Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Šarkka @ 2012 11 21, 18:49)
Ir ačiū peliukui už pašnipinėjimą biggrin.gif Ne taip lengva dabar rasti laiko prie SM prisijungt  ax.gif

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 21, 19:58)
Šarrka, dar kartelį nuoširdžiausi sveikinimai smile.gif. Aš turėjau gerą tradiciją kiekvieną dieną pašniukštinėti neštukes, išbandei mano kantrybę, bet galop ji buvo vainikuota nuostabia žinia.

Abi šaunuolės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

Į paštą neįleidžia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 21 lapkričio 2012 - 19:14
Sveikos mergaitės, labai atsiprašau, bet aš niekaip nespėju su Jumis, dirbu su 3klasėm ,dirbančios su jungtinėm klasėm tikrai suprant, ką tai reiškia. Bet nieko nepadarysi, yra kaip yra. . Kartais tikrai svyra rankos, gal ir per daug į viską jautriai žiūriu, atrodo, kad esu niekam tikusi,bet paskaičiusi Jūsų visų mintis, suprantu, kad visur panašios problemos. Paskaitau Jūsų mintis ir pagalvoju, kad ne tik mano vaikai inesimoko, kai kurie prastokai skaito ir elgesys būna visoks. Ačiū, kad Jūs esat ir, kad nelabai pykstat, kad retokai aš pasirodau... blush2.gif

Ar yra nuskenuota V. Leigienės knygutė ,,Prie Kalėdų eglutės?l"eidimo metai 2005Jei reikia galiu nuskenuot ir atsiųst.

Noriu prisidėti prie visų sveikinimų lapkričio mėnesį gimusioms. Būkit laimingos!!!!!
O Jaunosios MAMYTĖS su savo atžalėlėm būkit sveikos ir aukit didelės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Į paštą neįleidžia, o taip tikėjausi šiandien peržiūrėti atsiųstus scenarijus, nes ryt tėvų susirinkimas, reikia pasakyti, ką vaidinsime sad.gif. Dar kažkuri žadėjo atsiųsti herbą. Vieni netikėtumai, reikia kažkaip suktis iš padėties doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 21, 19:25)
Į paštą neįleidžia, o taip tikėjausi šiandien peržiūrėti atsiųstus scenarijus, nes ryt tėvų susirinkimas, reikia pasakyti, ką vaidinsime sad.gif. Dar kažkuri žadėjo atsiųsti herbą. Vieni netikėtumai, reikia kažkaip suktis iš padėties doh.gif .

Atsiųsk savo el paštą, atsiųsiu nuskanuotą herbą.
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2012 11 21, 19:55)
Atsiųsk savo el paštą, atsiųsiu nuskanuotą herbą.

Žadėjai pažiūrėti kuriame vadovėlyje ar pratybose jis yra?
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 11 21, 19:55)
Sveikutės, priminkite, kiek antrokas turi perskaityti žodžių per minutę? Užsirašiau ant kažkokio lapelio ir nerandu  doh.gif  blush2.gif

Mokslo metų gale 50 žodžių.
Atsakyti
QUOTE(eknos @ 2012 11 21, 20:21)
Mokslo metų gale 50 žodžių.

Vadinasi, pradžioje užteks ir mažiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paprašyti jūsų pagalbos. Mums galima užsisakyti priemonių. Ką galėtumėt rekomenduoti? Kas pasiteisino jums? Prisimenu, kažkurio jie temoje kalbėjote, kuris printeris/skaneris/kopijuokis geresnis? Ir kokį geriau rinktis kompiuterį stacionarų ar nešiojamą?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 11 21, 20:13)
Žadėjai pažiūrėti kuriame vadovėlyje ar pratybose jis yra?

PUPA. 1kl. DALIJAMOJI MEDŽIAGA 2. psl.62-63
Papildyta:
QUOTE(calkusl @ 2012 11 21, 21:04)
PUPA. 1kl. DALIJAMOJI MEDŽIAGA 2.    psl.62-63

Aprašymas mokytojų knygoje
Atsakyti
[quote=staben,2012 11 21, 21:23]
Sveikos mergaitės, labai atsiprašau, bet aš niekaip nespėju su Jumis, dirbu su 3klasėm ,dirbančios su jungtinėm klasėm tikrai suprant, ką tai reiškia. Bet nieko nepadarysi, yra kaip yra. . Kartais tikrai svyra rankos, gal ir per daug į viską jautriai žiūriu, atrodo, kad esu niekam tikusi,bet paskaičiusi Jūsų visų mintis, suprantu, kad visur panašios problemos. Paskaitau Jūsų mintis ir pagalvoju, kad ne tik mano vaikai inesimoko, kai kurie prastokai skaito ir elgesys būna visoks. Ačiū, kad Jūs esat ir, kad nelabai pykstat, kad retokai aš pasirodau... blush2.gif

Labukas, visiškai suprantu ir užjaučiu, man gana ir dviejų doh.gif
Merginos, o ką reiškia ,,specializuotas paštas"? Ar kažką praleidau, ar ,,neįvažiuoju"
Smagu, jog [COLOR=blue]šarka jau turi laiko ir pas mus nors trumpam užsukti 4u.gif
Atsakyti
[quote=viga,2012 11 21, 21:14]

Labukas, visiškai suprantu ir užjaučiu, man gana ir dviejų doh.gif

Viga, labai ačiū už supratimą. Kartais tikrai labai reikalingas geras ir nuoširdus žodis iš šalies, nes pavargsti ,,virti savose sultyse " smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 11 21, 19:12)
Mergaitės, ar jus įleidžia į paštą?

Į paštą ką tik rumpam buvau įlindus, nors iš karto neleido mirksiukas.gif

Mes mokykloje darysim trumpas kalėdines programėles, sudėsim išmoktas daineles, šokius, beliks tik išmokti eilėraščius. Visos pradinės klasės dar vyksim į spektaklį, kur susitiksim ir su Kalėdų seneliu.
Atsakyti