QUOTE(mindojur @ 2012 11 27, 12:32)
sveika, gal ir man galėtum atsiųst scenarijų, būčiau labai dėkinga mindojur@gmail.com
Papildyta:
Sveika, yra pirkti tokie lipnūs lapai, kur galima pačiam pasidaryti lipdukų, man tai labai patinka, nes pasidarau kokių tik noriu lipdukų bet kokiai progai.
Papildyta:
Sveika, yra pirkti tokie lipnūs lapai, kur galima pačiam pasidaryti lipdukų, man tai labai patinka, nes pasidarau kokių tik noriu lipdukų bet kokiai progai.
Sveika, ačiū už scenarijų, o dabar siunčiu įvairių paveiksliukų lipdukams, na aš juos renku iš interneto visokioms progoms, su spausdintuvu atsikopijuoju ant lipnaus popieriaus, o po to karpau ir klijuoju vaikams. Šiais metais mūsų klasėje gyvena bitutės ir mes kaip bitutės kopinėjam mokslą. Todėl daug ir turiu visokių bitučių, visokioms užduotims. Vaikams labai patinka rinkti tas bitutes, jie lenktyniauja. Šiaip aš kiekvienais metais renkuosi kažkokį tai simbolį. Pernai buvo obuolys kaip neišsenkantis žinių šaltinis, nes apvalus ir nematyt nei galo, nei pradžios.Aš jau rugsėjo pirmąją pradedu su pasirinktu simboliu. Sėkmės darbuose.