Sveikutės Noriu paklausti, ar jums eina perklausyti Kalėdinių vaidinimų muziką, kuri yra pašte? Aš su trimis skirtingomis programomis bandžiau paleisti, niekaip nepavyko. Galvoju, gal mano kompiuteryje tupi problema Jei parašysite, kad jums pavyko, tada "purtysiu" savo kompiuterį
QUOTE(rityte @ 2012 11 10, 19:05)
Sveikutės Noriu paklausti, ar jums eina perklausyti Kalėdinių vaidinimų muziką, kuri yra pašte? Aš su trimis skirtingomis programomis bandžiau paleisti, niekaip nepavyko. Galvoju, gal mano kompiuteryje tupi problema Jei parašysite, kad jums pavyko, tada "purtysiu" savo kompiuterį
Sveikute, man irgi nepavyko atidaryti. Rodo, kad kazkokia klaida.
QUOTE(Iruciukass @ 2012 11 10, 18:19)
Sveikute, man irgi nepavyko atidaryti. Rodo, kad kazkokia klaida.
Ačiū Vadinasi, nereikia "skriausti" savo kompiuterio, jis niekuo dėtas
QUOTE(rityte @ 2012 11 10, 18:28)
Ačiū Vadinasi, nereikia "skriausti" savo kompiuterio, jis niekuo dėtas
tada neskriausiu ir aš, nes tuoj pradedame kaltų ieškoti
Mergaitės, ruošiuosi projektui "Jūratė ir Kastytis", gal kuri turite mp3 formatu dainelę "Turiu laivelį mažą". Perkračiau savo muzikinį fondą - neturiu
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 11 10, 19:51)
tada neskriausiu ir aš, nes tuoj pradedame kaltų ieškoti
Mergaitės, ruošiuosi projektui "Jūratė ir Kastytis", gal kuri turite mp3 formatu dainelę "Turiu laivelį mažą". Perkračiau savo muzikinį fondą - neturiu
O pašte neieškojai? Man regis ji buvo, jei netinka formatas, jį galima pakeisti
Įmetu į paštą vieną ppt matematikai.
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 10, 20:00)
nardau, kol kas be rezultato neriu gilyn
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 11 10, 18:21)
nardau, kol kas be rezultato neriu gilyn
Ką tik pasiunčiau jei dar neradai.
QUOTE(Zydrune @ 2012 11 10, 20:50)
Ką tik pasiunčiau jei dar neradai.
AČIŪ Tau labai. Tikra greitoji pagalba.
QUOTE(b.s @ 2012 11 10, 16:00)
Ten tikrai yra ką veikti. Sveikinimai Gitei. Ji to verta!
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 10, 21:00)
Tikrai turi būti pašte, nes Zuzanėlė praeitais mokslo metais buvo atsiuntusi. Mokiau savo zuikius pagal šią dainelę šokti.
Labutis . Mergaitės reikia pagalbos ne į temą. GAl kuri turite kokį smagų scenarijų ar idėjų, kaip įsimintinai pasveikinti vaikiną 18 metų proga ? Kalbu ne apie materialią dovaną, bet kažką tokio, ko nenusipirksi . Jeigu sulaukčiau kokių patarimų, būčiau labai dėkinga. Kad neterštume forumo ir bendro pašto, galite man siųsti į až. arba el.paštą . Žinau, kad čia tiek daug kūrybingų mamų-mokytojų, kad tikrai rasiu pagalbą .
Sveikutės,
Savaitgalis jau baigiasi, vėl mintys apie mokyklą. Ruošiuosi pamokoms, bet reikia Jūsų pagalbos. Gal turite Pupos 4 kl. dalijamąją medžiagą Nr.2. ir galite nuskanuoti. Būčiau labai dėkinga. Pas mus knygyne nėra pirkti ir sakė, kad neturės, tai tiesiog nebus galimybės kaip įsigyti.
Savaitgalis jau baigiasi, vėl mintys apie mokyklą. Ruošiuosi pamokoms, bet reikia Jūsų pagalbos. Gal turite Pupos 4 kl. dalijamąją medžiagą Nr.2. ir galite nuskanuoti. Būčiau labai dėkinga. Pas mus knygyne nėra pirkti ir sakė, kad neturės, tai tiesiog nebus galimybės kaip įsigyti.