Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 08, 21:55)
Aš jau tai padariau labai korektiškai per TAMO  mirksiukas.gif . Kadangi dauguma tėvelių labai supratingi ir susidėję nupirko mano spausdintuvui dažų, tai padėkojau ir labai švelniai perėjau prie pagalbos vaikams, įterpdama ir paaiškinimą, kodėl tos pagalbos reikia  mirksiukas.gif . Kas norės, tas supras, o jeigu nenorės suprasti, tai ne mano, o jų problemos  mirksiukas.gif

Kaip supratau, tave užklupo sunkus periodas, vaikų daug, dar vieną pridėjo, o čia dar tėvai pretenzijas reiškia doh.gif , laikykis, praeis tas periodas, kaip ir viskas praeina mirksiukas.gif , tokių tėvų buvo ir bus, deja, užtai kiti parodė, kad vertina tave, reiškia viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, išsiunčiau į paštą skaitymo testą 2 klasei.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 11 08, 18:32)
...O naujokė daivajazz- man seniai buvo pažįstama iš jos darbų ir puikios svetainės

Net smalsu pasidarė, gal mūsų keliai kur susibėgo g.gif aš tikrai neatsekiau ax.gif o už tokius žodžius tikrai ačiū blush2.gif čia kaip tam katinui: paglostei, pakasei ir ištyso seilė lotuliukas.gif

QUOTE(kusju @ 2012 11 08, 20:20)
Ačiū. Superiniai žodžiai. Marcinkevičius. Ir tuo viskas pasakyta.

Dėl Marcinkevičiaus negaliu guldyti galvos. Internete niekaip neradau kas autorius. Mokytoja, kuri davė šituos žodžius sakė, kad turėjo užrašuose. Tai tą pavardę taip labai neakcentuojant naudokit ax.gif Maža ką doh.gif
Dar norėjau paklausti dėl to rudeninio konkurso. O toliau kas? Ar gaus tie vaikai kokį popieriuką g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 08 lapkričio 2012 - 20:06
QUOTE(studija @ 2012 11 08, 20:49)
Kaip supratau, tave užklupo sunkus periodas, vaikų daug, dar vieną pridėjo, o čia dar tėvai pretenzijas reiškia  doh.gif , laikykis, praeis tas periodas, kaip ir viskas praeina mirksiukas.gif , tokių tėvų buvo ir bus, deja, užtai kiti parodė, kad vertina tave, reiškia viskas bus gerai 4u.gif

Būtent taip ir yra drinks_cheers.gif , nieko, viskas bus gerai, susitvarkysiu mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 11 08, 00:05)
Ačiū širdingiausias! Ot tavo operatyvumas  bigsmile.gif Aš tai ir nesuprantu kaip tu mus atsekei, kuri yra kuri? Man tikriausiai fantazijos trūksta lotuliukas.gif
Mūsų darbeliai tai neypatingi. Nes tik dvi savaites prie kompo sėdėję vaikai. Kas, kad ketvirtokai...
Man labai patinka va tokie konkursėliai. Be didelių investicijų, ruošimųsi. Nekenčiu visokių prisistatymų blush2.gif O čia ir sudalyvauji, ir persistengt nereikia. Ačiū mokytojoms juos organizuojančioms.

Ar buvote apdovanojimuose? kokiais prizais vaikus apdovanojo? Mano 3 mokinai irgi tapo "Rudenėlio vitaminai" prizininkais, bet mes nevažiavome į apdovanojimų šventę.

Papildyta:
QUOTE(eknos @ 2012 11 08, 23:01)
Ar buvote apdovanojimuose? kokiais prizais vaikus apdovanojo? Mano 3 mokinai irgi tapo "Rudenėlio vitaminai" prizininkais, bet mes nevažiavome į apdovanojimų šventę.

Ar dalyvaujate "Bebro" konkurse. Šiemet gali dalyvauti 3-4 klasių mokinai nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(eknos @ 2012 11 08, 23:09)

Papildyta:

Ar dalyvaujate "Bebro" konkurse. Šiemet gali dalyvauti 3-4 klasių mokinai nemokamai.

Mano dvi merginos užsiregistravo.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 08, 20:16)
Būtent taip ir yra  drinks_cheers.gif , nieko, viskas bus gerai, susitvarkysiu  mirksiukas.gif .

4u.gif Sveikutės, šiuolaikiniams tėvams, tiksliau mamoms, o ypač pirmokų, būna užsitęsusi adaptacija. mirksiukas.gif Todėl nereikia sukti galvos dėl tokių mamukų - išaugs darželinį amžių ir bus protingesnės lotuliukas.gif
Atsakyti
Man patiko čia
http://www.musumokyk...eiksmai-22.html

O ypač Matematinis Mahjongas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 08 lapkričio 2012 - 22:13

Labai geri žaidimukai. Panadosiu gabesniems, kurie pirmieji atlieka užduotis. Gal kitą kartą, kurie tvarkingiausiai rašys ir pan. Na noras bus visų pasėdėti per pamoką prie kompiuterio, bet ne visi gali būti pirmi.
Atsakyti
Pasakykit super pradinukes, gal kas buvote/esate INTEL konsultante?
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri pagelbėsit ? Gal kuri turite testą-anketą- pasitikrinimą.
Na kažkas tokio:
varvantis čiaupas, verkiantis vaikas, įjungtas televizorius ir dar berotskažkas. ir skambutis į duris. klausimas- ką padaryčiau pirmiausia?

Kažkur turėjau- neberandu. doh.gif Gal kur netyčia turit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 11 08, 19:51)
Sveikutės, išsiunčiau į paštą skaitymo testą 2 klasei.

Mes jau darem si testa. visi skaito B lygiui.
Atsakyti