Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(eknos @ 2012 11 08, 22:09)
Ar buvote apdovanojimuose? kokiais prizais vaikus apdovanojo? Mano 3 mokinai irgi tapo "Rudenėlio vitaminai" prizininkais, bet mes nevažiavome į apdovanojimų šventę.
Ar dalyvaujate "Bebro" konkurse. Šiemet gali dalyvauti 3-4 klasių mokinai nemokamai.

Aš dalyvauti šventėje negalėjau, bet buvo mano mergytė su tėčiu. Tai minėjo, kad buvo labai trumpa šventė ir buvo mažai žmonių. Manikė taip pat tapo laureate multivitaminų kategorijoj ax.gif

Kas tai per konkursas" Bebras" blink.gif ? Raikia pasišniukštinėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 11 08, 20:59)
Net smalsu pasidarė, gal mūsų keliai kur susibėgo g.gif aš tikrai neatsekiau ax.gif o už tokius žodžius tikrai ačiū blush2.gif čia kaip tam katinui: paglostei, pakasei ir ištyso seilė lotuliukas.gif

smile.gif nerealus posakis apie katiną biggrin.gif O susitikti akis į akį mums dar neteko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2012 11 09, 09:30)
Manikė taip pat tapo laureate multivitaminų kategorijoj  ax.gif

Vildinga, šiemet tikra šaunuolė. Nespėja kartu su savo mokinukais prizų rinkti. Gera pradžia! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nepyk, kad "neišryškinau" tavęs. Nors ir buvom susitikusios seminare, bet primiršau tavo v. ir pav.

Na, ar pasiruošusios dar vienam konkursui?
Kviečiu dalyvauti kalėdinio elektroninio atviruko konkurse:
http://www.lyderiula...viruko-konkurse
Papildyta:
QUOTE(eknos @ 2012 11 08, 22:09)
Ar buvote apdovanojimuose? kokiais prizais vaikus apdovanojo? Mano 3 mokinai irgi tapo "Rudenėlio vitaminai" prizininkais, bet mes nevažiavome į apdovanojimų šventę.

Širdingai sveikinu. Šiandien kiekviena dalyvavusi konkurse turėjo gauti konkurso organizatorių laišką . Jei negavote, žvilgtelėkite čia:
http://www.tuskulena.....u sarasas.pdf
Padėkas išsiųs e. paštu kitą savaitę, Jas reikės atsispausdinti ir įteikti prizininkams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 09 lapkričio 2012 - 14:24
Sveikutes,
O man betuko nuorodos paste neatidaro, tiksliau baltas lapas atsidaro. Ar cia man vienai?
Papildyta:

Jau jau, supratau ir atsidariau...perskaiciau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaša: 09 lapkričio 2012 - 15:55
Pagaliau penktadienis. Valio! Nors kiek norisi atitrūkti nuo mokyklos popierių. Kaip pas Jus su Kalėdomis. Gal jau ruošiate spektaklius? Ar yra bendraminčių, kurios vaidinsite ar dauguma užsisakote programas. Mes tai tikrai statysime spektaklį tiks dar nieko neturime.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 09, 18:57)
Pagaliau penktadienis. Valio! Nors kiek norisi atitrūkti nuo mokyklos popierių. Kaip pas Jus su Kalėdomis. Gal jau ruošiate spektaklius? Ar yra bendraminčių, kurios vaidinsite ar dauguma užsisakote programas. Mes tai tikrai statysime spektaklį tiks dar nieko neturime.

Tiriu knygelę "Trys kalėdiniai scenarijai vaikams". Jie tokie kaip ir muzikiniai. Bandysiu nuskanuoti ir jei pavyks įkelsiu per savaitgalį. Yra ir diskas pie knygelės, tik va tą nežinau, ar mokėsiu įkelti. Bet bandysiu.
Atsakyti
Yes, baigėsi savaitė clap.gif
Šiandien buvo pirmokams lyg ir krikštynos, gavosi nereali šventė. Darėm labai elegantišką, ramią, iškilmingą šventę. Buvo karūnavimo ceremonija. Ketvirtokai, kurie vedė, buvo su baroko laikų rūbais ir perukais. Pabaigoje iššovė fejerverką (dyyyyydelę hlapuškę su serpantinais). Tikrai jaučiu moralinį pasitenkinimą. Nes šventė gavosi tikrai jau ne kriktštynų, o karalių rūmų ceremonija. Kiek vėliau į savo svetainę sukelsiu nuotraukas (visa bėda, kad nebuvo kas fotografuoja, nes mes abi kolegės vedėm). Tai tokios padrikos nuotraukos. Jei įdomu galėsiu nuorodą įmesti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 11 09, 20:45)
Tai tokios padrikos nuotraukos. Jei įdomu galėsiu nuorodą įmesti blush2.gif

žinoma,kad įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 11 09, 15:28)
Vildinga, šiemet tikra šaunuolė. Nespėja kartu su savo mokinukais prizų rinkti. Gera pradžia! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Nepyk, kad "neišryškinau" tavęs. Nors ir buvom susitikusios seminare, bet primiršau tavo v. ir pav.

Na ačiū už pagyras ax.gif Dabar laukiu dailyraščio ir diktanto rezultatų. Dvi mano mokinukės juose dalyvauja. mirksiukas.gif

O "Rudenėlio vitaminų" konkurso organizatorės liko nusivylusios leidyklos prizais. Teko kalbėtis su konkursą organizavusia mokytoja, tai sakė, kad nuliūdo, kai pamatė prizą - plonutė, mažutė knygelė max pirmokėliui.
Na, bet svarbiau yra pripažinimas ir tai patvirtinantis raštas. dar tiesa gavo po tušinuką, juodai rašantį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 09 lapkričio 2012 - 19:05
Kai žiūri į nuotraukas, visai kitaip atrodo, nesimato ir nesijaučia to iškilmingumo, nesigirdi muzikos. Bet gal kam užsikabins idėja. Mums idėja kilo tvarkant pradinukių sandėliuką kai radom pas dailininkes perukus smile.gif
http://daiva.jimdo.c.../veikla-4-d-kl/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 09 lapkričio 2012 - 19:38
QUOTE(daivajazz @ 2012 11 09, 20:37)
Kai žiūri į nuotraukas, visai kitaip atrodo, nesimato ir nesijaučia to iškilmingumo, nesigirdi muzikos. Bet gal kam užsikabins idėja. Mums idėja kilo tvarkant pradinukių sandėliuką kai radom pas dailininkes perukus smile.gif
http://daiva.jimdo.c.../veikla-4-d-kl/

Paskutinė karalaičių ir karaliukų foto- įspūdingiausia. drinks_cheers.gif
Puiki šventė buvo- matyti iš patenkintų vaikų veidų. smile.gif O šventės scenarijumi nepasidalinsi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 11 09, 21:48)
Paskutinė karalaičių ir karaliukų foto- įspūdingiausia. drinks_cheers.gif
Puiki šventė buvo- matyti iš patenkintų vaikų veidų. smile.gif O šventės scenarijumi nepasidalinsi? ax.gif

Tai paskutinė nuotrauka ir buvo jau fotosesijos rezultatas. Sugaudėm visus ir nutraukėm. Scenarijus yra kratinys doh.gif šiek tiek iš mamyčių archyvo ax.gif šiek tiek savo ir ko gero daugiausia ekspromto, nes scenarių pradėjom dėlioti šį pirmadienį, o vaikai žodžius gavo ketvirtadienį, o penktadienį - šventė. Be ekspromto neišsisuksi schmoll.gif
Atsakyti

Šaunios daivosjazz šventės nuotraukos. Vaikams tikrai turėjo patikti.

O aš jau nusiunčiau į paštą 1 nuskanuotą knygelę su trimis kalėdiniais scenarijais ir muzikiniais įrašais. Kal kuriai patiks.
Atsakyti