Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(daivajazz @ 2012 11 20, 21:21)
Dėkui, supratau, gera mintis thumbup.gif

Antrąjį paštą atsivertus (su skaičiumi 2), uždėjus paieškoje žodį "glifai", galima tą visą darbą su pelėda atsisiųsti.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 11 21, 00:07)
Antrąjį paštą atsivertus (su skaičiumi 2), uždėjus paieškoje žodį "glifai", galima tą visą darbą su pelėda atsisiųsti.

ačiū, jau radau, parsisiunčiau. Bus padaryta. tikrai įdomus darbelis. Ačiū dar kartą autorei.

KLAUSIMAS;
Ar turite Anelė Kairaitienė. kalėdų dovana stirniukui. ( vaikų vaidinimai)
ten yra 3spektakliai: 1.kalėdų dovana stirniukui.2. kalėdų senelio belaukiant. 3.Susitiksim prie eglutės

jei reikia - ryt galiu nuskenuoti bigsmile.gif
Atsakyti
Prašau patarimo. 4u.gif Pildau 2 priedą specukams ir galvoju g.gif ką rašyt į "Ugdymosi sunkumai"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 11 20, 20:38)
Tikrai kažkas naujo. Norėčiau ir aš pamatyti. Aš naudojau nykštukus vaiko adaptacijai mokykloje patikrinti. Kažkuri iš jūsų buvo atsiuntusi į paštą. Irgi tėvams patiko.

Padėkit, neberandu nykštukų medyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 11 21, 00:04)
Prašau patarimo.  4u.gif Pildau 2 priedą specukams ir galvoju  g.gif ką rašyt į "Ugdymosi sunkumai"? g.gif

Aš ten rašiau ko nesugeba, pvz negeba dirbti savarankiškai, negeba perskaityti užduoties, nesutelkia dėmesio, neskiria kažko, nemoka palygint kazko.....
jei raides painioja ar ne visas moka parasai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaša: 20 lapkričio 2012 - 23:51
QUOTE(Jaša @ 2012 11 21, 00:50)
Aš ten rašiau ko nesugeba, pvz negeba dirbti savarankiškai, negeba perskaityti užduoties, nesutelkia dėmesio, neskiria kažko, nemoka palygint kazko.....
jei raides painioja ar ne visas moka parasai.
Nagrinėjai atskirai dalykais? Man musų logopedė paaiškino, kad ugdymosi sunkumai- tai viskas kas susiję su bendravimu, bendradarbiavimu, ir t.t. O kad "geba-negeba"reiktų rašyt kaip mokymosi sutrikimus.... Visai pasimečiau....
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 11 20, 19:31)
Specializuotame pašte tokios knygelės nėra. Gali siųsti - tai bus tavo trečioji knygelė.  thumbup.gif

smile.gif oi, kaip smagu - būsiu bent kiek prisidėjusi prie tikrai neįvertinamo lobyno clap.gif
Čia mergaitės vis kalba apie tėvelių susirinkimus, vaikų pažinimą, anketų aptarimą. Aš tai turiu ir naudoju irgi prieš dešimtmetį išleistą knygelę "Žingsniai į sėkmę". Ten daug anketų vaikams , tėvams, mokytojams. Jei tokios reik irgi galiu nuskenuot ax.gif
Ir dar naujai nusipirkau matematikai Vilmos Meškauskienės, D.Lauraitienės "Skai 4u.gif čiuok ir nuspalvink"(labai gražūs paveiksliukai su daugyba ir dalyba). Jei nėr ir tą atsiųsčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 21 lapkričio 2012 - 09:19
QUOTE(kusju @ 2012 11 20, 23:04)
Prašau patarimo.  4u.gif Pildau 2 priedą specukams ir galvoju  g.gif ką rašyt į "Ugdymosi sunkumai"? g.gif

mes pildėme, ko jis negeba,pagal dalykus: matematika, lietuvių, pasaulis ir kitoje vietoje dar bendravimas su klase, draugais.
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 11 20, 23:52)
ten yra 3spektakliai: 1.kalėdų dovana stirniukui.2. kalėdų senelio belaukiant. 3.Susitiksim prie eglutės

QUOTE(R.@usra @ 2012 11 21, 10:15)
Aš tai turiu ir naudoju irgi prieš dešimtmetį išleistą knygelę "Žingsniai į sėkmę". Ten daug anketų vaikams , tėvams, mokytojams. Jei tokios reik irgi galiu nuskenuot ax.gif
Ir dar naujai nusipirkau matematikai Vilmos Meškauskienės, D.Lauraitienės "Skai 4u.gif čiuok ir nuspalvink"(labai gražūs paveiksliukai su daugyba ir dalyba). Jei nėr ir tą atsiųsčiau

Man atrodo, kad tokių nėra. Tikrai visko reikia. Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos pleputes. Gal kuri turite fonogramas arba su zodziais sias daineles "Laikrodėlis", "Žiemužė", "Senelio namelis" ir "Atsitupk". Mano mazasis mokosi darzeli dainuoti, tai jam namie reikia muzikos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 11 21, 01:04)

aš tai daryčau taip:
kad atrodytų protingiau mirksiukas.gif rašyčiau pagal pasiekimus gebėjimus iš atnaujintų programų .Prie kiekvieno teiginio tiesiog surašyčiau, ko geba, ko ne, ar yra motyvacija,ar daro bent menką pažangą.

Kusju,, labai mes visos džiaugiamės tavo įsiliejimu į šį forumą. tavo atsiųta medžiaga tikrai pasinaudojam.ačiū. drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alaizy: 21 lapkričio 2012 - 15:33

KLAUSIMAS;

[/quote]

NORIM thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti