Sveikutės naujuose, puikiuose namučiuose Aš nebesuspėju su jumis Tiek darbo su pirmokiukais, o norisi vis ką nors įdomaus sugalvoti. Tik labai sunkiai sekasi kai kuriems skaityti, nebežinau ko imtis Gal pirmokiukės turi kokių nors minčių dėl skaitymo mokymo Noriu paklausti vilniečių, gal žinote kokį autobusą, kad tilptų dvi klasės. Užsisakėme ekskursiją į Anykščius, į adventinę vakaronę, dabar ieškome autobuso. Per agentūras labai brangu.
Ačiū už patarimus dėl elgesio. Jūratės ir Kastyčio temai tai kažko ypatingo nesiruošiu, darysiu pagal mokytojo knygą, nes veiklos pakankamai: ir muzikos išklausymas, ir piešimas, ir aptarimas, o dar pašte yra vakar atsiųstos medžiagos.
Papildyta:
Dar dėl elgesio. Ar galiu rašyti patenkinamas, ar kaip kitaip įvardinti. Gal čia irgi iš sovietų likęs. Na, jei vaikas nedrausmingas pamokoje ar pertraukų metų siaučia klasėje.
Papildyta:
Dar dėl elgesio. Ar galiu rašyti patenkinamas, ar kaip kitaip įvardinti. Gal čia irgi iš sovietų likęs. Na, jei vaikas nedrausmingas pamokoje ar pertraukų metų siaučia klasėje.
Labas vakarėlis naujuose namuose. Smagaus ir prasmingo bendravimo.
Šiandien per matematiką dalinom picą į dalis, mokėmės trupmenas.
Gal kam pravers
Pica
Skaitiklis-vardiklis
Gal kam pravers
Pica
Skaitiklis-vardiklis
QUOTE(kusju @ 2012 11 07, 00:32)
Labas vakarėlis naujuose namuose. Smagaus ir prasmingo bendravimo.
Gal kam pravers
Pica
Skaitiklis-vardiklis
Gal kam pravers
Pica
Skaitiklis-vardiklis
Man antro neatidaro
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 11 06, 20:54)
Sveikutės naujuose, jaukiuose, TOBULUOSE namučiuose.
Vos spėju paskaityti, apie ką diskutuojat, o jau parašyt, tai kaip antrokė -
kreipiuosi į antrokes - gal kuri ruošiatės projektui "Jūratė ir Kastytis" ar jau pernai darėte?.. Labai reiktų kokių idėjų pamokoms.
Vos spėju paskaityti, apie ką diskutuojat, o jau parašyt, tai kaip antrokė -
kreipiuosi į antrokes - gal kuri ruošiatės projektui "Jūratė ir Kastytis" ar jau pernai darėte?.. Labai reiktų kokių idėjų pamokoms.
o knygą. Matematiką irgi susiejau, dariau užduotis įv. susietas su jūra, gintarais ir t.t. Per muziką klausėme Čiurlionio "Jūra", per etiką žiūrėjoma filmuką "Jūratė ir Kastytis", aptarėm veikėjus, kalbėjome apie jausmus ir t.t.. Aš dariau visą projektinę dieną
Aš pernai dariau. Per lietuvių k. kažko ypatingo nekeičiau, dariau pagal mokytoj
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 11 06, 21:44)
kažkada buvo 1 klasė - 30 žodžių, 2 klasė - 50 žodžių, 3 klasė - 70 žodžių ir 4 klasė - 90 žodžių per minutę.
Ačiū Tai dabartiniai pvz. antrokai jau turi orientuotis į 50? ar baigdami antrą klasę?
QUOTE(daivajazz @ 2012 11 06, 23:38)
Man antro neatidaro
Gal taip pavyks?
http://nlvm.usu.edu/*en/*nav/*frames_asid_104_g_1_t_1.html
ištrinkit žvaigždutes
QUOTE(kusju @ 2012 11 07, 00:49)
Gal taip pavyks?
ištrinkit žvaigždutes
ištrinkit žvaigždutes
Cia gali buti maco problema, nera tos programos. Pabandysiu darbe atsidaryt, tev windowsai
QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 06, 17:58)
Po atostogų gavau 26 vaiką ............................ O dar pirmokai .........................
Iš kur jis atsirado? Ar jau mokykla kuri nors netiko?
QUOTE(Mergelė @ 2012 11 07, 12:31)
Iš kur jis atsirado? Ar jau mokykla kuri nors netiko?
Atsikraustė iš kito miesto
Pabaigė mano antrokai skaityti "Gilės nuotykius Ydų šalyje", atsiskaitė, atšventėm. Kimbam į naują knygą, gal kas turite PDF Lotą iš Pramuštgalvių gatvės? labai praverstų, o gal žinote iš kur atsisiųsti e-knygos variantą.
Sveikutės,
Dar patrukdysiu dėl elgesio. Ar galiu rašyti patenkinamas elgesys, ar čia irgi iš senų laikų. Gal turite kitą žodį pasiūlyti.
Dar patrukdysiu dėl elgesio. Ar galiu rašyti patenkinamas elgesys, ar čia irgi iš senų laikų. Gal turite kitą žodį pasiūlyti.
QUOTE(daivajazz @ 2012 11 07, 00:38)
Cia gali buti maco problema, nera tos programos. Pabandysiu darbe atsidaryt, tev windowsai
ar pavyko?