Sveikos,
Labai reikia perskaitytos knygos aprašymų lapo, gal kuri galėtų pasidalinti
Ačiū
QUOTE(vil-ma @ 2012 11 19, 09:26)
Sveikos,
Ačiū
Ačiū
o aš norėjau paklausti, mačiau knygynuose specialius sąsiuvinius perskaitytoms knygoms aprašyti. Gal kas bandėt? ar verta?
QUOTE(agė-melagė @ 2012 11 18, 21:50)
Norint pažymėt lankomumą reikia spaust tos dienos datą. Ir viską duos. Mes savaitės veiklos nepildom. tik mano pamokas.
Ačiū, bandysiu
QUOTE(vil-ma @ 2012 11 19, 11:26)
Sveikos,
Ačiū
Ačiū
Turiu kelis, o kelintokams reikia? galėsiu vakare nuskanuoti
QUOTE(vil-ma @ 2012 11 19, 11:26)
Sveikos,
Ačiū
Ačiū
Sveika, išsiunčiau perskaitytos knygos aprašymą š paštą. Pažiūrėk, jei patiks naudokis į sveikatą.
mergaites,gal matete panasiu tokiu psl, kad galima butu testa vienam vaikui atlikti.pvz su dvibalsiais ir tt.
http://pradinukai_lt/testai-lietuviu/
http://pradinukai_lt/testai-lietuviu/
QUOTE(alaizy @ 2012 11 16, 20:08)
įdomu, papasakok, kokia prasminga diena buvo
Sveikutės
Čia nors jau ir pavėluotai bet pasipasakosiu. Foto irgi susikelt reiktų Dėl fotki.com Pritariu.
Tai ką, tolerancijos diena buvo visai šauni. Visą dieną darėme tokią kaip projektinę dieną. Pradžioje visi pradinukai žiūrėjome skaidres, kalbėjime apie toleranciją, kas kaip suprantame ir t.t.. Paskui kiekviena klasė priešėme piešinius, darėme papuošimą skėtį ir papuošėme juo savo duris. O paskutinę pamoką ėjome į salę ir žaidėme įvairius žaidimus, juokavome ir šokome. Visi tikrai buvo patenkinti Paprasta, bet vaikams tikrai patiko Tiesa, visi buvome apsirengę geltonai - tarsi šypsena, sauluitė, šiluma ir pan....
QUOTE(daivajazz @ 2012 11 19, 13:37)
Turiu kelis, o kelintokams reikia? galėsiu vakare nuskanuoti
antrokams
QUOTE(vil-ma @ 2012 11 19, 19:25)
antrokams
Soriukas, visai iš galvos išgaravo, palikau lapus mokykloj. Pas mane tokie daugiau gal vaikiškesni - pirmokamas, antrokams. Įmersiu, gal tiks.
Sakykit darbščiosios bitutės, ką įdomaus galvojate Adventui? Gal kokių idėjų turite?Labai patiko projektas Advento keliu, tik neprisimenu, kam dėkoti. Išties labai šauniai padirbėjome. Ką mąstote šiais metais?
QUOTE(naminukė @ 2012 11 17, 17:10)
Džiaugiuosi, kad bus nuotraukų talpykla.
Norėjau klaust, gal mūsų gudriosios mergaitės galėtų dar kokią talpyklą atrast, kur didesnius failus būtų galima padėt? Turiu muzikinio spektakliuko pristatymą, bet jis 32 MB, paštu neatsisiųs. O perskelt į smulkesnius gabaliukus nemoku..
Norėjau klaust, gal mūsų gudriosios mergaitės galėtų dar kokią talpyklą atrast, kur didesnius failus būtų galima padėt? Turiu muzikinio spektakliuko pristatymą, bet jis 32 MB, paštu neatsisiųs. O perskelt į smulkesnius gabaliukus nemoku..
labas vakarėlis,
Naminuke, manau, kad labai šaunus spektakliukas turėtų būti. Gal reikia prašyti peliuko pagalbos, kad patalpintų ir galėtume atsisiųsti. Tiesiog labai mane sudomino
QUOTE(b.s @ 2012 11 19, 19:35)
labas vakarėlis,
Naminuke, manau, kad labai šaunus spektakliukas turėtų būti. Gal reikia prašyti peliuko pagalbos, kad patalpintų ir galėtume atsisiųsti. Tiesiog labai mane sudomino
Sveikos, yra talpyklos dideliems failams, bet tik iš ten galima ribotą laiką siųstis. Gal tai išeitis?