Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(kusju @ 2012 11 27, 22:25)
Aha, ir pas mus tas pats. Pradinukės kaltos, net kai dvyliktoje klasėje egzaminus prastai išlaiko hihihi.gif 
mirksiukas.gif  Gal žinot, bet visai toks nieko puslapis. santa

Pas mus dėl dvyliktos klasės jau problemos atkrenta, nes tapome pagrindine lotuliukas.gif , bet buvo atvejis, kai devintokas prisivirė košės, tai kvietė ant kilimo pradinių klasių mokytoją pokalbiui doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 27, 21:27)
Visada prašom mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
Va savo žvilgsnio kolegėm nenaudoju biggrin.gif

Man netyčia gaunasi, o ypač jei pasipainioja, kai į kokį razbainyką šnairuoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 11 27, 21:28)
na, man dar neteko girdėti, kad taip akivaizdžiai dalykininkai kaltintų pradinių klasių mokytoją.

Pas mus visada kaltina pradinukes gavę dalykininkai penktokus. Mane dar kaltino ir šeštoj, ir septintoj klasėj, kai su vienu nesusitvarkė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 27, 22:31)
Man netyčia gaunasi, o ypač jei pasipainioja, kai į kokį razbainyką šnairuoju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man pirmokų dar neišeina žvilgsniu valdyti lotuliukas.gif , bet nieko, išmokysiu savo neverbalinės kalbos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 27, 21:31)
Man netyčia gaunasi, o ypač jei pasipainioja, kai į kokį razbainyką šnairuoju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 27, 22:33)
Man pirmokų dar neišeina žvilgsniu valdyti  lotuliukas.gif , bet nieko, išmokysiu savo neverbalinės kalbos  lotuliukas.gif
Maniškiai kartais sako : " - o dabar jau bus.... doh.gif prisidirbom" , nors aš jiems nei žodžio nepasakau lotuliukas.gif ir žvilgsniu imu lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau, kad vaikai mus myli, mes jiems kaip mamos, todėl mūsų ir klauso, o dalykininkai sausai išberia savo dalyką ir varyk kitur... Palaida bala, su auklėtoja susitinka kokį kartą kitą ir dar jeigu žmogus nėra tas, kuris patraukia kuo nors, tai viskas, po vaikų... Čia mano nuomonė.
Atsakyti
Šioje maišalynėje pirmiausia turėtų būti mokyklos valdžia kompetentinga. Koks gali būti atsiskaitymas pradinių klasių mokytojai už penktokus? Viskas, vaikai išleisti, už ką turi mokytoja atsiskaityti? Tiesiog penktokų auklėtojai reikėtų atsiskaityti, kodėl tokie dalykai dedasi jos klasėje? Ką ji padarė per 3 mėnesius, kokių priemonių ėmėsi, nes ketvirtoje klasėje viskas buvo gerai. Tikrai nesuprantu tokio „marazmo“ mokykloje.
Papildyta:
Mergaitės, gal žinote Kalėdų Senelio lietuvišką adresą, kuriuo būtų galima išsiųsti laišką ir sulaukti atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 27, 23:02)

Mergaitės, gal žinote Kalėdų Senelio lietuvišką adresą, kuriuo būtų galima išsiųsti laišką ir sulaukti atsakymo.

Praeitais metais laiškus rašėm šiuo adresu:
http://www.supermama.lt/kaledos/
Vaikams patiko smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal žinote kokią pasakėlę apie sveikinimąsi? Niekaip neįpratinu vaikų, kad reik pasisveikinti ir išeinant atsisveikinti. Aišku nėr ko norėt, nes net tėvai nepasisveikina. blush2.gif Tai sakau gal nors per senolių išmintį kažkaip paveiksiu. Per 25 metų darbo stažą dar tokių nevaldomų nebuvo. Jokių taisyklių, jokių ribų, nieko, tik savo didysis "AAAAŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 11 27, 23:57)
Per 25 metų darbo stažą dar tokių nevaldomų nebuvo. Jokių taisyklių, jokių ribų, nieko, tik savo didysis "AAAAŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ" doh.gif

Tai jau taip. Ateina tokios kartos. Patys svarbiausi.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 27, 22:48)
Manau, kad vaikai mus myli, mes jiems kaip mamos, todėl mūsų ir klauso, o dalykininkai sausai išberia savo dalyką ir varyk kitur... Palaida bala, su auklėtoja susitinka kokį kartą kitą ir dar jeigu žmogus nėra tas, kuris patraukia kuo nors, tai viskas, po vaikų...  Čia mano nuomonė.

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Pritariu visu 100%
Atsakyti