Peržiūrėjau visuose paštuose muzikos skyrius ir neradau "Ledų autobusiuko" dainų. (Jei neklystu, jos apie spalvas) Žinau, kad tikrai buvo. Labai reikia
QUOTE(GEG @ 2012 11 27, 14:08)
žinok jis visas buvo pagamintas tik iš vielutės. Atrodė tikrai originaliai.
nespecialių lipdukų aš užsiperku Gariūnuose. Dažniausiai perku veidelius (linksmus, liūdnus, piktus irt.t.) O ir šiaip nusiperku su kokias personažais žinomais, tada klijuoju prie pagyrimų. Vaikams patinka. kaina jų labai gera, už 200 lipdukų apie tris litus. Jie mažuliukai tokie, bet man labai liuks. O specialių su tam tikrais užrašais esu pirkusi Pegaso knygyne.
nespecialių lipdukų aš užsiperku Gariūnuose. Dažniausiai perku veidelius (linksmus, liūdnus, piktus irt.t.) O ir šiaip nusiperku su kokias personažais žinomais, tada klijuoju prie pagyrimų. Vaikams patinka. kaina jų labai gera, už 200 lipdukų apie tris litus. Jie mažuliukai tokie, bet man labai liuks. O specialių su tam tikrais užrašais esu pirkusi Pegaso knygyne.
O kur ten Gariūnuose yra? Man Vilnius toli, gal rasčiau kas nuperka
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 27, 14:22)
Peržiūrėjau visuose paštuose muzikos skyrius ir neradau "Ledų autobusiuko" dainų. (Jei neklystu, jos apie spalvas) Žinau, kad tikrai buvo. Labai reikia
Persiunčiau į paštą "Ledų autobusiuko" dainas. Čia ne mano, berods, peliukas22 buvo atsiuntęs paštan, aš persisiunčiau pas save. Naudokis, jei šitos
QUOTE(pusele30 @ 2012 11 27, 15:45)
Persiunčiau į paštą "Ledų autobusiuko" dainas. Čia ne mano, berods, peliukas22 buvo atsiuntęs paštan, aš persisiunčiau pas save. Naudokis, jei šitos
Ačiū Šitos
Įmečiau į paštą vieną kalėdinį diską, pažiūrėkit, ar pas jus groja. Jei gros, tai dar vieną įmesiu
QUOTE(pusele30 @ 2012 11 27, 15:45)
Bee kad čia ne visos dainos
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 27, 17:59)
Bee kad čia ne visos dainos
Zuzanėle, antram pašte, skenuotose knygose viskas yra
QUOTE(agė-melagė @ 2012 11 27, 17:11)
Zuzanėle, antram pašte, skenuotose knygose viskas yra
Jau dabar viskas gerai
Ačiū už muzikytę. O žodžių ir fonogramų nebuvo
QUOTE(agė-melagė @ 2012 11 27, 18:36)
Ačiū už muzikytę. O žodžių ir fonogramų nebuvo
Man įrašė kolegė diską, ką radau, tą nusiunčiau. Jei groja, dar vieną galiu atsiųst, bet vėl- bus tik dainelės
Dar užklausiu ryt kolegės dėl žodžių. Gal kartais viršelio lankstinuke yra...
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 27, 18:43)
Man įrašė kolegė diską, ką radau, tą nusiunčiau. Jei groja, dar vieną galiu atsiųst, bet vėl- bus tik dainelės
Laukiam dainelių
QUOTE(pusele30 @ 2012 11 27, 18:47)
Laukiam dainelių
Jei jau bus šios dainelės, sakykit, nes nepamenu ar yra ...
Lipdukus galima pasidaryti pačiai ant specialaus popieriaus, bet nepatinka, kad po to reikės karpyti, o kai gatavi, tai tik nuklijuoji ir klijuoji kur reikia. Mergaitės, ką darote su Adventu? Pasidalinkite mintimis.