Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(pusele30 @ 2012 11 12, 20:30)
Ninkute, nuskenavau RIEŠUTO mokytojo knygos 2 klasei 2 dalį. Jau pašte 4u.gif

na štai, kol grįžau į namus- jau ir nuskanuota....
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 11 12, 19:05)
O ar tikrai galima nušalinti vaiką nuo pamokų? Čia tai būtų efektas. Bet savo mokykloje neįsivaizduoku tokios bausmės. Greičiau jau mokytoją nušalintų nuo darbo. Tai ir tenka suktis per galvą, kaip išgyvendinti vieną ar kitą pažeidimą.

Liežuvis tai be kaulų doh.gif . O tėvams buvo veiksminga blush2.gif .

Mokytoja pati tai tikrai negali nušalint... lotuliukas.gif Bet aš labai jau "žaidžiu" su vaikų teisėm: "Kiekvienas vaikas turi teisę mokytis ramioje aplinkoje". Ir pažeidėjams pabrėžiu tai, ir tėvams primenu.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 11 12, 22:29)

Mokytoja pati tai tikrai negali nušalint...  lotuliukas.gif  Bet aš labai jau "žaidžiu" su vaikų teisėm: "Kiekvienas vaikas turi teisę mokytis ramioje aplinkoje". Ir pažeidėjams pabrėžiu tai, ir tėvams primenu.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 11 12, 21:29)

Mokytoja pati tai tikrai negali nušalint...  lotuliukas.gif  Bet aš labai jau "žaidžiu" su vaikų teisėm: "Kiekvienas vaikas turi teisę mokytis ramioje aplinkoje". Ir pažeidėjams pabrėžiu tai, ir tėvams primenu.

Pritariu - vaikų teisės svarbu. Aš irgi akcentuoju tą patį.
Papildyta:
QUOTE(gitė @ 2012 11 12, 21:11)
Gal kuri turite ką nors įdomaus Tolerancijos dienai?

Atsiųsiu skaidrių, kurios yra verstos iš rusų kalbos. Gal patiks.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 12, 19:14)
Mes jau užbaigėme pirmąją knygą. Rytoj apibendrinsime ir pradėsime antrąją.

mes dar nerašėm. šiandien darėm kūrybinį darbą iš visų perskaitytų kūrinių. dar padarysiu viktoriną, tada jau atsisveikinsim su vadovėliu ir pasiimsim naują.
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 11 12, 00:02)
Sveikutės,
antrokėlės, ar rytoj  rašote 2 lietuvių kalbos testą? (dirbančios su PUPA)

Rašysiu penktadienį. Tada kitą savaitę projektas "Jūratė ir kastytis". Be gruodžio naujos knygos neimsiu.
Atsakyti
Pasiunčiau į paštą darbelio pavyzdį tolerancijos dienai, kurį mes darome kartu su pirmokais.
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 11 12, 20:25)
Tikrai turėjau šitą knygelę, bet neįsivaizduoju, kur ieškoti. Rytoj pažiūrėsiu, gal į mokyklą esu išnešusi. Bet neprižadu surasti smile.gif

Oi kaip lauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 12, 21:45)
Oi kaip lauksiu bigsmile.gif

Bijau nuvilti, jei nerasiu blush2.gif
Atsakyti
Į paštą netyčia du kartus įkėliau tą patį scenarijų, tai gal peliukas gali ištrinti vieną, kad neužimtų vietos.
Atsakyti
ninkute, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 12, 18:14)

Mes jau užbaigėme pirmąją knygą. Rytoj apibendrinsime ir pradėsime antrąją.

blink.gif Mes dar ne....

Atsakyti