QUOTE(GEG @ 2012 11 08, 18:43)
va čia ir prasideda, kadangi nėra kaip apkaltinti savęs, kad visai savo vaikui neskyriau dėmesio ir nei kiek su juo neužsiėmiau (nepaskaičiau galų gale knygelės, nepadėliojau dėlionių ir t.t.) tai - belieka apkaltinti mokytoją. taip visada paprasčiau. Kalta aplinka:)
Apsiramink ir nesuk galvos. Taktiškai paaiškink, kad ne visi vaikai vienodai mokamąją medžiagą įsisavina, vieniems reikia daugiau laiko, kitiems mažiau. O dirbti namuose reikia visiems be išimčių.
Pasisodinčiau aš tas mameles prieš save ir atverčiau akis.
Viena, kalbantis, išvis pretenzijų neturi, o kita su viskuo sutinka, bet ji "pareina po darbo labai pavargusi, neturi jėgų, vos iki lovos nušliaužia, o dar abi su mergaite anksti eina miegoti" ir t.t. Tai būčiau nieko nesužinojusi, jeigu ne administracijos sugalvotos anketos tėvams ir paslapčia (ačiū D.) man buvo pašnibždėtos šios mintys. Smagu, kai beveik visi dėkoja ir giria, bet kai taip neteisingai apkaltina, tai norisi nusišauti. Iš kitos pusės, man ryškiai ružavai vienodai - nepatinka, tegul eina kitur, nes mokinių man daugiau negu reikia

. Dar geriau būtų dirbti