AČIŪ, merginos už palaikymą. Jūs tikros šaunuolės. Nepaliekat vienos liūdėt. Šiandien jau geriau.
Kažkur pradanginau Pupos 1 klasei mokytojo knygos 2 dalį, išverčiau jau visus namus, kažkoks Bermudų trikampis
Gal kartais pašte pas mus yra kur, bent jau pradžią pažiūrėčiau
greitai ir pati savęs neberasiu per tuos popierius
Gal kartais pašte pas mus yra kur, bent jau pradžią pažiūrėčiau
greitai ir pati savęs neberasiu per tuos popierius
QUOTE(ninkute @ 2012 11 26, 23:01)
Labai reikia Jūsų patarimo. Gal žinote vilnietės, kur būtų galima įsigyti įvairių lipdukų vaikams klijuoti į pasiekimų knygeles, bet kad nebūtų iškilūs. Žinau, kad būna ištisos knygelės lipdukų. Gal žinote kur tokią gerą vietelę Vilniuje?
http://www.visiplakatai.lt/LIPDUKAI/
Čia lipdukų neblogų yra, ne Vilniuje, bet galima siųstis.
Papildyta:
QUOTE(kusju @ 2012 11 26, 22:43)
Smagu daryt glogsterius, net ir pirmokams visai neblogai išeina.
Naminuke, ačiū už nuorodą lipdukams. Taip yra neblogų, bet atsisiuntimas 10 Lt. Gal žinote Vilniuje kokią vietelę, kur būtų galima įsigyti lipdukų?
QUOTE(naminukė @ 2012 11 26, 23:49)
Naminuke, tai šį sykį iTEC projekte kursi su vaikais glogsterius? Ar čia šiaip pabandymui?
QUOTE(naminukė @ 2012 11 26, 23:49)
QUOTE(lutute1 @ 2012 11 27, 00:34)
Naminuke, tai šį sykį iTEC projekte kursi su vaikais glogsterius? Ar čia šiaip pabandymui?
O čia tai aš visai "žalia"...
QUOTE(naminukė @ 2012 11 26, 22:49)
http://www.visiplakatai.lt/LIPDUKAI/
Papildyta:
Papildyta:
Va čia tai jau man Nesuprantu kas tai? Nors ir ne pirmokė.
QUOTE(pusele30 @ 2012 11 23, 02:41)
Gal galėtum pasidalint scenarijumi
sveika, gal ir man galėtum atsiųst scenarijų, būčiau labai dėkinga mindojur@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2012 11 27, 00:01)
Labai reikia Jūsų patarimo. Gal žinote vilnietės, kur būtų galima įsigyti įvairių lipdukų vaikams klijuoti į pasiekimų knygeles, bet kad nebūtų iškilūs. Žinau, kad būna ištisos knygelės lipdukų. Gal žinote kur tokią gerą vietelę Vilniuje?
Sveika, yra pirkti tokie lipnūs lapai, kur galima pačiam pasidaryti lipdukų, man tai labai patinka, nes pasidarau kokių tik noriu lipdukų bet kokiai progai.
QUOTE(ninkute @ 2012 11 27, 00:02)
Naminuke, ačiū už nuorodą lipdukams. Taip yra neblogų, bet atsisiuntimas 10 Lt. Gal žinote Vilniuje kokią vietelę, kur būtų galima įsigyti lipdukų?
Sveikutės
kažkada skambinausi į šią firmą, tai sakė, jei užsakymas virš 100 lt, tai atvežimas nemokamas. Tad visai realu, jei pvz. susigalvotumėt kelios kolegės. Ar ir dabar taip yra - nežinau.
QUOTE(mindojur @ 2012 11 27, 12:32)
sveika, gal ir man galėtum atsiųst scenarijų, būčiau labai dėkinga mindojur@gmail.com
Papildyta:
Sveika, yra pirkti tokie lipnūs lapai, kur galima pačiam pasidaryti lipdukų, man tai labai patinka, nes pasidarau kokių tik noriu lipdukų bet kokiai progai.
Papildyta:
Daug patogiau ir paprasčiau pasidaryti pačiai lipdukus.
Gal kas galit apšviest, ką darot su gloksteriais. Vakar vakare išbandžiau, bet dar taip lengvai
QUOTE(mindojur @ 2012 11 27, 10:32)
Papildyta:
Papildyta:
Sveika, persiunčiau scenarijų
Gal galėtum pasidalinti savo lipdukų pavyzdžiais Anksčiau kalbėjom apie lipdukus, bet gal ką naujesnio parodysi Man irgi aktuali ši tema, kadangi tokių gražių nemoku pasidaryt
QUOTE(ninkute @ 2012 11 26, 17:09)
Iš vielutės išlankstėte angelą, o ką darėte toliau, apklijavote kuo nors?
žinok jis visas buvo pagamintas tik iš vielutės. Atrodė tikrai originaliai.
QUOTE(ninkute @ 2012 11 26, 22:01)
nespecialių lipdukų aš užsiperku Gariūnuose. Dažniausiai perku veidelius (linksmus, liūdnus, piktus irt.t.) O ir šiaip nusiperku su kokias personažais žinomais, tada klijuoju prie pagyrimų. Vaikams patinka. kaina jų labai gera, už 200 lipdukų apie tris litus. Jie mažuliukai tokie, bet man labai liuks. O specialių su tam tikrais užrašais esu pirkusi Pegaso knygyne.