Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Aurute @ 2012 11 17, 22:00)
Pritariu nuotraukų talpyklai. Slaptažodis turėtų būti gaunamas kaip ir į gmailą.  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 11 17, 14:16)
sukūriau fotki.com albumą.
ten galėtume visos kelti savo foto bigsmile.gif

Manau, kad visai šaunu būtų turėti tokį albumą. Tik kyla klausimas, ar gali tose nuortaukose matytis vaikų veidai? Kaip čia su tais teisiniais dalykais?
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 11 17, 22:00)

Pritariu nuotraukų talpyklai. Slaptažodis turėtų būti gaunamas kaip ir į gmailą.  bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif Aš taip pat pritariu nuotraukų talpyklai drinks_cheers.gif . Dar norėjau pasiūlyti prieš dešimt metų ŠU išleistą knygutę su liaudiškų šokių visoms pradinėms klasėms natomis, žodžiais ir aprašymais. aš tokios neturėjau tai nuo kolegos atsišviečiau ir galėčiau skenuoti, bet gal pašte kas panašaus jau yra. Aš neaptikau. Jei ką - duokit pageidavimo signaliuką tongue.gif
Atsakyti
Šarrka,
šaunuolė!!! Ramaus miegelio, saldaus pienelio...
Aukit, stiprėkit....

user posted image

Papildyta:
QUOTE(alaizy @ 2012 11 17, 13:16)
sukūriau fotki.com albumą.

Super idėja. Slaptažodis irgi gerai.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 17, 17:15)
Laukiam kitų nuomonių, o bus taip, kaip nuspręs dauguma smile.gif

Sveikos. Kadangi esu naujokė- išsakysiu savo -naujokės-nuomonę smile.gif O gal galima naujokus įleisti į fotkes, jei jis pasidalino su jumis bent "keliais savo turtais" ir jie, jūsų nuomone, buvo naudingi? g.gif Kaip manot?
Papildyta:
QUOTE(1aviada @ 2012 11 17, 22:21)
Manau, kad visai šaunu būtų turėti tokį albumą. Tik kyla klausimas, ar gali tose nuortaukose matytis vaikų veidai? Kaip čia su tais teisiniais dalykais?
Manyčiau, kad veidų neturi matytis
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 17, 17:24)
Aš manau, viską reikia užsidirbti. Labai lengvai žarstomas slaptažodis, pritrauks naujų dalyvių, bet ar bus mums iš to naudos? g.gif Ir manau, net nuorodos nedalinti arba užrakinti albumus, kad jie būtų matomi tik pilnateisėm narėm rolleyes.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Dė albumo- geras sumanymas. Dėl vaikų veidukų - jeigu jų nesimatys, mums pačioms bus ramiau.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 17, 17:24)
Aš manau, viską reikia užsidirbti. Labai lengvai žarstomas slaptažodis, pritrauks naujų dalyvių, bet ar bus mums iš to naudos? g.gif Ir manau, net nuorodos nedalinti arba užrakinti albumus, kad jie būtų matomi tik pilnateisėm narėm rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Labai reikia rytojui bet kokios medžiagos Jj raidės mokymui. Pagelbėkite, mielosios wub.gif
Atsakyti
Kažką minimaliai siunčiu į paštą raidei J.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 17, 00:18)
Kaip Tolerancijos diena praėjo? Pas mus tikrai labai gražiai, mokykla prašvito įvairiaspalviais skėčiais, tai miela.

Pas mus tai kiekviena klasė puošė po 3-4 skėčius. Paskui vaikai su skėčiais sustojo taip, kad sudarytų didelę skėčio figūrą. Nufotografavome, gerai gavosi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(studija @ 2012 11 18, 16:50)
Dė albumo- geras sumanymas. Dėl vaikų  veidukų - jeigu jų nesimatys, mums pačioms bus ramiau.

Pritariu albumui thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 11 18, 17:00)
drinks_cheers.gif
Papildyta:
Labai reikia rytojui bet kokios medžiagos Jj raidės mokymui. Pagelbėkite, mielosios wub.gif

Tariu J

Papildyta:
lutute1, apsilankiau tavo klasės svetainėje. Matau, kad 1996baigei VPU:) Kurioje grupėje mokinaisi? mirksiukas.gif Pasirodo, mes kartu baigėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 11 18, 14:46)
Sveikos. Kadangi esu naujokė- išsakysiu savo -naujokės-nuomonę smile.gif O gal galima naujokus įleisti į fotkes, jei jis pasidalino su jumis bent "keliais savo turtais" ir jie, jūsų nuomone, buvo naudingi?  g.gif  Kaip manot?
Papildyta:
Manyčiau, kad veidų neturi matytis

aš už tai, kad tau būtų suteikti prisijungimo duomenys prie nuotraukų talpyklos.
Atsakyti