sveikutės,
nežinau ar kam bus įdomu, turiu pasakos "Pelenė" scenarijų pasidariusi...
QUOTE(GEG @ 2012 11 22, 10:07)
sveikutės,
Cia valgoma viskas Siusk neklausdama
O gal kas turite kokios ramios muzikos relaxines, kad tiktu per daile dirbant paleisti. Nugnas dekou butu
QUOTE(gitė @ 2012 11 20, 22:45)
Šiandien pas mane buvo tėvų sųsirinkimas. Pasinaudojau pašte esančiu testuku, kurį vaikai pildo spalvindami pelėdą (ačiū labai idėjos savininkei ). Taigi vaikai spalvino pelėdą prieš pora dienų, aš suvedžiau rezultatus, kuriuos pristačiau susirinkime. Susirinkimo pradžioje daviau tėvams tokias pat pelėdas tik mažas, uždaviau tuos pačius klausimus, apie vaikus, o kai nuspalvino, atidaviau jiems vaikų spalvintus. Tėvams labai patiko ir kartu nustebo, nes daug kur spalvos nesutapo.
Labas, gal galit tą pelėdų testuką įmest į el. p. mindojur@gmail.com
Iš anksto labai ačiū.
laba
as lyg kazkada i pasta TATANKA siunciau...
dar gal kazka tinkamo rasiu ir nusiusiu i pasta
QUOTE(Jaša @ 2012 11 22, 14:18)
Cia valgoma viskas Siusk neklausdama
O gal kas turite kokios ramios muzikos relaxines, kad tiktu per daile dirbant paleisti. Nugnas dekou butu
as lyg kazkada i pasta TATANKA siunciau...
dar gal kazka tinkamo rasiu ir nusiusiu i pasta
Ausrele, ar sokiu ir rateliu nepamirsai prisegti siunciant, ar as ko nors ten nematau?
Ačiūūūūūūūūūūūūū už muzikytęęęęęęęęęę
Sveikutės
Norėjau paklausti, kažkada kažkuri sakėt, kad lygtai turit scenarijų apie televizorių. Dabar mąstau... Ar neapsirinku... Nes ieškojau pašte- neradau
Norėjau paklausti, kažkada kažkuri sakėt, kad lygtai turit scenarijų apie televizorių. Dabar mąstau... Ar neapsirinku... Nes ieškojau pašte- neradau
QUOTE(Jaša @ 2012 11 22, 16:42)
Ausrele, ar sokiu ir rateliu nepamirsai prisegti siunciant, ar as ko nors ten nematau?
net geda, ka as cia prisispaudinejau: dingo lietuviu kalba, nateliu neprisegiau, bet stengiausi Pasitaisiau.
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 21, 23:10)
Į paštą ką tik rumpam buvau įlindus, nors iš karto neleido
Mes mokykloje darysim trumpas kalėdines programėles, sudėsim išmoktas daineles, šokius, beliks tik išmokti eilėraščius. Visos pradinės klasės dar vyksim į spektaklį, kur susitiksim ir su Kalėdų seneliu.
Mes mokykloje darysim trumpas kalėdines programėles, sudėsim išmoktas daineles, šokius, beliks tik išmokti eilėraščius. Visos pradinės klasės dar vyksim į spektaklį, kur susitiksim ir su Kalėdų seneliu.
siais metais mano tevai uzsimane kaip ir pernai niekur nevaziuoti, o mokykloje. pradejau statyti vaidinima susimaisiusios pasakos.tai visai liuks.ir juokingas:)
QUOTE(b.s @ 2012 11 21, 18:07)
Skaitymo apimtis: 1 klasė - 25-30 žodžių, 2 klasė - 40-50 ž., 3 klasė - 60-80 ž., 4 klasė - 90-110 ž.
QUOTE(eknos @ 2012 11 21, 20:21)
Mokslo metų gale 50 žodžių.
Sveikutės
Tik jūs man pasakykite, o kur yra visa tai parašyta? Kuo jūs remiatės? Ir ar yra dabar reikalaujama? Juk dabar akcentuojamas teksto suvokimas ir pan...
QUOTE(calkusl @ 2012 11 20, 20:17)
Jis yra 1 klasės kažkuriame vadovėlyje ar pratybose(rytoj parsinešiu iš darbo, nuskanuosiu). Esmė tokia: herbas suskirstytas į 4 dalis ir į kiekvieną dalį mokinys nupiešia ar įrašo kokiu gyvūnu jis pavirsta: kai būna namuose, kai būna su draugais, kai būna mokykloje ir kai lieka vienas, ir kodėl.Tėvams labai patiko.
As dareiau su nykstukais. Medis su nykstukais 22 ar 21nu, vaikai turi isivaizduot, kad cia jo klase ir suradus save nuspalvint, o tada jau galima tevams parodzius paskaityti ka koks numeriukas reiskia (kaip ju vaikas jauciasi klaseje - zinokt sutampa ).
Dėkoju kus-ju už naudingas nuorodas. Man labai patiko kalendorius dodekaedras( dvylikasienis).