Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2012 11 27, 19:43)

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 27, 18:58)
Lipdukus galima pasidaryti pačiai ant specialaus popieriaus, bet nepatinka, kad po to reikės karpyti, o kai gatavi, tai tik nuklijuoji ir klijuoji kur reikia. Mergaitės, ką darote su Adventu? Pasidalinkite mintimis.

Kaip visada, skaitysiu pasakas, deginsim žvakes- kas savaitę vis po vieną daugiau, kiekvienas vaikas darys "Gerų darbų knygą". (Mano pirmokai).
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 11 27, 15:45)
Persiunčiau į paštą "Ledų autobusiuko" dainas. Čia ne mano, berods, peliukas22 buvo atsiuntęs paštan, aš persisiunčiau pas save. Naudokis, jei šitos lotuliukas.gif

Ledų autobusiuko dainos, fonogramos ir žodžiai yra antrame pašte, tad iš pirmo pašto šią medžiagą trinu.
Atsakyti
Labutis 4u.gif . Užbėgu čia kaip jaunas mėnulis, nes nieko nespėju su savo pirmokais, o dar dėl penktokų nusiraminti negaliu doh.gif . Rytoj per posėdį turėsiu prieš visus atsiskaityti, kaip aš ten dirbau 4 metus, kad tokius "baisius" į penktą klasę išleidau doh.gif . Elgesys baisus, mokslai prasti, aferistai, intrigantai ir t.t. ir pan. doh.gif
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 27, 20:02)
Kaip visada, skaitysiu pasakas, deginsim žvakes- kas savaitę vis po vieną daugiau, kiekvienas vaikas darys "Gerų darbų knygą". (Mano pirmokai).

Sudomino gerų darbų knygos. Gal gali plačiau papasakoti? Aš pasidariau advento kalendorių, kasdien darysim gerus darbus, skaitysim pasakėles, bet būtų įdomu ir fiksuoti tuos darbelius blush2.gif . Ir dar klausimas: kada realiai reikia pradėti adventą? Šiaip lyg ir lapkričio 30, bet tikybos mokytoja sakė, kad pagal bažnyčios kokius tai kanonus gruodžio 2 pradžia. Tai kada pirma diena g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 27 lapkričio 2012 - 19:49
QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 27, 19:41)
kada realiai reikia pradėti adventą? Šiaip lyg ir lapkričio 30, bet tikybos mokytoja sakė, kad pagal bažnyčios kokius tai kanonus gruodžio 2 pradžia. Tai kada pirma diena  g.gif ?

Šiais metais gruodžio 2 d. Visada prasideda sekmadienį.
Atsakyti
Labutis  4u.gif . Užbėgu čia kaip jaunas mėnulis, nes nieko nespėju su savo pirmokais, o dar dėl penktokų nusiraminti negaliu  doh.gif . Rytoj per posėdį turėsiu prieš visus atsiskaityti, kaip aš ten dirbau 4 metus, kad tokius "baisius" į penktą klasę išleidau  doh.gif . Elgesys baisus, mokslai prasti, aferistai, intrigantai ir t.t. ir pan.  doh.gif 

Sudomino gerų darbų knygos. Gal gali plačiau papasakoti? Aš pasidariau advento kalendorių, kasdien darysim gerus darbus, skaitysim pasakėles, bet būtų įdomu ir fiksuoti tuos darbelius  blush2.gif . Ir dar klausimas: kada realiai reikia pradėti adventą? Šiaip lyg ir lapkričio 30, bet tikybos mokytoja sakė, kad pagal bažnyčios kokius tai kanonus gruodžio 2 pradžia. Tai kada pirma diena  g.gif ?

Dėl penktokų- nieko naujo. Visada pradinių klasių mokytojos gauna velnių už penktokus g.gif Tad sakyk, kaip tu dirbai, kokie jie buvo, kokius jiems atidavei, o jei paleido juos nuo vadžių - tai jau jų problemos mirksiukas.gif
"Gerų darbų" knyga- kažkaip spontaniškai atsirado ši mintis. Niekur dar negirdėjau, bet labai jau norisi kažkaip užfiksuoti vaikų darbus. Esu darius su maišeliais, kai prikabinau kiekvienam ir visi rašė ir metė lapelius su savo gerais darbais. Šiemet norisi kažko naujo. Tad sumąsčiau. Kiekvienas pasidarys po knygelę kalėdinę (baltais ar spalvotais lapais). Ant lapelių liepsiu rašyt savo gerus darbus nuveiktus mokykloje ir klijuoti į savo knygą. (Lapelių turiu vienodų, duosiu aš.) Paskutinę dieną aptarsim knygeles. Gal kažkokius prizus sumąstysiu už daugiausia darbų, bet nieko nesakysiu pradžioj mirksiukas.gif
Katalikų kalendorius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 27 lapkričio 2012 - 20:05
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 27, 21:02)
Dėl penktokų-  nieko naujo. Visada pradinių klasių mokytojos gauna velnių už penktokus g.gif Tad sakyk, kaip tu dirbai, kokie jie  buvo, kokius jiems atidavei, o jei paleido juos nuo vadžių - tai jau jų problemos mirksiukas.gif
"Gerų darbų" knyga- kažkaip spontaniškai atsirado ši mintis. Niekur dar negirdėjau, bet labai jau norisi kažkaip užfiksuoti vaikų darbus. Esu darius su maišeliais, kai prikabinau kiekvienam ir visi rašė ir metė lapelius su savo gerais darbais. Šiemet norisi kažko naujo. Tad sumąsčiau. Kiekvienas pasidarys po knygelę kalėdinę (baltais ar spalvotais lapais). Ant lapelių liepsiu rašyt savo gerus darbus nuveiktus mokykloje ir klijuoti į savo knygą. Paskutinę dieną aptarsim knygeles.
Katalikų kalendorius

Supratau mirksiukas.gif . Mano pirmokai dar nelabai sugebės parašyti, nebent piešti g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 27, 20:05)
Supratau  mirksiukas.gif . Mano pirmokai dar nelabai sugebės parašyti, nebent piešti  g.gif ...

Mano irgi pirmokai, bet manau po kelis žodžius tikrai užrašys, padėsiu kuriam reikės, bet šiaip neblogai rašo mirksiukas.gif

O kokį kalendorių darei? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 27 lapkričio 2012 - 20:08
Labutis  4u.gif . Užbėgu čia kaip jaunas mėnulis, nes nieko nespėju su savo pirmokais, o dar dėl penktokų nusiraminti negaliu  doh.gif . Rytoj per posėdį turėsiu prieš visus atsiskaityti, kaip aš ten dirbau 4 metus, kad tokius "baisius" į penktą klasę išleidau  doh.gif . Elgesys baisus, mokslai prasti, aferistai, intrigantai ir t.t. ir pan.  doh.gif 

Nusiramink ir nepergyvenk user posted image . Vis tie penktokai ne našlaičiau ir turi tėvus, kurie ir yra atsakingi už vaikus. Jei dalykininkiai nesusitvarko su vaikais, tai jau jų problemos user posted image . Ir nėra ko ieškot kaltų. Ir iš viso, jei mokytojas skundžiasi drausme per pamokas, tai tėvai neateis ir nepasaugos. Tuo labiau buvusi mokytoja user posted image . Tik buk stipri. Esi teisi ir žinai ką darai.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 27, 21:07)
Mano irgi pirmokai, bet manau po kelis žodžius tikrai užrašys, padėsiu kuriam reikės, bet šiaip neblogai rašo mirksiukas.gif

O kokį kalendorių darei? rolleyes.gif

Nieko ypatingo, bet visai gražiai žiūrisi. Iš origamio paėmiau pvz. ir išlanksčiau mažus puodelius, juos priklijavau kaip vokelius, papuošiau ir į kiekvieną įdėsiu po užduotėlę. Namuose neturiu, galėsiu rytoj nufotografuoti ir parodyti. Atrodo visai linksmai ir užtrukau neilgai, labai greitai darosi mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2012 11 27, 21:12)
Nusiramink ir nepergyvenk user posted image . Vis tie penktokai ne našlaičiau ir turi tėvus, kurie ir yra atsakingi už vaikus. Jei dalykininkiai nesusitvarko su vaikais, tai jau jų problemos user posted image . Ir nėra ko ieškot kaltų. Ir iš viso, jei mokytojas skundžiasi drausme per pamokas, tai tėvai neateis ir nepasaugos. Tuo labiau buvusi mokytoja user posted image . Tik buk stipri. Esi teisi ir žinai ką darai.

Jau tas posėdis turėjo būti prieš mėnesį, be atkėlė, tai visą šitą laiką strese gyvenu doh.gif . Pasidariau skaidres ir nusiteikus įrodyti, kad manęs jie klausė ir man problemų nebuvo, o jei ir iškildavo, tai labai greitai išspręsdavau. Man nereikėjo dėl jų lieti ašarų, kaip dabar auklėtojai g.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 27, 20:14)
Nieko ypatingo, bet visai gražiai žiūrisi. Iš origamio paėmiau pvz. ir išlanksčiau mažus puodelius, juos priklijavau kaip vokelius, papuošiau ir į kiekvieną įdėsiu po užduotėlę. Namuose neturiu, galėsiu rytoj nufotografuoti ir parodyti. Atrodo visai linksmai ir užtrukau neilgai, labai greitai darosi  mirksiukas.gif .

Manau aš juos žinau, greit pasidaro. Pati esu darius juos ir panaudojus užduotėlėms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 27, 21:41)
Labutis  4u.gif . . Rytoj per posėdį turėsiu prieš visus atsiskaityti, kaip aš ten dirbau 4 metus, kad tokius "baisius" į penktą klasę išleidau  doh.gif . Elgesys baisus, mokslai prasti, aferistai, intrigantai ir t.t. ir pan.  doh.gif 

4u.gif Bet kuo čia tu dėta? Juk vaikai turi tėvus, jie vaikus auklėja g.gif Nusiramink 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 27, 22:02)
Tad sakyk, kaip tu dirbai, kokie jie  buvo, kokius jiems atidavei, o jei paleido juos nuo vadžių - tai jau jų problemos mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti