Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(lutute1 @ 2012 11 23, 22:20)
Mergaitės, man atrodo, kad kusju nuoširdžiai su mumis dalinasi nuorodomis, pateiktimis ir patarimais. Ar nevertėtų ją pradžiuginti ir padovanoti jai raktelį nuo lobių skrynelės? smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 11 23, 21:41)

Aš už tai, kad suteiktume raktelį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 11 23, 21:20)
Mergaitės, man atrodo, kad kusju nuoširdžiai su mumis dalinasi nuorodomis, pateiktimis ir patarimais. Ar nevertėtų ją pradžiuginti ir padovanoti jai raktelį nuo lobių skrynelės? smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 11 23, 20:20)
Sveikos mergaitės, nesvarbu, kad savaitgalis ant nosies, bet mūsų jau toks darbas ir laisvą minutę galvoji apie darbą. Pakonsultuokit tos kurios dirbat su antrokais. Kaip su matematikos skaičiavimu. Ar prašot, kad vaikai skaičiuotų mintinai, ar leidžiat naudotis sudėties atimties lentelėmis. Aš reikalauju, kad skaičiuotų mintinai, gal blogai? Tėvų susirinkimas trečiadienį nežinau ką jiems pasakyti... Patarkit g.gif

kas moka skaičiuoti mintinai, tai labai džiaugiuosi, jiems duodu daug papildomų užduočių, paskatinimui leidžiu ir mokytoju klasėje pabūti..Jiems tai labai patinka.
šiandien kaip tik padariau tokią išvadą, kad geriau tegul vaikas, kuris prastai skaičiuoja, pasinaudoja pagalbinėmis priemonėmis, suskaičiuoja mažiau, bet nedaro klaidų.kas iš to, kad daug užduočių, aš visus jų atsakymus nubraukiu. jie taisosi iš naujo, ir vėl man naujai tikrinti, vėl klaidų milijonas.
Vis tik kada nors išmoks skaičiuoti. gal naudojimasis pagalbinėmis priemonėmis duos greičiau geresnių rezultatų.
O tėvams per susirinkimą tai manyčiau reikėtų pasakyti, kad mokiniai jau turėtų mokėti skaičiuoti mintinai, todėl namuose reikėtų papildomai padirbėti.

QUOTE(lutute1 @ 2012 11 23, 22:20)

Aš už. drinks_cheers.gif thumbup.gif mes mokinius taip pat už pastangas vertiname. O kusju stengiasi nuo pat pirmos prisijungimo prie mūsų dienos
Atsakyti
Sveikutės,
Ieškau minčių Kalėdiniam angelui daryti. Gal galite kažką pasiūlyti, o gal darėte?
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 11 22, 20:58)
Aš neradau apie Glifus laiško, nei pirmam, nei antram pašte, praleidau kažką, gal kuri padėsit? bigsmile.gif

Labukas, tikrai yra glifai pašte Nr.2, taip ir įvedu ,,glifai".
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2012 11 24, 00:51)
Sveikutės,
Ieškau minčių Kalėdiniam angelui daryti. Gal galite kažką pasiūlyti, o gal darėte?

Man patiko kažkurios parodytas angelas iš popierinių staltiesėlių, šiemet darysim iš didelių
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 11 23, 21:42)
Aš už. drinks_cheers.gif  thumbup.gif  mes mokinius taip pat už pastangas vertiname. O kusju stengiasi nuo pat pirmos prisijungimo prie mūsų dienos

Pritariu ir aš 4u.gif

Dar kartosiuosi, kažkuri rašėt, kad lygtai turit scenarijų apie televizorių ar televiziją. Labai reiktų jo ax.gif Paštuose neradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 24, 11:01)
Pritariu ir aš 4u.gif

Dar kartosiuosi, kažkuri rašėt, kad lygtai turit scenarijų apie televizorių ar televiziją. Labai reiktų jo ax.gif Paštuose neradau verysad.gif

Aš taip pat pritariu, ad KUSJU verta lobių skrynelės raktelio. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2012 11 24, 11:33)
Aš taip pat pritariu, ad KUSJU verta lobių skrynelės raktelio.  thumbup.gif

4u.gif aš už visomis rankomis 4u.gif
Atsakyti
Pritariu dėl KUSJU raktelio.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 24, 17:30)
Pritariu dėl KUSJU raktelio.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
daivajazz, matau, kad šauniai darbuojiesi iTEC projekte. Gal kartais bandei
https://corkboard.me/ įrankį? Nelabai man aišku, kokiu būdu išsaugoti ten esančią medžiagą. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Snaudale @ 2012 11 22, 21:19)
Išsiunčiau tau smagurių šventės scenarijų. Čia iš knygelės, kurią yra atsiuntusi eda77.

Ar šis scenarijus yra mūsų pašte? Niekur nerandu, o labai reikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 24 lapkričio 2012 - 15:45