Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(ninkute @ 2012 11 19, 23:53)
Gal kažką nesusišnekėjome, bet man reikia Riešuto 2 kl. papildomų užduočių antro sąsiuvinio.

viskas gerai, aš parsinešiau abu į namus, sakiau nuskenuosiu. ir įdėsiu abu.
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 11 20, 17:09)
viskas gerai, aš parsinešiau abu į namus, sakiau nuskenuosiu. ir įdėsiu abu.

Jau Bebriukų rezultatai yra. Iš keturių dalyvavusių du papuolė į penkiasdešimtuką thumbup.gif Mieste abu pirmoj vietoj bigsmile.gif Kaip smagu. O kas daugiau dalyvavot?
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 11 20, 00:46)
Ar labai greit reikia? Aš turiu 4u.gif Jei nesutingsiu, šiandien nuskenuosiu ax.gif
Papildyta:
Aš irgi perku dažnokai biggrin.gif  Šiandien gavau net dovanų("Apkartęs rojus") thumbup.gif

gali tingėti ir toliau bigsmile.gif mirksiukas.gif jau skenuoju dalimis ir siunčiu į paštą.
Atsakyti
Alaizy, labai ačiū už operatyvią pagalbą. Jau galėsiu naudotis. O ten nuo 23psl. gal neprisisegė, kad lyg ir nėra? Dar kartą dėkoju už rūpestėlį.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 20, 19:36)
O ten nuo 23psl. gal neprisisegė, kad lyg ir nėra?  Dar kartą dėkoju už rūpestėlį.

jau reikalas sutvarkytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2012 11 17, 21:32)
Dar norėjau pasiūlyti prieš dešimt metų ŠU išleistą knygutę su liaudiškų šokių visoms pradinėms klasėms natomis, žodžiais ir aprašymais. aš tokios neturėjau tai nuo kolegos atsišviečiau ir galėčiau skenuoti, bet gal pašte kas panašaus jau yra. Aš neaptikau. Jei ką - duokit pageidavimo signaliuką tongue.gif

Specializuotame pašte tokios knygelės nėra. Gali siųsti - tai bus tavo trečioji knygelė. thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes mielos koleges. Ateinu su prašymu, labai reikia paukščių balsų įrašo. Kažkada buvo pašte bet nerandu gal apakau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(janiku @ 2012 11 20, 19:41)
4u.gif Sveikutes mielos koleges. Ateinu su prašymu, labai reikia paukščių balsų įrašo. Kažkada buvo pašte bet nerandu gal apakau biggrin.gif

4u.gif o gal kas visą projektą turi -ot gerai būtų- t.y apie paukščius
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 11 20, 19:41)

Jei dar reikia, į a.ž. parašyk elektroninio adresą, atsiūsiu balsus
Atsakyti
Sveikos, mielos kolegės 4u.gif

Sugalvojom mokykloje pirmus metus organizuoti masines krikštynas - pirmokų, penktokų ir dešimtokų. Tik reikia sugalvoti atskiras priesaikas. Gal kuri esate darę ką panašaus. Na, kad pirmokų krikštynas darote, tai žinau, bet gal kokią idėją priesaikai turite? Būčiau labai dėkinga blush2.gif Ačiū 4u.gif

O ketvirtadienį tėvų susirinkimą darau, lekiu ruoštis doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
ruošiuosi ir aš tėvų susirinkimui. Kiekvienam susirinkimui paruošiu tėvams kažką apie vaikus(glifai, herbas-koks esu ir pan..), bet kažkaip nieko dabar nebesugalvoju, gal turite kokių pasiūlymų?
Atsakyti
Sveikos, kolegės.
Vakar į paštą įmečiau skaidres. Dvi inter. nuorodos darbe kažkodėl neatsidarė. Jei ir jums kuriai nepavyks- parašykit, įmesiu iš kur imta.
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2012 11 20, 19:26)
Sveikos merginos,
ruošiuosi ir aš tėvų susirinkimui. Kiekvienam susirinkimui paruošiu tėvams kažką apie vaikus(glifai, herbas-koks esu ir pan..), bet kažkaip nieko dabar nebesugalvoju, gal turite kokių pasiūlymų?

O kas čia per herbas?
Atsakyti