Dar norėjau pasiūlyti prieš dešimt metų ŠU išleistą knygutę su liaudiškų šokių visoms pradinėms klasėms natomis, žodžiais ir aprašymais. aš tokios neturėjau tai nuo kolegos atsišviečiau ir galėčiau skenuoti, bet gal pašte kas panašaus jau yra. Aš neaptikau. Jei ką - duokit pageidavimo signaliuką
Sugalvojom mokykloje pirmus metus organizuoti masines krikštynas - pirmokų, penktokų ir dešimtokų. Tik reikia sugalvoti atskiras priesaikas. Gal kuri esate darę ką panašaus. Na, kad pirmokų krikštynas darote, tai žinau, bet gal kokią idėją priesaikai turite? Būčiau labai dėkinga Ačiū
O ketvirtadienį tėvų susirinkimą darau, lekiu ruoštis
Sveikos merginos, ruošiuosi ir aš tėvų susirinkimui. Kiekvienam susirinkimui paruošiu tėvams kažką apie vaikus(glifai, herbas-koks esu ir pan..), bet kažkaip nieko dabar nebesugalvoju, gal turite kokių pasiūlymų?
Sveikos, kolegės. Vakar į paštą įmečiau skaidres. Dvi inter. nuorodos darbe kažkodėl neatsidarė. Jei ir jums kuriai nepavyks- parašykit, įmesiu iš kur imta.
Sveikos merginos,
ruošiuosi ir aš tėvų susirinkimui. Kiekvienam susirinkimui paruošiu tėvams kažką apie vaikus(glifai, herbas-koks esu ir pan..), bet kažkaip nieko dabar nebesugalvoju, gal turite kokių pasiūlymų?