Ar verta vargti? Nes man taip neatidarė
Dar merginos.. Kreipiuosi pagalbos. Gal kas po ranka turite mini patarimus pirmokui, kaip rašti taisyklingai. Darau namų darbams lapelį nurašyti sakinukus į sąsiuvinį ir sugalvojau pridėti patarimus: pirmiau perskaityk žodį, tada stenkis jį parašyti. Stenkis neatkelti rankos prie kiekvienos raidės, jei nereikia ir pan. Kaip manote? Ar reikia?
QUOTE(rityte @ 2012 11 11, 22:05)
Jei namuose viskas atsitiktų vienu metu:
1. Skamba telefonas.
2. Kūdikis verkia.
3. Kažkas skambina prie durų.
4. Skalbiniai pakabinti lauke ir pradėjo lyti.
5. Virtuvėje palikai atsuktą kraną ir vanduo bėga jau per viršų.
Atsakymai:
Kiekvienas skaičius tavo gyvenime kai ką reiškia.
1. Telefonas = Darbas
2. Kūdikis = Šeima
3. Durys = Draugai
4. Skalbiniai = Pinigai
5. Kranas = Seksas
Šito testo reikėjo?
1. Skamba telefonas.
2. Kūdikis verkia.
3. Kažkas skambina prie durų.
4. Skalbiniai pakabinti lauke ir pradėjo lyti.
5. Virtuvėje palikai atsuktą kraną ir vanduo bėga jau per viršų.
Atsakymai:
Kiekvienas skaičius tavo gyvenime kai ką reiškia.
1. Telefonas = Darbas
2. Kūdikis = Šeima
3. Durys = Draugai
4. Skalbiniai = Pinigai
5. Kranas = Seksas
Šito testo reikėjo?
taip taip taip
ačiū
Išnaršiau mūsų paštus, intensyviai ieškojau Pupos 4 kl. dalijamosios medžiagos Nr.2 ir Riešuto 2 klasei mokytojos knygos 2-os dalies. Tikrai neradau. Gal kas turėtumėte galimybę nuskanuoti? Būčiau dėkinga.
Aš jau pašte. Ačiū greitajam 22peliukui22. Šią savaitę nesiruošiu pamokoms, netaisysiu sąsiuvinių, o "kuisiuosi" lobių skrynioje.
QUOTE(gitė @ 2012 11 11, 22:32)
Aš jau pašte. Ačiū greitajam 22peliukui22. Šią savaitę nesiruošiu pamokoms, netaisysiu sąsiuvinių, o "kuisiuosi" lobių skrynioje.
QUOTE(gitė @ 2012 11 11, 21:32)
Tai pamokoms ir taip nereikės ruoštis, nes užteks medžiagos, kuri yra lobių skrynioje
QUOTE(gitė @ 2012 11 11, 21:32)
Savaitės gali ir neužtekti, aš ir dabar nežinau, kas yra pas mus pašte
QUOTE(ninkute @ 2012 11 11, 22:31)
Išnaršiau mūsų paštus, intensyviai ieškojau Pupos 4 kl. dalijamosios medžiagos Nr.2 ir Riešuto 2 klasei mokytojos knygos 2-os dalies. Tikrai neradau. Gal kas turėtumėte galimybę nuskanuoti? Būčiau dėkinga.
Jei ryt mokyklos bibliotekoje rasiu- vakare nuskanuosiu.QUOTE(rutagra @ 2012 11 11, 23:24)
man taip pat neatidaro.
Gal kas užmatėte kur kokią vaizdinę medžiagą mokytis skaičiuoti liniuote pirmoke klasėje? Būčiau dėkinga
kusju, būsiu dėkinga.