Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Radau pašte dainą "Balta daina". Labai patiko žodžiai. Gal kuri turite ir jos fonogramą ar įdainuotą.
Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2012 11 18, 18:24)
Radau pašte dainą "Balta daina". Labai patiko žodžiai. Gal kuri turite ir jos fonogramą ar įdainuotą.
Būčiau labai dėkinga.

Pašte tikrai yra (žinau, nes aš siunčiau) ir fonograma ir daina, ieškok prie muzikos. O daina nuostabi, pati planuoju ją dainuoti su pirmokais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2012 11 18, 18:24)
Būčiau labai dėkinga.

Ir man būtų gerai rolleyes.gif Bet peržiūrėjau visus paštus ir neradau... g.gif
Atsakyti
Sveikutės iš po savaitgalio. Tai kimbame į naują savaitę. Gal turite Riešuto papildomas užduotis 2 kl. 2-ą dalį ir galite nuskanuoti. Būčiau dėkinga.
Atsakyti
Labukas, kaip smagiai plepat, o aš kaip visada tik paskaitau kartais pripuolus. kažkuri rašėt, kad nuolat mintys sukasi apie darbą, o šeimai nelieka laiko, pas mane lygiai tas pat. Labai myliu savo darbą, bet tokio beviltiškumo kaip šiemet tai dar niekad nebuvo. Labai sunku dirbti su 1 ir 2 klasėmis - vieni pamiršę, kiti nieko nemoka, o dar judrumas pirmokų tai nesvietnas. Visa laimė kad esate JUS, kitaip būtų kaput bobut.
Nuoširdžiausi sveikinimai ŠARKAI, aukite sveikučiai.
Per Naujuosius į mokyklą atvyksta Drakoniuko tetras, tai mums ramu. Nors tokia paguoda.
Jaukinuosi Tamo, niekaip neleidžia žymėti lankomumo, gal ką blogai darau? Gal galite atsiųsti į paštą savaitės veiklos pvz, noriu pasitikrinti ar taip pildau.
Papildyta:
Labukas, kaip smagiai plepat, o aš kaip visada tik paskaitau kartais pripuolus. kažkuri rašėt, kad nuolat mintys sukasi apie darbą, o šeimai nelieka laiko, pas mane lygiai tas pat. Labai myliu savo darbą, bet tokio beviltiškumo kaip šiemet tai dar niekad nebuvo. Labai sunku dirbti su 1 ir 2 klasėmis - vieni pamiršę, kiti nieko nemoka, o dar judrumas pirmokų tai nesvietnas. Visa laimė kad esate JŪS, kitaip būtų kaput bobut.
Nuoširdžiausi sveikinimai ŠARKAI, aukite sveikučiai.
Per Naujuosius į mokyklą atvyksta Drakoniuko tetras, tai mums ramu. Nors tokia paguoda.
Jaukinuosi Tamo, niekaip neleidžia žymėti lankomumo, gal ką blogai darau? Gal galite atsiųsti į paštą savaitės veiklos pvz, noriu pasitikrinti ar taip pildau.
Papildyta:
Ką čia padariau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 18, 18:37)
Ir man būtų gerai rolleyes.gif Bet peržiūrėjau visus paštus ir neradau... g.gif

Antras paštas - MUZIKA- DATA: 2011 08 -28 - Ledų autobusiukas dainelės ir fonogramos arba ieškoti ten, kur sudėtos skenuotos knygos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 18, 19:22)
Antras paštas  - MUZIKA- DATA: 2011 08 -28 - Ledų autobusiukas dainelės ir fonogramos arba ieškoti ten, kur sudėtos skenuotos knygos smile.gif

Ačiū 4u.gif Radau antram pašte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 11 18, 20:09)

Norint pažymėt lankomumą reikia spaust tos dienos datą. Ir viską duos. Mes savaitės veiklos nepildom. tik mano pamokas.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 18, 20:38)
Sveikutės iš po savaitgalio. Tai kimbame  į naują savaitę. Gal turite Riešuto papildomas užduotis 2 kl. 2-ą dalį ir galite nuskanuoti. Būčiau dėkinga.

turiu darbe.ryt sutvarkysiu šį reikalą, aišku, jei kas neįkels anksčiau už mane

BUVAU PRAŠIUS, BET GAL NEPASTEBĖJOTE: gal turite kokios medžiagos kaip mokyti minkštumo ženklą. painioja su balse i. arba rašo bet kur. nežinau, ką daryt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 11 18, 19:54)
BUVAU PRAŠIUS, BET GAL NEPASTEBĖJOTE:  gal turite kokios medžiagos kaip mokyti minkštumo ženklą. painioja su balse i. arba rašo bet kur. nežinau, ką daryt? doh.gif

Su kelintokais čia taip vargsti?

Labai gražiai išdėstyta tekstuke "Nukas ir Niukas" III klasės. Aš paprastai nelaukiu tos temos, nes su minkštumo ženklu susipažįstama jau antroj klasėj. Tai ir seku tą pasaką.

O kad rašo su klaidom, tai dar ilgai rašys. Visų visko išmokyt neįmanoma. Nebūk maksimalistė Ir ką aš čia kalbu, pačiai sau pritaikyt laikas.
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 11 18, 20:54)
gal turite kokios medžiagos kaip mokyti minkštumo ženklą. painioja su balse i. arba rašo bet kur. nežinau, ką daryt? doh.gif

išsiunčiau pateiktį į paštą
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 11 18, 18:57)
Tariu J

Papildyta:
lutute1, apsilankiau tavo klasės svetainėje. Matau, kad 1996baigei VPU:) Kurioje grupėje mokinaisi? mirksiukas.gif  Pasirodo, mes kartu baigėm smile.gif

Ačiū už pagalbą dėl J raidės- ninkutei, ritytei ir kusju.
user posted image

Kaip smagu sutikti bendramokslę thumbup.gif Brūkštelėsiu tau į až.
Atsakyti