Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

labas vakaras

QUOTE(ninkute @ 2012 11 23, 22:51)
Ieškau minčių Kalėdiniam angelui daryti. Gal galite kažką pasiūlyti, o gal darėte?

Mes darėm angeliukus iš ažūrinių servetėlių. Bet tokius nedidukus. O tau didelio reikia?

QUOTE(Vildinga @ 2012 11 25, 11:30)
Labas rytelis smile.gif nors galu jau ir diena lotuliukas.gif
radau labai įdomų, idėjų pilną puslapiuką - gal dar ne visos jį žino, tai paganykit akis smile.gif
http://www.liveinter...rubric/1355383/

Penktadienį pavaduotoja mums atsiuntė info apie skaitymą vaikams garsiai ir jo naudą. Tikriausiai gavo visos mokyklos šią info ir ,bent jau man labai patraulų, pasiūlymą. Jei negirdėjote ir įdomu, galiu info čia įkelti. mirksiukas.gif

Tai vat sugalvojau, ką veiksiu per visą Adventą - kiekvieną rytą pradėsiu nuo skaitymo. Uždegsiu žvakę ir skaitysiu smile.gif Sugalvojau į šį procesą įtraukti ir tėvelius - prašysiu, kad ir jie ateitų vaikams paskaityti, pasikviesiu ir pavaduotoją....Žodžiu bandysiu vaikams sukurti advetišką atmosferą ir nuotaiką mokykloje. O skaitysiu Bruno Ferrero "25+1 Kalėdų istorijos" - gaunasi kaip Advento kalendorius - kiekvienai dienai po pasakojimą. Toj knygoj pasakojimai taip ir suskirstyti Gruodžio 1, Gruodžio 2 ir t.t.
http://www.bernardin...istorijos/71579

Geras puslapiukas, Vildinga. Reiks išsisaugot thumbup.gif .
Adventiniam laikotarpui dar nieko nesumąsčiau... O jau laikas būtų. Bruno Ferrero knygelę skaičiau jau pernai. Šiamet reiktų ko nors naujo. Kojines pirmokam ir antrokam bekabinu. Trečiokam reik kąnors naujo sumąstyt. O minčių nulis doh.gif .

Šiaip nuotaikos prastos verysad.gif . Gal tai rudeninė depresija... bet man taip nebūdavo anksčiau. blush2.gif Penktadienį sūnus išvažiavo į Airiją. Du sūnai jau ten. Dabar tik dukrą LT turiu... ir ta toli gyvena. Per visą Lietuvą važiuot aplankyt reikia... Ech... pasiguodžiau tik blush2.gif . Gal kiek atidavus jums, mažiau ant širdies gulės...
Atsakyti
Gal netyčia kas nors turite Pupos dalinamąją medžiagą 4 kl. 2 dalį ir galite nuskanuoti?
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 11 25, 20:03)

Šiaip nuotaikos prastos verysad.gif . Gal tai rudeninė depresija... bet man taip nebūdavo anksčiau. blush2.gif  Penktadienį sūnus išvažiavo į Airiją. Du sūnai jau ten. Dabar tik dukrą LT turiu... ir ta toli gyvena. Per visą Lietuvą važiuot aplankyt reikia... Ech... pasiguodžiau tik blush2.gif . Gal kiek atidavus jums, mažiau ant širdies gulės...

taip ir išaiškėjo prastos nuotaikos priežastis. unsure.gif Praeis laiko, pamatysit, kad viskas tam vaikui sekasi, tada ir pačiai nuotaika pagerės.
džiaukimės tos, kurios vaikus turim dar savo namuose, kad ir pasipykstam, kad ir neklauso, bet vis šalia...
QUOTE(ninkute @ 2012 11 25, 20:08)
Gal netyčia kas nors turite Pupos dalinamąją medžiagą 4 kl. 2 dalį ir galite nuskanuoti?

pažiūrėsiu, jei niekas nepaskubės pirmiau manęs, atskenuosiu
Atsakyti
Labai intensyviai ieškojau mūsų paštuose apie Egiptą. Lyg ir buvo kažkokios skaidrės, bet neradau. Gal kas nors prisimenate kuriame pašte galėjo būti?
Papildyta:
QUOTE(alaizy @ 2012 11 25, 20:31)
pažiūrėsiu, jei niekas nepaskubės pirmiau manęs, atskenuosiu

Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 11 25, 19:03)
Šiaip nuotaikos prastos verysad.gif . Gal tai rudeninė depresija... bet man taip nebūdavo anksčiau. blush2.gif  Penktadienį sūnus išvažiavo į Airiją. Du sūnai jau ten. Dabar tik dukrą LT turiu... ir ta toli gyvena. Per visą Lietuvą važiuot aplankyt reikia... Ech... pasiguodžiau tik blush2.gif . Gal kiek atidavus jums, mažiau ant širdies gulės...

Aurute, vyk šalin juodas mintis ir liūdesiuką. Tu juk tokia optimistė. drinks_cheers.gif Iš tavęs dažniausiai aš pasisemiu gyvenimiškos išminties.
smile.gif Štai ir dabar noriu patarimo. Turiu pirmokus. Dalyvaujame projekte. Prašiau vaikų namie nupiešti Paint programa piešinuką. Tai sulaukiau vieno nepatenkinto tėvelio atsiliepimo, kad namų darbai neužduodami pagal mokyklos nuostatus. Ir ,aišku, jis teisus dėl to. Kaip man elgtis šioje situacijoje? Matau, kad toks paprastas darbelis gali sukelti audrą stiklinėje.
Gal ir kitoms yra buvę panašių situacijų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 25 lapkričio 2012 - 19:51
QUOTE(Vildinga @ 2012 11 25, 12:30)

O skaitysiu Bruno Ferrero "25+1 Kalėdų istorijos" - gaunasi kaip Advento kalendorius - kiekvienai dienai po pasakojimą. Toj knygoj pasakojimai taip ir suskirstyti Gruodžio 1, Gruodžio 2 ir t.t.

Sveikos!

O kažin, mūsų pašte nėra tos knygos? g.gif

Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(lutute1 @ 2012 11 25, 20:50)
Aurute, vyk šalin juodas mintis ir liūdesiuką. Tu juk tokia optimistė. drinks_cheers.gif  Iš tavęs dažniausiai aš pasisemiu gyvenimiškos išminties.
smile.gif Štai ir dabar noriu patarimo. Turiu pirmokus. Dalyvaujame projekte. Prašiau vaikų namie nupiešti Paint programa piešinuką. Tai sulaukiau vieno nepatenkinto tėvelio atsiliepimo, kad namų darbai neužduodami pagal mokyklos nuostatus. Ir ,aišku, jis teisus dėl to. Kaip man elgtis šioje situacijoje? Matau, kad toks paprastas darbelis gali sukelti audrą stiklinėje.
Gal ir kitoms yra buvę panašių situacijų?

Man praeitoje laidoje su pirmokais irgi buvo panaši situacija. Kadangi mano pirmokai labai lėtai dirbdavo per dailės-darbelių pamokas, tai kartą nieko blogo nepagalvojusi paprašiau, kad vaikai pabaigtų namuose darbelius (iš krepinio popieriaus rutuliukų darėm paveiksliukus ir norėjosi jau baigti). Aišku, pabaigė, atnešė, parodė, padarėm parodėlę. Po kokio mėnesio pavaduotoja sugalvojo padaryti apklausą visiems pradinukų tėvams apie namų darbus. Tai aišku maniškiai ir parašė, kad dailės-technologijų užduodami namų darbai doh.gif . Tai per posėdį valdžia skalbė "tą mokytoją", kuri bjaurybė verčia namuose vaikus dirbti doh.gif . Pavardės neminėjo, bet vis baisėjosi, kad taip gali būti doh.gif . Tai dabar jau kiek padaro tiek. Neprašau nieko namuose daryti, nes niekada nežinai, ant kokio durniaus užsirausi doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 25 lapkričio 2012 - 20:19
QUOTE(domassss @ 2012 11 25, 20:17)
Sveikos!

O kažin, mūsų pašte nėra tos knygos?  g.gif

Tikrai yra, tik paieškokit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 25, 21:24)
Tikrai yra, tik paieškokit smile.gif

Visą vakarą ieškau, niekur nerandu verysad.gif blush2.gif Gal kaip kitaip laiškas pavadintas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 25 lapkričio 2012 - 20:25
QUOTE(lutute1 @ 2012 11 25, 20:50)
Aurute, vyk šalin juodas mintis ir liūdesiuką. Tu juk tokia optimistė. drinks_cheers.gif  Iš tavęs dažniausiai aš pasisemiu gyvenimiškos išminties.
smile.gif Štai ir dabar noriu patarimo. Turiu pirmokus. Dalyvaujame projekte. Prašiau vaikų namie nupiešti Paint programa piešinuką. Tai sulaukiau vieno nepatenkinto tėvelio atsiliepimo, kad namų darbai neužduodami pagal mokyklos nuostatus. Ir ,aišku, jis teisus dėl to.

Pas mus vyko diskusija dėl namų darbų. Niekur nėra fiksuojama,kad neužduodami namų darbai. Lektorė seminare aiškino, kad nėra tokio sakinio, kad neužduodami namų darbai. Kokiame dokumente tai rašoma? Nebent mokykla priėmusi nutarimą.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 25, 18:04)
Lygiai tą patį ir aų dariau su savo ketvirtokais drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif
O dabar pirmokai, tai ir mąstau... g.gif

Su pirmokiukais mes buvome susitarę daryti gerus darbus. Už padarytą gerą darbą vaikas gaudavo širdelę ir ją priklijuodavo "Gerų darbų namelyje". Tą namelį turiu pasidariusi jau seniai iš medžio plokštės, bet manau galima sugalvoti, kur klijuoti labai įvairiai, tik kad matytųsi kad širdelių daugėja. Paskui visi džiaugėmės, kiek daug gerų darbų padarėme.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 25, 20:27)
Pas mus vyko diskusija dėl namų darbų. Niekur nėra fiksuojama,kad neužduodami namų darbai. Lektorė seminare aiškino, kad nėra tokio sakinio, kad neužduodami namų darbai. Kokiame dokumente tai rašoma? Nebent mokykla priėmusi nutarimą.

drinks_cheers.gif
Atsakyti