Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Manau, kad gera mintis, tikrai pritariu.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 17, 14:59)
Manau, kad gera mintis, tikrai pritariu.

pritariu 4u.gif
Atsakyti
Nusiunčiau į mūsų paštą fotki.com prisijungimo duomenis

Kas neturite slaptažodžio nuo mūsų pašto ir negalėsite perskaityti to laiško ,o norite sužinoti fotki.com prisijungimo duomenis, rašykite man į až, parašysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alaizy: 17 lapkričio 2012 - 15:13
QUOTE(alaizy @ 2012 11 17, 15:09)
Nusiunčiau į mūsų paštą fotki.com prisijungimo duomenis

Kas neturite  slaptažodžio nuo mūsų pašto ir negalėsite perskaityti to laiško ,o norite sužinoti fotki.com prisijungimo duomenis, rašykite man  į až, parašysiu

Puiki mintis, tik gal ir prieigą prie fotki suteikim, toms, kurios turi slaptažodį mirksiukas.gif , čia tik idėja ir pasiūlymas.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 17, 17:47)
Puiki mintis, tik gal ir prieigą prie fotki suteikim, toms, kurios turi slaptažodį  mirksiukas.gif , čia tik idėja ir pasiūlymas.

galima ir taip.
dar niekas papildomai į až neprašė slaptažodžio.tai dabar priklausys, kĄ mes nuspręsim toliau daryt. LEIDŽIAM- DUODAM, AR NEDUODAM? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 11 17, 16:03)
galima ir taip.
dar niekas papildomai į až neprašė slaptažodžio.tai dabar priklausys, kĄ mes nuspręsim  toliau daryt. LEIDŽIAM- DUODAM, AR NEDUODAM? rolleyes.gif

Laukiam kitų nuomonių, o bus taip, kaip nuspręs dauguma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 17, 15:47)
Puiki mintis, tik gal ir prieigą prie fotki suteikim, toms, kurios turi slaptažodį  mirksiukas.gif , čia tik idėja ir pasiūlymas.

Aš manau, viską reikia užsidirbti. Labai lengvai žarstomas slaptažodis, pritrauks naujų dalyvių, bet ar bus mums iš to naudos? g.gif Ir manau, net nuorodos nedalinti arba užrakinti albumus, kad jie būtų matomi tik pilnateisėm narėm rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 17 lapkričio 2012 - 16:25
Džiaugiuosi, kad bus nuotraukų talpykla.
Norėjau klaust, gal mūsų gudriosios mergaitės galėtų dar kokią talpyklą atrast, kur didesnius failus būtų galima padėt? Turiu muzikinio spektakliuko pristatymą, bet jis 32 MB, paštu neatsisiųs. O perskelt į smulkesnius gabaliukus nemoku.. sad.gif
Atsakyti
Sveikinimai Mamytei ir Vakariui 4u.gif
Kaip kovojate su patyčiomis?Pasakiau, kad visi man pasisakytų, jeigu iš jų tyčiosis, tai dabar į klasę bijau ateit, kaip puola visi doh.gif ,,iš manęs tyčiojosi"
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2012 11 17, 18:21)
Sveikinimai Mamytei ir Vakariui 4u.gif
Kaip kovojate su patyčiomis?Pasakiau, kad visi man pasisakytų, jeigu iš jų tyčiosis, tai dabar į klasę bijau ateit, kaip puola visi doh.gif  ,,iš manęs tyčiojosi"

Pagal mūsų psichologės su tais, kurie tyčiojasi pirmiausiai rekia bandyti susitvarkyti patiems ir žingsniai yra tokie:
1. Paprastai pasakyti besityčiojančiam "Baik, man tai nepatinka";
2. Garsiai ir tvirtai, žiūrint jam į akis pasakyti "Baik, man tai nepatinka".
ir tik tada jeigu nesusipranta kreiptis į mokytoją, socialinę pedagogę ir t.t.

Kaip ten bebūtų, visada suaugusio šalia nebus, reikia mokyti vaikus pačius tvarkytis su problemėlėmis. Žinoma, jeigu tai iš tikrųjų pastovus tyčiojimasis, tada jau reikia imtis rimtų veiksmų.
Atsakyti
Sveikos thumbup.gif Savaitgalis thumbup.gif thumbup.gif , kurio metu vėl galvojame apie darbą schmoll.gif Ir aš prisidedu mirksiukas.gif Pritariu nuotraukų kaupyklai. Tik kad baisų kompeksą turiu ir viską ką padarau, man nepatinka ir tom nesąmonėm nesidalinu ax.gif Šiaip, nelabai linkusi fotografuoti rolleyes.gif O ką , tiesa sakant, ir fotografuoti, kai daigiausiai naudojuosi tuo, ką randu čia rolleyes.gif Dėkoju visoms už turtus bis.gif
Noriu paprašyti dar vieno dalykėlio - gal kas turite savo mokyklos vertinimo nuostatus ar protokolą ir galėtų pasidalinti ar patarti kuo remiantis jį pasidarė? Nežinau kaip atsilyginčiau , bet dėl to susitartume 4u.gif .
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Nors ir šeštadienis, važiavau mokyklon blush2.gif . Pabaigti nebaigtų darbų. Labai nemėgstu darbo neštis į namus. Geriau jau pakartotinai mokyklon atvažiuot. doh.gif

Pritariu nuotraukų talpyklai. Slaptažodis turėtų būti gaunamas kaip ir į gmailą. bigsmile.gif
Atsakyti