Išsiunčiau ir aš savo prieš kelerius metus naudotą knygų aprašymo formą. Gal kuriai patiks.
Noriu ir aš prašyti 22peliuko22 pagalbos. Labai patiko kaip sutvarkytas pradinukių elektroninis paštas. Norėčiau ir aš savo taip susitvarkyti. Etiketes sukurti pavyko, bet niekaip nerandu kaip tam tikrus adresus, ar laiškus pridėti prie jų. Gal gali padėti?
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 19, 19:56)
Sveikos, yra talpyklos dideliems failams, bet tik iš ten galima ribotą laiką siųstis. Gal tai išeitis?
Kaip smagu, kad toks greitas atsakas. Lieka laukti naminukes, kol ji prisijungs
QUOTE(gitė @ 2012 11 19, 22:07)
Išsiunčiau ir aš savo prieš kelerius metus naudotą knygų aprašymo formą. Gal kuriai patiks.
Noriu ir aš prašyti 22peliuko22 pagalbos. Labai patiko kaip sutvarkytas pradinukių elektroninis paštas. Norėčiau ir aš savo taip susitvarkyti. Etiketes sukurti pavyko, bet niekaip nerandu kaip tam tikrus adresus, ar laiškus pridėti prie jų. Gal gali padėti?
1. aha. paštas sutvarkytas puikiai. savaitgalį betvarkydama savo paštą ir ištrindama senus laiškučius, sumąsčiau, kad ir mano paštas galėtų būti toks tvarkingas. PAVYKO!
2. [COLOR=orange]gal kuri bandžiusi užsisakyti knygų internetu?
ar geriau nei pirkti knygyne?
noriu pirkti skaitinukus I-II klasei. ką patartumėte, iš kur geriau?
TIESA, DAR NORIU PRIDURTI DĖL NUOTRAUKŲ TALPYKLOS:
Galvoju, kad slaptažodį galėtų gauti visos, kurios į bendrą paštą jau yra nusiuntusios bent 5 laiškus.
Juk forume mes bendrai kalbame apie visus pravestus renginius, vykdomus projektus, netradicines pamokas,ir t.t. Kartais kažkokią vertingą nuorodą įkeliame ir šia informacija pasinaudoja ir tos ,kurios net čia neužsiregistravusios. (Ar neteko matyti, kad yra svečių?)
O iš nuotraukų pamatymo tikrai didelės informacijos negaus. o gal atvirkščiai, kils daugiau idėjų ir jomis pasidalys bendrame pašte, ir taip užsitarnaus "didžiojo lobio" raktelį, kurį tik duoti gali peliukas.
Būtų įdomu sužinoti, ar yra kokia mokytoja, kuri į paštą nenusiuntus nė vieno laiškelio ir nepasidalinus savo geromis idėjomis?
QUOTE(ninkute @ 2012 11 19, 21:05)
Sakykit darbščiosios bitutės, ką įdomaus galvojate Adventui? Gal kokių idėjų turite?Labai patiko projektas Advento keliu, tik neprisimenu, kam dėkoti. Išties labai šauniai padirbėjome. Ką mąstote šiais metais?
Labukas, tikrai jau laikas pagalvoti apie adventą, labai geras projektas ,,Advento keliu", labai ačiū autorei, gal išties jau kas nors sugalvojote?
Ačiū agei- melageiuž pagalbą su Tamo, viskas puikiai pavyko, tik nežinau ar gerai pildau savaitės veiklas
QUOTE(viga @ 2012 11 19, 21:54)
tik nežinau ar gerai pildau savaitės veiklas
Manau, savaitės veiklas reikia pildyti taip, kaip pildėm popierinį dienyną.
QUOTE(alaizy @ 2012 11 19, 21:50)
2. gal kuri bandžiusi užsisakyti knygų internetu?
Dažnokai perku iš Knygų klubo. Niekada nenuvylė.
QUOTE(alaizy @ 2012 11 19, 22:10)
Ninkute, 2 kl papildomas pupos sąsiuvinis namo parsineštas, bet labai laiko šiandien nėra. pažadu ryt nuskenuoti:ax:
Gal kažką nesusišnekėjome, bet man reikia Riešuto 2 kl. papildomų užduočių antro sąsiuvinio.
QUOTE(ninkute @ 2012 11 19, 21:53)
Gal kažką nesusišnekėjome, bet man reikia Riešuto 2 kl. papildomų užduočių antro sąsiuvinio.
Ar labai greit reikia? Aš turiu Jei nesutingsiu, šiandien nuskenuosiu
Papildyta:
QUOTE(kusju @ 2012 11 19, 21:12)
Dažnokai perku iš Knygų klubo. Niekada nenuvylė.
Aš irgi perku dažnokai Šiandien gavau net dovanų("Apkartęs rojus")
Pusele, neskubėkit skanuoti tiks ir rytoj ar poryt. Labai ačiū už pagalbą.
Merginos, į paštą įmetu ppt pasaulio pažinimui 3klasei. Kūnas (griaučiai, sąnariai, raumenys)