Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Mergaitės, dėl pašto: reikia atlaisvinti ten vietos, to padaryti be savaitgalio tikrai negalėsiu. Gal vis dėl to ręikėtų vėl viską siųsti į pirmą paštą. Jis gal ir blokuojamas, kad vietos ten labai mažai.
Atsakyti
QUOTE(ingredb @ 2012 11 22, 18:27)
siais metais mano tevai uzsimane kaip ir pernai niekur nevaziuoti, o mokykloje. pradejau statyti vaidinima susimaisiusios pasakos.tai visai liuks.ir juokingas:)

Gal galėtum pasidalint scenarijumi blush2.gif
Atsakyti
paštas užblokuotas, medžiagą reikia siųst į kitą. Peliuk, palauksim, kol atrasi laiko ten pravalyt smile.gif
Atsakyti
[quote=kusju,2012 11 22, 22:10]

ps. o čia toks "pasivaikščiojimui "ir minčių pagaudymui- adaptavimui pagal save puslapėlis
http://www.childcareland.com/
[/quot

Matau, kad smagių dalykėlių yra, bet niekur manęs nenori įsileisti, gal reikia užsiregistruoti? Bet nelabai matau kur? ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, nesvarbu, kad savaitgalis ant nosies, bet mūsų jau toks darbas ir laisvą minutę galvoji apie darbą. Pakonsultuokit tos kurios dirbat su antrokais. Kaip su matematikos skaičiavimu. Ar prašot, kad vaikai skaičiuotų mintinai, ar leidžiat naudotis sudėties atimties lentelėmis. Aš reikalauju, kad skaičiuotų mintinai, gal blogai? Tėvų susirinkimas trečiadienį nežinau ką jiems pasakyti... Patarkit g.gif
Atsakyti
Mergaitės, labai prašau neatidarinėti pirmojo pašto, norėčiau šiek tiek jį pravalyti, bet negaliu įeiti. Lauksiu kol jį atblokuos ir tada šiek tiek padarysiu vietos.
Atsakyti
Sveikutės,
Sos labai reikia patarimo. Ar kas nors dalyvaujate konkurse ,,Taika, Europa, ateitis. Ką tau reiškia taika Europoje?“ Ar leidžia išsiųsti piešinius? Atsiliepkit, jei dalyvaujate? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 23, 19:52)
Sveikutės,
Sos labai reikia patarimo. Ar kas nors dalyvaujate konkurse ,,Taika, Europa, ateitis. Ką tau reiškia taika Europoje?“ Ar leidžia išsiųsti piešinius? Atsiliepkit, jei dalyvaujate? Ačiū.

O kas čia per konkursas? gALIU APIE JĮ DAUGIAU SUŽINOTI? ax.gif
Atsakyti
Konkursas: http://consilium.eur...eace4eu?lang=lt
Atsakyti
Mergaitės, man atrodo, kad kusju nuoširdžiai su mumis dalinasi nuorodomis, pateiktimis ir patarimais. Ar nevertėtų ją pradžiuginti ir padovanoti jai raktelį nuo lobių skrynelės? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2012 11 23, 21:17)

Konkursas vertas dėmesio, bet maniškiai nedalyvauja, dar per maži...
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 11 23, 18:20)
Sveikos mergaitės, nesvarbu, kad savaitgalis ant nosies, bet mūsų jau toks darbas ir laisvą minutę galvoji apie darbą. Pakonsultuokit tos kurios dirbat su antrokais. Kaip su matematikos skaičiavimu. Ar prašot, kad vaikai skaičiuotų mintinai, ar leidžiat naudotis sudėties atimties lentelėmis. Aš reikalauju, kad skaičiuotų mintinai, gal blogai? Tėvų susirinkimas trečiadienį nežinau ką jiems pasakyti... Patarkit g.gif

Skaičiuoja mintinai, bet yra tokių, kurie gali tik naudojant papildomas priemones. Svarbu, kad skaičiuotų ir dirbtų, o ne varnas gaudytų. Juk visose olimpiadose reikia skaičiuoti mintinai arba naudojant juodraštį.

QUOTE(lutute1 @ 2012 11 23, 20:20)
Mergaitės, man atrodo, kad kusju nuoširdžiai su mumis dalinasi nuorodomis, pateiktimis ir patarimais. Ar nevertėtų ją pradžiuginti ir padovanoti jai raktelį nuo lobių skrynelės? smile.gif

sutinku su šia mintim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 11 23, 18:20)

Aš tai leidžiu skaičiuoti ant juodraščių, naudotis pirštais ir pan., jei tik tai padeda gauti teisingą atsakymą smile.gif Neleisčiau tik skaičiavimo mašinėle skaičiuoti smile.gif Džiaugiuosi, jei tik dirba. Mintinai skaičiuojančių turiu nelabai daug.

QUOTE(lutute1 @ 2012 11 23, 20:20)

Balsuoju UŽ 4u.gif
Atsakyti