Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 25, 21:25)
Visą vakarą ieškau, niekur nerandu  verysad.gif  blush2.gif Gal kaip kitaip laiškas pavadintas  g.gif

Yra knyga antrame pašte, skanuotos knygos, Kalėdų pasakos 2011 11 20. Tikrai surasit.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 25, 21:25)
Visą vakarą ieškau, niekur nerandu  verysad.gif  blush2.gif Gal kaip kitaip laiškas pavadintas  g.gif

Ir aš nerandu... Gal ten, kur knygos sukauptos? Ten dar neįeinu....

Atsakyti
Tiesa, su trečiokais kiekvieną dieną ištraukdavome kortelę, kurioje buvo parašytą, kokį gerą darbą tą dieną turėsime padaryti. Darbus įmesiu į paštą.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 25, 21:42)
Yra knyga antrame pašte, skanuotos knygos, Kalėdų pasakos 2011 11 20. Tikrai surasit.

Ačiū 4u.gif . Šitą radau, bet neužvadinta, tai nežinaojau, kad čia tikrai tai, ko ieškojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 25, 21:42)

Ačiū labiausiai ....Radau.

Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 11 25, 18:03)
labas vakaras

Šiaip nuotaikos prastos verysad.gif . Gal tai rudeninė depresija... bet man taip nebūdavo anksčiau. blush2.gif  Penktadienį sūnus išvažiavo į Airiją. Du sūnai jau ten. Dabar tik dukrą LT turiu... ir ta toli gyvena. Per visą Lietuvą važiuot aplankyt reikia... Ech... pasiguodžiau tik blush2.gif . Gal kiek atidavus jums, mažiau ant širdies gulės...

Aurute, reikia džiaugtis, kad sveiki ir saugoti savo sveikatą.
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 11 23, 01:41)
Gal galėtum pasidalint scenarijumi blush2.gif

neatsimenu kas atsiunte bet jis yra paste. jei nerandat galiu imesti i emaila
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 25, 21:27)
Pas mus vyko diskusija dėl namų darbų. Niekur nėra fiksuojama,kad neužduodami namų darbai. Lektorė seminare aiškino, kad nėra tokio sakinio, kad neužduodami namų darbai. Kokiame dokumente tai rašoma? Nebent mokykla priėmusi nutarimą.

Mūsų mokykla yra priėmusi tokį nutarimą. g.gif
Atsakyti
čia radau gerų dalykų http://tarpeiluciu.blogspot.com/
Atsakyti
Namų darbų apimtį ir sudėtingumą reglamentuoja Lietuvos higienos normos, pati domėjausi, neperlenkit lazdos.
pas mus buvo įvykis -vieną vaiką išsivedė į kitą mokyklą, nes ten antrokams neužduodami namų darbai, va tau ir norėk Juos visus išmokyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 25, 22:56)
Namų darbų apimtį  ir sudėtingumą reglamentuoja Lietuvos higienos normos, pati domėjausi,  neperlenkit lazdos.

Taip, būtent higienos normose ir yra apie tai parašyta. Teko ir man diskutuoti su mamyte šiuo "maloniu" klausimu. doh.gif doh.gif

Ps. Ačiū, mergaitės, už palaikymą ir gerus žodžius. 4u.gif
Dabar kaip tas Buratinas- lauksiu kol Peliukas nutars- verta aš to raktelio ar ne ax.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2012 11 24, 16:59)
Ar šis scenarijus yra mūsų pašte? Niekur nerandu, o labai reikia blush2.gif

Nusiunčiau tau į gmai.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 11 25, 22:50)

Ačiū už nuorodą!!!!!! Labai patiko. Tik kaip į blogą įdėjo notebooko užduotis? Ir aš norėčiau taip padaryt, bet nežinau kaip? Gal kuri patarsit?

Aurute, nenusimink 4u.gif Tai taip nepanašu į tave. Ir aš paliūdžiu dėl dukrytės, bet ką padarysi. Va šiandien per skypę parodė, kad Maiklas jau gydu katutes daro pats savarankiškai... Ašariuką nubraukiau ir tiek... Tai ir tau stiprybės. O kaip mūsų viena mokytoja sako, iš mūsų kaimelio sunkiausia oro uostą pasiekt. O jau tada anglijos ranka pasiekiamos lotuliukas.gif Aišku, čia juokas pro ašaras.
Atsakyti