Sveikos,
kas dirbate su Nendrės vadovėliais pirmai klasei? Ar aš kokia nukvakusi , ar dar ką, bet ar turite jūs mokytojo knygos priedus? Mokytojo knygą tai parsisiunčiau, bet kur tie priedai?
Sveikos mergaitės, į paštą nusiunčiau scenarijų kalėdoms. Gal kuri pasinaudos kokiomis idėjomis.
Papildyta:
Mergaitės, labai norėtųsi gauti tą stebuklingą rakčiuką. Stengiuosi dalintis su jumis viskuo kuo galiu.
Papildyta:
Mergaitės, labai norėtųsi gauti tą stebuklingą rakčiuką. Stengiuosi dalintis su jumis viskuo kuo galiu.
QUOTE(gabija4 @ 2012 11 14, 19:31)
As uz, seniai jau su mumsi daliniesi
Sveikos,
aš ir vėl šnipeliu padirbėjau
Lapkricio 13d. 23 val. 25 min. Šarrkai gime sūnus. Laimingi tėveliai pavadino jį Vakariu.
Nuoširdžiausi sveikinimai visai šeimynai
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 14, 22:00)
Sveikos,
Lapkricio 13d. 23 val. 25 min. Šarrkai gime sūnus. Laimingi tėveliai pavadino jį Vakariu.
Vau, koks geras derlius
Jungiuosi prie sveikinimų
Ramių naktų, daug pienuko
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 14, 21:00)
Sveikos,
Prisidedu prie sveikinimu ir as. Aukite sveiki.
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 14, 20:00)
jungiuosi ir aš prie sveikinimų. Šaunuoliai tėveliai
Apie varles man kažkodėl neatidaro
QUOTE(Iruciukass @ 2012 11 14, 19:58)
Jau nusiunčiau į paštą tai, ką turėjau apie varles. Gal kas nors tiks ir patiks.
Neatsidaro....
NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI ŠARRKAI!!! AUKITE SVEIKI IR LAIMINGI!!!
QUOTE(kusju @ 2012 11 14, 21:17)
Neatsidaro....
Nesuprantu, kodėl. Pas mane atsidaro. Dar kartą išsiunčiau į paštą, patikrinau - atsidaro. Gal kas gali pagelbėti, kad visoms atsidarytų.