiskas kosmosas,bet labai reiketu zieminiu batu vyrisku,gal galit mane pareguliuoti,kur ir per ka man ieskot,gal kur nuolaidos jau prasidejusios?ir kaip viska apsiskaiciuoti?
uzsakiau ON visa seta kombi kelnes ir striukyte,ir ple galvoju turbut per mazus pasiemiau,mano zuikai tik vasara 2metai tai jei siai ziemai jauciu prasoviau pasimdama 18-24men jau man blogiau nebuna kai netikusias prekes reikia ispardavineti
http://www.sierratra...;colorFamily=02
Na labai labai batai, tik ar jie tinkami musu ziemai ir is atsiliepimu skaitau, kad mazinti, jei siaip nesioji 40 tai gal tada geraiu 11 imti
Gal kas turi tokius?
Na labai labai batai, tik ar jie tinkami musu ziemai ir is atsiliepimu skaitau, kad mazinti, jei siaip nesioji 40 tai gal tada geraiu 11 imti
Gal kas turi tokius?
QUOTE(Šalta kava... @ 2012 11 09, 17:59)
sitas reikalas man visiskas kosmosas,
visada buna pirmas kartas kitokio apsipirkimo budo as neissivaizduoju
QUOTE(labamba @ 2012 11 09, 19:05)
visada buna pirmas kartas kitokio apsipirkimo budo as neissivaizduoju
Zinant save,bijau,kad gali tapti man manija
QUOTE(Taurė @ 2012 11 09, 17:59)
Mergytes, panasu, kad mano facebooko saskaita nulausta. Jei bus per facebooka prasoma ar snekama apie pinigus, netikekit. As niekados netvarkau finansu per facebooka !
o aš ir galvoju, ko ponička parūūūške laikini
QUOTE(labamba @ 2012 11 09, 19:04)
uzsakiau ON visa seta kombi kelnes ir striukyte,ir ple galvoju turbut per mazus pasiemiau,mano zuikai tik vasara 2metai tai jei siai ziemai jauciu prasoviau pasimdama 18-24men jau man blogiau nebuna kai netikusias prekes reikia ispardavineti
nepuolam į paniką. Aš savo pupai užsakius 3T suknelę, jai dabar 2,7 nu dyyyydelė. 2T gap striukė irgi dar didoka. O ūgiu kaip ir normali gal kiek kūdesnė mergaitė
QUOTE(Šalta kava... @ 2012 11 09, 19:07)
mhm, pakybokit savaitę kitą, tikrai tapsit . Tik pirmas ir svarbiausias pasiūlymas - nepirkt vos tik pamačius. Mano klaida. Pasistudijuot, pasėdėt, pasekt kada kur masinis pirkimas prasideda. Va dabar Old Navy žieminius rūbus perkam
Laaabai reikia rankines!
http://www.boscovs.c...amp;pdn=1500100 Cia labai gera kaina, Macys tokia dvigubai brangiau kainuoja.
Gal kas nori prisijungti irgi, freeshipas nuo 100 dol.
http://www.boscovs.c...amp;pdn=1500100 Cia labai gera kaina, Macys tokia dvigubai brangiau kainuoja.
Gal kas nori prisijungti irgi, freeshipas nuo 100 dol.
QUOTE(Stepė @ 2012 11 09, 19:14)
nepuolam į paniką. Aš savo pupai užsakius 3T suknelę, jai dabar 2,7 nu dyyyydelė. 2T gap striukė irgi dar didoka. O ūgiu kaip ir normali gal kiek kūdesnė mergaitė
mhm, pakybokit savaitę kitą, tikrai tapsit . Tik pirmas ir svarbiausias pasiūlymas - nepirkt vos tik pamačius. Mano klaida. Pasistudijuot, pasėdėt, pasekt kada kur masinis pirkimas prasideda. Va dabar Old Navy žieminius rūbus perkam
Valio,man kaiptik reiketu ir striukes ir batu,atleiskit uz kvaila klausyma,cia LT kaina?
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 08, 16:05)
Mes labai panasiu tokiu laukiam su kita siunta http://www.sierratra...;colorFamily=01
Jie ne zieminiai?
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 08, 17:30)
Studijavom Timberland puslapyje lentele ir nusprendem imti 10.5US 28cm pedai. Gal ir 10 butu uzteke, bet pabijojom pamazinti. Retai jam tinka 10US dydis
O jei peda 26-26.5cm tada kokidydi imti reiktu?
niekaip nerandu timberland.com size chart lenteles
QUOTE(Šalta kava... @ 2012 11 09, 19:21)
Valio,man kaiptik reiketu ir striukes ir batu,atleiskit uz kvaila klausyma,cia LT kaina?
čia žiūrit? kairėj viršuj pasikeiskit vėliavą į amerikasnską matysit baksais. daugint reikia +- iš 4.
http://oldnavy.gap.c...p;clink=5744690 jums tikriausiai reikia čia . ups, kažkas nebeveikia...
http://www.sierratra...ds-boots~d~123/ batų žiūrėčiau čia - anksčiau kažkas dėjo koduką, ieškočiau tokių kur tas kodukas galioja
Aš pupai columbia pirkau - nerealūs
QUOTE(Šalta kava... @ 2012 11 09, 10:59)
Labas merginos,niekad nesu pirkusi internetu is uzsienio,tai sitas reikalas man visiskas kosmosas,bet labai reiketu zieminiu batu vyrisku,gal galit mane pareguliuoti,kur ir per ka man ieskot,gal kur nuolaidos jau prasidejusios?ir kaip viska apsiskaiciuoti?
sveika prisijungus Dabar kaip tik turim nuolaidu sierratradingpost.com ir panos cia bele kiek prirase apie batus is ten ir nuolaidu kodus
QUOTE(Šalta kava... @ 2012 11 09, 18:07)
cia jau gyvenimo budas,ne manija
QUOTE(Stepė @ 2012 11 09, 18:14)
na kazkiek apsidziaugiau,pastaruoju metu nesiseka,kiek gavau batu viska reikia pardavineti,arba mano vaikai auga minutem arba as juos sumazinu.sunus nesioja 13 dydi,nupirkau batus 1 dydzio ir visi mazi