Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikutės 4u.gif Noriu paklausti, ar jums eina perklausyti Kalėdinių vaidinimų muziką, kuri yra pašte? Aš su trimis skirtingomis programomis bandžiau paleisti, niekaip nepavyko. Galvoju, gal mano kompiuteryje tupi problema g.gif Jei parašysite, kad jums pavyko, tada "purtysiu" savo kompiuterį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 11 10, 19:05)
Sveikutės  4u.gif  Noriu paklausti, ar jums eina perklausyti Kalėdinių vaidinimų muziką, kuri yra pašte? Aš su trimis skirtingomis programomis bandžiau paleisti, niekaip nepavyko. Galvoju, gal mano kompiuteryje tupi problema  g.gif Jei parašysite, kad jums pavyko, tada "purtysiu" savo kompiuterį smile.gif

Sveikute, man irgi nepavyko atidaryti. Rodo, kad kazkokia klaida.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 11 10, 18:19)
Sveikute, man irgi nepavyko atidaryti. Rodo, kad kazkokia klaida.

Ačiū smile.gif Vadinasi, nereikia "skriausti" savo kompiuterio, jis niekuo dėtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 11 10, 18:28)
Ačiū  smile.gif  Vadinasi, nereikia "skriausti" savo kompiuterio, jis niekuo dėtas smile.gif

4u.gif lotuliukas.gif tada neskriausiu ir aš, nes tuoj pradedame kaltų ieškoti lotuliukas.gif

Mergaitės, ruošiuosi projektui "Jūratė ir Kastytis", gal kuri turite mp3 formatu dainelę "Turiu laivelį mažą". ax.gif Perkračiau savo muzikinį fondą - neturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 11 10, 19:51)
4u.gif  lotuliukas.gif tada neskriausiu ir aš, nes tuoj pradedame kaltų ieškoti  lotuliukas.gif

Mergaitės,  ruošiuosi projektui "Jūratė ir Kastytis", gal kuri turite mp3 formatu dainelę "Turiu laivelį mažą".  ax.gif  Perkračiau savo muzikinį fondą - neturiu  unsure.gif

O pašte neieškojai? Man regis ji buvo, jei netinka formatas, jį galima pakeisti smile.gif
Atsakyti
smile.gif Įmetu į paštą vieną ppt matematikai.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 10, 20:00)
O pašte neieškojai?  Man regis ji buvo, jei netinka formatas, jį galima pakeisti smile.gif

lotuliukas.gif nardau, kol kas be rezultato smile.gif neriu gilyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 11 10, 18:21)
lotuliukas.gif nardau, kol kas be rezultato  smile.gif  neriu gilyn biggrin.gif

Ką tik pasiunčiau jei dar neradai.
Atsakyti
QUOTE(Zydrune @ 2012 11 10, 20:50)
Ką tik pasiunčiau jei dar neradai.

clap.gif birthday.gif AČIŪ Tau labai. Tikra greitoji pagalba. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 11 10, 16:00)
Gite, gero vakarojimo lobių skrynelėje user posted image

Ten tikrai yra ką veikti. Sveikinimai Gitei. Ji to verta! drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 10, 21:00)
O pašte neieškojai?  Man regis ji buvo, jei netinka formatas, jį galima pakeisti smile.gif

Tikrai turi būti pašte, nes Zuzanėlė praeitais mokslo metais buvo atsiuntusi. Mokiau savo zuikius pagal šią dainelę šokti.
Atsakyti
Labutis 4u.gif . Mergaitės reikia pagalbos ne į temą. GAl kuri turite kokį smagų scenarijų ar idėjų, kaip įsimintinai pasveikinti vaikiną 18 metų proga ax.gif ? Kalbu ne apie materialią dovaną, bet kažką tokio, ko nenusipirksi blush2.gif . Jeigu sulaukčiau kokių patarimų, būčiau labai dėkinga. Kad neterštume forumo ir bendro pašto, galite man siųsti į až. arba el.paštą mirksiukas.gif . Žinau, kad čia tiek daug kūrybingų mamų-mokytojų, kad tikrai rasiu pagalbą mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikutės,
Savaitgalis jau baigiasi, vėl mintys apie mokyklą. Ruošiuosi pamokoms, bet reikia Jūsų pagalbos. Gal turite Pupos 4 kl. dalijamąją medžiagą Nr.2. ir galite nuskanuoti. Būčiau labai dėkinga. Pas mus knygyne nėra pirkti ir sakė, kad neturės, tai tiesiog nebus galimybės kaip įsigyti.
Atsakyti