Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(daivajazz @ 2012 11 09, 20:45)
Yes, baigėsi savaitė clap.gif
Šiandien buvo pirmokams lyg ir krikštynos, gavosi nereali šventė. Darėm labai elegantišką, ramią, iškilmingą šventę. Buvo karūnavimo ceremonija. Ketvirtokai, kurie vedė, buvo su baroko laikų  rūbais ir perukais. Pabaigoje iššovė fejerverką (dyyyyydelę hlapuškę su serpantinais). Tikrai jaučiu moralinį pasitenkinimą. Nes šventė gavosi tikrai jau ne kriktštynų, o karalių rūmų ceremonija. Kiek vėliau į savo svetainę sukelsiu nuotraukas (visa bėda, kad nebuvo kas fotografuoja, nes mes abi kolegės vedėm). Tai tokios padrikos nuotraukos. Jei įdomu galėsiu nuorodą įmesti blush2.gif

Atrodo labai buvo įdomu. Gal galėtum ir scenarijų įmesti?
Papildyta:
QUOTE(kusju @ 2012 11 09, 00:42)
Mergaitės, gal kuri pagelbėsit ? Gal kuri turite testą-anketą- pasitikrinimą.
Na kažkas tokio:
Kažkur turėjau- neberandu. doh.gif  Gal kur netyčia turit? ax.gif

Apie kokį testą-anketą klausi? Ar tai tėvams? Labai įdomu pasirodė g.gif
Atsakyti
Gal kas dirbate su pirmoje klasėje nauja(2012) PUPA. Aš jau pradedu jaudintis dėl II dalies, nes mokytis liko nebedaug, o apie knygas nieko dar negirdėti? Gal kas ką žinote?
Atsakyti
Dėl scenarijaus, tai jį reikia dar parašyti lotuliukas.gif Buvau labai labai išnaudotoja kitų resursų blush2.gif paėmiau scenarijų, kurį radau mūsų pašte, paėmiau pradžios kelias frazes, pabaigos kelias frazes. Prisidėjom kartu su kolege ko reikėjo dėl eigos. Susakėm vaikam ką reik sakyt ir psio ax.gif Pabandysiu sukratyt į scenarijų, gal kaip aš pasinaudojau, gal irgi kam pravers. Bet tai bus kitą savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Zydrune @ 2012 11 11, 20:26)
Gal kas dirbate su pirmoje klasėje nauja(2012) PUPA. Aš jau pradedu jaudintis dėl II dalies, nes mokytis liko nebedaug, o apie knygas nieko dar negirdėti? Gal kas ką žinote?

Aš dirbu mirksiukas.gif Pratybų antrą dalį jau gavau, dėl knygų dar nieko nežinau. Reiks ryt paklausti g.gif
Atsakyti
Merginos,
gal siuntėtės mokomąją priemonę iš šio puslapio :http://www.musumokykla.lt/mokytoja-valdone/metodiniai-darbai-24/lt/skaitmenine-mokymosi-priemone--pauksciai-100--259.html.
Pavyko?
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 11 11, 21:38)
Merginos,
gal siuntėtės mokomąją  priemonę iš šio puslapio :http://www.musumokykla.lt/mokytoja-valdone/metodiniai-darbai-24/lt/skaitmenine-mokymosi-priemone--pauksciai-100--259.html.
Pavyko?

Pabandžiau. Bet rašo duomenų klaida schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eknos @ 2012 11 11, 20:32)
Apie kokį testą-anketą klausi? Ar tai tėvams? Labai įdomu pasirodė g.gif

Sveika. 4u.gif Taip, tai tėvams skirta. kažkada buvau išsisaugojus, bet matyt po kompo valymo ištinta. Mintis ten tokia: yra penki ar šeši variantai kas vyksta namuose šią minutę (bėga vanduo iš čiaupo, verkia vaikas ir dar kažkas) ir suskamba durų skambutis. Reikia surikiuoti pasirinkti ką padarysi (nuraminsi vaiką, užsuksi čiaupą) ir tik tada atidarysi duris. Ir pagal tai tai, ką pasirinksi yra paaiškinimai.
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 11 11, 20:54)
Sveika. 4u.gif Taip, tai tėvams skirta. kažkada buvau išsisaugojus, bet matyt po kompo valymo ištinta. Mintis ten tokia: yra penki ar šeši variantai kas vyksta namuose šią minutę (bėga vanduo iš čiaupo, verkia vaikas ir dar kažkas) ir suskamba durų skambutis. Reikia surikiuoti pasirinkti ką padarysi (nuraminsi vaiką, užsuksi čiaupą) ir tik tada atidarysi duris. Ir pagal tai tai, ką pasirinksi yra paaiškinimai.

Jei namuose viskas atsitiktų vienu metu:

1. Skamba telefonas.
2. Kūdikis verkia.
3. Kažkas skambina prie durų.
4. Skalbiniai pakabinti lauke ir pradėjo lyti.
5. Virtuvėje palikai atsuktą kraną ir vanduo bėga jau per viršų.

Atsakymai:
Kiekvienas skaičius tavo gyvenime kai ką reiškia.
1. Telefonas = Darbas
2. Kūdikis = Šeima
3. Durys = Draugai
4. Skalbiniai = Pinigai
5. Kranas = Seksas

Šito testo reikėjo? smile.gif
Atsakyti
rutagra, pavyko, automatiškai atidarė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 11 lapkričio 2012 - 21:10
QUOTE(rutagra @ 2012 11 11, 20:38)
Merginos,
gal siuntėtės mokomąją  priemonę iš šio puslapio :http://www.musumokykla.lt/mokytoja-valdone/metodiniai-darbai-24/lt/skaitmenine-mokymosi-priemone--pauksciai-100--259.html.
Pavyko?

Man leido siųstis, žiūresim, kas bus kai baigs smile.gif

Ir man pavyko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 11 lapkričio 2012 - 21:18
QUOTE(rutagra @ 2012 11 11, 20:38)
Merginos,
Pavyko?

Ką tik pabandžiau. Atsisiunčia 7 archyvai. Išarchyvuoti reikia pradėti nuo pirmojo, tada visi kiti automatiškai išsiarchyvuoja, atskirai nereikia. Kai archyvai susijungia, pasidaro vienas pateikčių failas. Jis gana "sunkus", užima 443 MB, tad ilgokai atsidarinėja. Jei silpnesnis kompiuteris, gali šio failo "neįveikti". O šiaip viskas veikia smile.gif
Atsakyti

Ačiū 22peliukui22 už raktelį ir visoms už šiltus sveikinimus. aciuks.gif Labai džiaugiuosi, kad tapau pilnateise jūsų būrio nare. group.gif Deja panaršyti po lobius dar neturėjau galimybės, nes niekaip neleidžia prisijungti. g.gif sako, kad klaida. Bandysiu dar, o jeigu nepavyks, vėl kreipsiuosi į peliuką. Gal kokia klaidelė rašant įsivėlė.

Kiek suprantu mano siųstų vaidinimų muzikytės neatsiverčia. kai tik įeisiu į paštą patikrinasiu ir bandysiu ištaisyti klaidą.

Kalėdoms dar vieną idėją turiu: rengti kalėdinę viktoriną. Mes su vaikučiais rinkome Kalėdų senelio padėjėją pasidalinę į dvi komandas, vaikai tirėjo pasigaminti kaukę ir ją denonstravo, paskuo atliko vosokias užduotėles, kas greičiau atliks. Manau vaikams patiko. Ir pasiruošimo nebuvo daug. Nereikėjo "brūžinti" vaidinimo, tik daineles, šokiukus pakartojoms, kalėdinę dainelę išmokom. Siunčiu scenarijų į paštą. Gal žvilgterėjos kils kokių minčių.

Atsakyti