Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(b.s @ 2012 11 13, 20:27)
Laba vakara,
antrokės, help.gif help.gif help.gif kaip suprantate pupos 3 testo papildomų užduočių lape esančią 3 užduotį? neišneša man galva šnd.

Jei teisingai atsimenu, šią užduotį, tai pirmiausia reikia raides susinumeruoti pagal abėcėlę. Pvz. raidė A turi porą B, raidė Ą turi porą A, raidė B turi porą L. Po to susidėlioja sakinys: Balti pūkeliai po orą skraido ar sklando. (kažkas panašaus)
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 13, 19:53)
Jei teisingai atsimenu, šią užduotį, tai pirmiausia reikia raides susinumeruoti pagal abėcėlę. Pvz. raidė A turi porą B, raidė Ą turi porą A, raidė B turi porą L. Po to susidėlioja sakinys: Balti pūkeliai po orą skraido ar sklando. (kažkas panašaus)

Atsakymą žinau, nes pažiūrėjau ats lentelėje. Aš niekaip nerandu ryšio tarp duotų raidžių doh.gif doh.gif doh.gif .
Pradėjau galvoti, gal mano klaidingas lapas, ar senesnio leidimo ir neatitinka ats?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 13 lapkričio 2012 - 20:10
Norėjau pasiteirauti, o yra galimybė PDF formatą konvertuoti į Wordą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 13 lapkričio 2012 - 20:28
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 13, 21:22)
Norėjau pasiteirauti, o yra galimybė PDF formatą konvertuoti į Wordą? g.gif

Prašau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 11 13, 20:25)

Bandžiau kovertuotis, bet rodo, kad per didelis failas. Daugiau nei 10 mB g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 13, 21:32)

Pamėgink paieškoti per googlę kito konverterio, nes jų tikrai galybė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 13, 20:32)

Jei labai reikia, turiu spec programą savo kompiuteryje, atsiųsk į paštą (arba man asmeniškai), konvertuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 13, 20:53)
Jei labai reikia, turiu spec programą savo kompiuteryje, atsiųsk į paštą (arba man asmeniškai), konvertuosiu smile.gif

Būtų gerai, palengvintų darbą. Čia ta knygutė apie peliukus, kur šiandien į paštą ritytė atsiuntė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 13 lapkričio 2012 - 21:01
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 13, 21:00)
Būtų gerai, palengvintų darbą. Čia ta knygutė apie peliukus, kur šiandien į paštą ritytė atsiuntė ax.gif

Siunčiu į paštą, tik ten dar reikia pasitvarkyti, nereikalingus paveikslėlius išsitrinti, kai kur tekstą pataisyti. Greituką padariau ir nieko netvarkiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 13, 21:16)
Siunčiu į paštą, tik ten dar reikia pasitvarkyti, nereikalingus paveikslėlius išsitrinti, kai kur tekstą pataisyti. Greituką padariau ir nieko netvarkiau smile.gif

Ačiū 4u.gif Jau susitvarkiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 13 lapkričio 2012 - 21:39
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 13, 21:22)
Norėjau pasiteirauti, o yra galimybė PDF formatą konvertuoti į Wordą?  g.gif

Galima pabandyti ir per čia

Papildyta:
Mergaitės, į paštą įmečiau kelias nuorodas- įvairiems dalykams. Tikiuosi, kas nors tiks ir patiks.
Labai jau norisi to "raktelio" į stebuklų skrynią blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Įmečiau į paštą ppt matematikai. 3k klasei, apie senovinius matavimo vienetus.
Atsakyti