Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(ninkute @ 2012 11 08, 00:34)
Tikra teisybė, kad tiki čia viską sužinai. Apšvieskit apie laiško konkursą „Dovanoju tau atšvaitą“. Apimtis 300 spaudos ženklų, tai kaip suprasti?

aš manau, kad rašant reikia skaičiuoti kiekvieną raidę, kalbelį, taškus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 11 08, 14:39)
aš manau, kad rašant reikia skaičiuoti kiekvieną raidę, kalbelį, taškus ir t.t.

Wordiniam lape kai rašot, apačioj yra žodelis word. Jį paspaudus galima matyti kiek yra žodžių, kiek simbolių su tarpais, kiek simbolių be tarpo, kiek pastraipų.
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 11 07, 22:34)
Dar pamiršau pasigirti, kad dalyvavom 3 dienų animacinio filmuko kūrime.
pabandėm laimę projekte "MOkausi iš kino"ir laimėjom.
Taigi, 3 dienas plušom, kūrėm...

thumbup.gif Šaunuolė Vildinga. Kada ir kur vyks animacinio filmuko premjera? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2012 11 07, 23:05)
Ačiū širdingiausias! Ot tavo operatyvumas  bigsmile.gif Aš tai ir nesuprantu kaip tu mus atsekei, kuri yra kuri?

Buvo nesunku... Juk nebe pirmus metus draugaujame smile.gifO naujokė daivajazz- man seniai buvo pažįstama iš jos darbų ir puikios svetainės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 08 lapkričio 2012 - 16:33
QUOTE(lutute1 @ 2012 11 08, 17:32)
thumbup.gif Šaunuolė Vildinga. Kada ir kur vyks animacinio filmuko premjera? mirksiukas.gif
Papildyta:
Buvo nesunku... Juk nebe pirmus metus draugaujame smile.gifO naujokė daivajazz- man seniai buvo pažįstama iš jos darbų ir puikios svetainės

Sakė pakvies vaikučius lapkričio pabigoj smile.gif

O tu taip pat buvai šventėj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 08 lapkričio 2012 - 16:53
Sveikutės, Spaudos ženklai, tai raidės ir skyrybos ženklai (jau išsiaiškinau). Bet rašyti reikia ranka, tai kompiuteris nesuskaičiuos spaudos ženklų, teks patiems.
Atsakyti
Labutis 4u.gif . Šiandien grįžau visa apsiputojusi iš piktumo. Pasirodo, kai kurių mamyčių nuomone (dviejų), jų vaikams trūksta dėmesio pamokoje iš mano pusės. Vaikų 26! Kaip skirti ypatingai daug dėmesio kiekvienam? Gal turite kokį patarimą??? doh.gif blink.gif g.gif Primenu, jog dirbu su pirmokais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 08 lapkričio 2012 - 17:04
QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 08, 17:03)
Labutis  4u.gif . Šiandien grįžau visa apsiputojusi iš piktumo. Pasirodo, kai kurių mamyčių nuomone (dviejų), jų vaikams trūksta dėmesio pamokoje iš mano pusės. Vaikų  26! Kaip skirti ypatingai daug dėmesio kiekvienam? Gal turite kokį patarimą???  doh.gif  blink.gif  g.gif Primenu, jog dirbu su pirmokais  mirksiukas.gif

pirmiausia atsipalaiduok ir nekreipk dėmesio į tokius beprasmius komentarus. O šiaip, kadangi esu bjauroko charakterio, be jokios ironijos pakviesčiau tas mamytes pamoką bent vieną pravesti, tada ir pažiūrėtume, kaip sektųsi dėmesį tolygiai paskirstyti.
o kitas klausimas iš ko jos nusprendė, kad per mažai dėmesio skiriama, bent vieną pamoką matė, ar čia iš tos serijos "viena boba pirty sakė"
Ko toliau dirbu šį darbą, tuo geriau suprantu: dirbu taip, kad mano sąžinė būtų rami. O kas nori kabinėtis visada ras prie ko. Tik ar mums verta dėl to jaudintis?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GEG: 08 lapkričio 2012 - 17:25
QUOTE(GEG @ 2012 11 08, 18:24)
pirmiausia atsipalaiduok ir nekreipk dėmesio į tokius beprasmius komentarus. O šiaip, kadangi esu bjauroko charakterio, be jokios ironijos pakviesčiau tas mamytes pamoką bent vieną pravesti, tada  ir pažiūrėtume, kaip sektųsi dėmesį tolygiai paskirstyti.
o kitas klausimas iš ko jos nusprendė, kad per mažai dėmesio skiriama, bent vieną pamoką matė, ar čia iš tos serijos "viena boba pirty sakė"
Ko toliau dirbu šį darbą, tuo geriau suprantu: dirbu taip, kad mano sąžinė būtų rami. O kas nori kabinėtis visada ras prie ko. Tik ar mums verta dėl to jaudintis?...

Vienas iš šių vaikų mokosi labai vidutiniškai, o kita mergaitė absoliučiai bum bum. Todėl reikia mamoms namuose šiek tiek pasimokyti su SAVO vaikais g.gif . Va čia ir prasideda! Maždaug - ką mokytojos veikia? Jos gauna algą, tegul ir dirba ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 08 lapkričio 2012 - 17:32
QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 08, 17:30)
Vienas iš šių vaikų mokosi labai vidutiniškai, o kita mergaitė absoliučiai bum bum. Todėl reikia mamoms namuose šiek tiek pasimokyti su SAVO vaikais  g.gif . Va čia ir prasideda! Maždaug - ką mokytojos veikia? Jos gauna algą, tegul ir dirba ir t.t.

va čia ir prasideda, kadangi nėra kaip apkaltinti savęs, kad visai savo vaikui neskyriau dėmesio ir nei kiek su juo neužsiėmiau (nepaskaičiau galų gale knygelės, nepadėliojau dėlionių ir t.t.) tai - belieka apkaltinti mokytoją. taip visada paprasčiau. Kalta aplinka:)
Apsiramink ir nesuk galvos. Taktiškai paaiškink, kad ne visi vaikai vienodai mokamąją medžiagą įsisavina, vieniems reikia daugiau laiko, kitiems mažiau. O dirbti namuose reikia visiems be išimčių.
Pasisodinčiau aš tas mameles prieš save ir atverčiau akis. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2012 11 08, 18:24)
pirmiausia atsipalaiduok ir nekreipk dėmesio į tokius beprasmius komentarus. O šiaip, kadangi esu bjauroko charakterio, be jokios ironijos pakviesčiau tas mamytes pamoką bent vieną pravesti, tada  ir pažiūrėtume, kaip sektųsi dėmesį tolygiai paskirstyti.

100 balų smile.gif pasielgčiau lygiai taip pat.
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2012 11 08, 18:43)
va čia ir prasideda, kadangi nėra kaip apkaltinti savęs, kad visai savo vaikui neskyriau dėmesio ir nei kiek su juo neužsiėmiau (nepaskaičiau galų gale knygelės, nepadėliojau dėlionių ir t.t.) tai - belieka apkaltinti mokytoją. taip visada paprasčiau. Kalta aplinka:)
Apsiramink ir nesuk galvos. Taktiškai paaiškink, kad ne visi vaikai vienodai mokamąją medžiagą įsisavina, vieniems reikia daugiau laiko, kitiems mažiau. O dirbti namuose reikia visiems be išimčių.
Pasisodinčiau aš tas mameles prieš save ir atverčiau akis.  cool.gif

Viena, kalbantis, išvis pretenzijų neturi, o kita su viskuo sutinka, bet ji "pareina po darbo labai pavargusi, neturi jėgų, vos iki lovos nušliaužia, o dar abi su mergaite anksti eina miegoti" ir t.t. Tai būčiau nieko nesužinojusi, jeigu ne administracijos sugalvotos anketos tėvams ir paslapčia (ačiū D.) man buvo pašnibždėtos šios mintys. Smagu, kai beveik visi dėkoja ir giria, bet kai taip neteisingai apkaltina, tai norisi nusišauti. Iš kitos pusės, man ryškiai ružavai vienodai - nepatinka, tegul eina kitur, nes mokinių man daugiau negu reikia mirksiukas.gif . Dar geriau būtų dirbti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 08, 17:48)
Viena, kalbantis, išvis pretenzijų neturi, o kita su viskuo sutinka, bet ji "pareina po darbo labai pavargusi, neturi jėgų, vos iki lovos nušliaužia, o dar abi su mergaite anksti eina miegoti" ir t.t. Tai būčiau nieko nesužinojusi, jeigu ne administracijos sugalvotos anketos tėvams ir paslapčia (ačiū D.) man buvo pašnibždėtos šios mintys. Smagu, kai beveik visi dėkoja ir giria, bet kai taip neteisingai apkaltina, tai norisi nusišauti. Iš kitos pusės, man ryškiai ružavai vienodai - nepatinka, tegul eina kitur, nes mokinių man daugiau negu reikia  mirksiukas.gif . Dar geriau būtų dirbti  thumbup.gif

žinok lieka tik pasidžiaugti, kad mes grįžtam energingos, pilnos jėgų, turim jėgų pabendrauti su šeima ir pasiruošti darbui su 26 vaikais. Tu - VISAGALĖ.
Ir nusišauti dėl dviejų mirštančių gulbių tikrai nereikia:)
Atsakyti