Manau, kad gera mintis, tikrai pritariu.
QUOTE(ninkute @ 2012 11 17, 14:59)
Manau, kad gera mintis, tikrai pritariu.
pritariu
QUOTE(alaizy @ 2012 11 17, 15:09)
Nusiunčiau į mūsų paštą fotki.com prisijungimo duomenis
Kas neturite slaptažodžio nuo mūsų pašto ir negalėsite perskaityti to laiško ,o norite sužinoti fotki.com prisijungimo duomenis, rašykite man į až, parašysiu
Kas neturite slaptažodžio nuo mūsų pašto ir negalėsite perskaityti to laiško ,o norite sužinoti fotki.com prisijungimo duomenis, rašykite man į až, parašysiu
Puiki mintis, tik gal ir prieigą prie fotki suteikim, toms, kurios turi slaptažodį , čia tik idėja ir pasiūlymas.
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 17, 17:47)
Puiki mintis, tik gal ir prieigą prie fotki suteikim, toms, kurios turi slaptažodį , čia tik idėja ir pasiūlymas.
galima ir taip.
dar niekas papildomai į až neprašė slaptažodžio.tai dabar priklausys, kĄ mes nuspręsim toliau daryt. LEIDŽIAM- DUODAM, AR NEDUODAM?
QUOTE(alaizy @ 2012 11 17, 16:03)
galima ir taip.
dar niekas papildomai į až neprašė slaptažodžio.tai dabar priklausys, kĄ mes nuspręsim toliau daryt. LEIDŽIAM- DUODAM, AR NEDUODAM?
Laukiam kitų nuomonių, o bus taip, kaip nuspręs dauguma
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 17, 15:47)
Aš manau, viską reikia užsidirbti. Labai lengvai žarstomas slaptažodis, pritrauks naujų dalyvių, bet ar bus mums iš to naudos? Ir manau, net nuorodos nedalinti arba užrakinti albumus, kad jie būtų matomi tik pilnateisėm narėm
Džiaugiuosi, kad bus nuotraukų talpykla.
Norėjau klaust, gal mūsų gudriosios mergaitės galėtų dar kokią talpyklą atrast, kur didesnius failus būtų galima padėt? Turiu muzikinio spektakliuko pristatymą, bet jis 32 MB, paštu neatsisiųs. O perskelt į smulkesnius gabaliukus nemoku..
Norėjau klaust, gal mūsų gudriosios mergaitės galėtų dar kokią talpyklą atrast, kur didesnius failus būtų galima padėt? Turiu muzikinio spektakliuko pristatymą, bet jis 32 MB, paštu neatsisiųs. O perskelt į smulkesnius gabaliukus nemoku..
Sveikinimai Mamytei ir Vakariui
Kaip kovojate su patyčiomis?Pasakiau, kad visi man pasisakytų, jeigu iš jų tyčiosis, tai dabar į klasę bijau ateit, kaip puola visi ,,iš manęs tyčiojosi"
Kaip kovojate su patyčiomis?Pasakiau, kad visi man pasisakytų, jeigu iš jų tyčiosis, tai dabar į klasę bijau ateit, kaip puola visi ,,iš manęs tyčiojosi"
QUOTE(studija @ 2012 11 17, 18:21)
Sveikinimai Mamytei ir Vakariui
Pagal mūsų psichologės su tais, kurie tyčiojasi pirmiausiai rekia bandyti susitvarkyti patiems ir žingsniai yra tokie:
1. Paprastai pasakyti besityčiojančiam "Baik, man tai nepatinka";
2. Garsiai ir tvirtai, žiūrint jam į akis pasakyti "Baik, man tai nepatinka".
ir tik tada jeigu nesusipranta kreiptis į mokytoją, socialinę pedagogę ir t.t.
Kaip ten bebūtų, visada suaugusio šalia nebus, reikia mokyti vaikus pačius tvarkytis su problemėlėmis. Žinoma, jeigu tai iš tikrųjų pastovus tyčiojimasis, tada jau reikia imtis rimtų veiksmų.
Sveikos Savaitgalis , kurio metu vėl galvojame apie darbą Ir aš prisidedu Pritariu nuotraukų kaupyklai. Tik kad baisų kompeksą turiu ir viską ką padarau, man nepatinka ir tom nesąmonėm nesidalinu Šiaip, nelabai linkusi fotografuoti O ką , tiesa sakant, ir fotografuoti, kai daigiausiai naudojuosi tuo, ką randu čia Dėkoju visoms už turtus
Noriu paprašyti dar vieno dalykėlio - gal kas turite savo mokyklos vertinimo nuostatus ar protokolą ir galėtų pasidalinti ar patarti kuo remiantis jį pasidarė? Nežinau kaip atsilyginčiau , bet dėl to susitartume .
Noriu paprašyti dar vieno dalykėlio - gal kas turite savo mokyklos vertinimo nuostatus ar protokolą ir galėtų pasidalinti ar patarti kuo remiantis jį pasidarė? Nežinau kaip atsilyginčiau , bet dėl to susitartume .
Labas vakaras
Nors ir šeštadienis, važiavau mokyklon . Pabaigti nebaigtų darbų. Labai nemėgstu darbo neštis į namus. Geriau jau pakartotinai mokyklon atvažiuot.
Pritariu nuotraukų talpyklai. Slaptažodis turėtų būti gaunamas kaip ir į gmailą.
Nors ir šeštadienis, važiavau mokyklon . Pabaigti nebaigtų darbų. Labai nemėgstu darbo neštis į namus. Geriau jau pakartotinai mokyklon atvažiuot.
Pritariu nuotraukų talpyklai. Slaptažodis turėtų būti gaunamas kaip ir į gmailą.