QUOTE(gabija4 @ 2012 11 23, 20:20)
Sveikos mergaitės, nesvarbu, kad savaitgalis ant nosies, bet mūsų jau toks darbas ir laisvą minutę galvoji apie darbą. Pakonsultuokit tos kurios dirbat su antrokais. Kaip su matematikos skaičiavimu. Ar prašot, kad vaikai skaičiuotų mintinai, ar leidžiat naudotis sudėties atimties lentelėmis. Aš reikalauju, kad skaičiuotų mintinai, gal blogai? Tėvų susirinkimas trečiadienį nežinau ką jiems pasakyti... Patarkit
kas moka skaičiuoti mintinai, tai labai džiaugiuosi, jiems duodu daug papildomų užduočių, paskatinimui leidžiu ir mokytoju klasėje pabūti..Jiems tai labai patinka.
šiandien kaip tik padariau tokią išvadą, kad geriau tegul vaikas, kuris prastai skaičiuoja, pasinaudoja pagalbinėmis priemonėmis, suskaičiuoja mažiau, bet nedaro klaidų.kas iš to, kad daug užduočių, aš visus jų atsakymus nubraukiu. jie taisosi iš naujo, ir vėl man naujai tikrinti, vėl klaidų milijonas.
Vis tik kada nors išmoks skaičiuoti. gal naudojimasis pagalbinėmis priemonėmis duos greičiau geresnių rezultatų.
O tėvams per susirinkimą tai manyčiau reikėtų pasakyti, kad mokiniai jau turėtų mokėti skaičiuoti mintinai, todėl namuose reikėtų papildomai padirbėti.
QUOTE(lutute1 @ 2012 11 23, 22:20)
Mergaitės, man atrodo, kad
kusju nuoširdžiai su mumis dalinasi nuorodomis, pateiktimis ir patarimais. Ar nevertėtų ją pradžiuginti ir padovanoti jai raktelį nuo lobių skrynelės?
Aš už.
mes mokinius taip pat už pastangas vertiname. O
kusju stengiasi nuo pat pirmos prisijungimo prie mūsų dienos