Apie dalykininkų supratimą, kaip mes dirbame geriau net nekalbėti. Manęs šiandien pvz. paklausė: O jūs laisvą dieną turite? Net turėdama dvi laisvas pamokas iš eilės, niekur negaliu išeiti, nes reikia vaikus per pertrauką prižiūrėti.
QUOTE(Zydrune @ 2012 11 27, 21:58)
Apie dalykininkų supratimą, kaip mes dirbame geriau net nekalbėti. Manęs šiandien pvz. paklausė: O jūs laisvą dieną turite? Net turėdama dvi laisvas pamokas iš eilės, niekur negaliu išeiti, nes reikia vaikus per pertrauką prižiūrėti.
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 27, 20:57)
Tiktų
Įmesiu gražią dainelę su pasakos pradžia ir fonogramą tos mūsų žinomos dainos apie vilką ir ožiukus.
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 27, 21:06)
Įmesiu gražią dainelė su pasakos pradžia ir fonogramą tos mūsų žinomos dainos apie vilką ir ožiukus.
Ačiū
Tik mesk į antrą paštą, nes pirmas vėl užblokuotas
Smilga, kokie čia keisti dalykai dedasi pas jus. Jei dalykininkai nesusitvarko, tai pasakykit, kad ne tuos metodus parinko, nes per ketverius metus nebuvo problemų, gal reikėtų dalykininkams pagalvoti apie darbo metodiką.
http://www.ldkistorija.lt gal kam pravers puslapis apie lietuvos istoriją.
QUOTE(ninkute @ 2012 11 27, 22:10)
Smilga, kokie čia keisti dalykai dedasi pas jus. Jei dalykininkai nesusitvarko, tai pasakykit, kad ne tuos metodus parinko, nes per ketverius metus nebuvo problemų, gal reikėtų dalykininkams pagalvoti apie darbo metodiką.
Tai kad girdėjau, kaip guodėsi, jog neveikia jokie metodai . Neaišku, kokiu ten jie taikė ir kokio senumo tie metodai . Pas mane problemų nebuvo, man užteko tik pažiūrėti į juos ir tyla, nekalbu jau apie balso parodymą
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 27, 21:10)
Dabar bus abiejuose paštuose
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 27, 21:17)
Pas mane problemų nebuvo, man užteko tik pažiūrėti į juos ir tyla, nekalbu jau apie balso parodymą
Mano žvilgsnio irgi pirmokėliams pakanka
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 27, 21:22)
Aš pas tave ateisiu mokytis žvilgsnio. Nors pati neblogai esu jį ištobulinus, kartais net kolegos gūžiasi nuo jo, bet.....pirmokų jis neveikia , tenka balso stygas lavinti...
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 27, 21:25)
Aš pas tave ateisiu mokytis žvilgsnio. Nors pati neblogai esu jį ištobulinus, kartais net kolegos gūžiasi nuo jo, bet.....pirmokų jis neveikia , tenka balso stygas lavinti...
Visada prašom
Va savo žvilgsnio kolegėm nenaudoju
QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 27, 22:52)
Ačiū . Viskas ateina ir praeina, praeis rytojus, viskas bus pamiršta greitai, svarbiausia atsilaikyti psichologiškai . Auditą atlaikiau, atlaikysiu ir šitą reikaliuką .
laikykis ir mokėk pastovėti už save. remkis konkrečiais faktais, kad galėtum įrodyti savo teisumą.
na, man dar neteko girdėti, kad taip akivaizdžiai dalykininkai kaltintų pradinių klasių mokytoją.