Gite, nuo šiandien ir tu galėsi nardyti mūsų lobių skrynelėje
Sveikinu
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 10, 14:28)
Prisijungiu prie sevikinimų
Sveikos, seniai ... laaaabai seniai besilankiau supermamoje ir pradinukių skyrelyje, gal prieš 2-3 metus. Šiandien peržvelgiau apie ką čia plepama ir radau sau labai daug naudingų dalykų. Ačiū
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 10, 15:28)
sveikinu. Tikra šventė
Sveikinimai Gitei
DaivaJazz, renginio puikumėlis - aš labai norėčiau savo pirmokams tokių krikštynų
Lukne, kai įlndi čia - susergi ir niekada nebepagyji
Merginos, aš vėl apie el.dienyną Mes su pavaduotoja vis dėlto nutarėm naudoti trumpinius, bet šalia parašant už ką, pvz.: Vertinamas sklandus, sąmoningas skaitymas. Kadangi tos kopijuoti kiekvienam atskirai nereikės, tai sutaupysim daug laiko. Gal būt kas nors darėte tėvelių apklausą apie el.dienyni naudą? Tipo, kaip dažnai jūs lankotės, ar viskas aišku, turite kokių pastebėjimų ir pan.?
DaivaJazz, renginio puikumėlis - aš labai norėčiau savo pirmokams tokių krikštynų
Lukne, kai įlndi čia - susergi ir niekada nebepagyji
Merginos, aš vėl apie el.dienyną Mes su pavaduotoja vis dėlto nutarėm naudoti trumpinius, bet šalia parašant už ką, pvz.: Vertinamas sklandus, sąmoningas skaitymas. Kadangi tos kopijuoti kiekvienam atskirai nereikės, tai sutaupysim daug laiko. Gal būt kas nors darėte tėvelių apklausą apie el.dienyni naudą? Tipo, kaip dažnai jūs lankotės, ar viskas aišku, turite kokių pastebėjimų ir pan.?
QUOTE(b.s @ 2012 11 10, 17:00)
Laba, nors ir apsiniaukę, bet gerai, kad šeštadienis
Smagu, kai po renginio pats jauti, kad pavyko. Šaunuolė
Gite, gero vakarojimo lobių skrynelėje
Smagu, kai po renginio pats jauti, kad pavyko. Šaunuolė
Gite, gero vakarojimo lobių skrynelėje
Juk svarbiau kaip pats jautiesi. Gali girti iki nukritimo, bet jei jauti, kad galėjo būti kitaip, jautiesi negerai. O čia sutapo ir pačios jautėm, kad viskas gerai (nors žinoma kliurkų buvo, pvz, pamiršau kokią užduotį buvau paruošus mokytojai teko ekspromtu suktis), ketvirtokai sakė, kad gaila, kad ne juos krikštijo. O pirmokams labiausiai patiko sidabriniai serpantinai išlėkę iš fejerverko. Kaip žvirbliai puolė rinkt
Gite, sveikinu Bus ką veikti šį savaitgalį
QUOTE(daivajazz @ 2012 11 10, 16:23)
Gite, sveikinu Bus ką veikti šį savaitgalį
ESU TIKRA, KAD NE TIK ŠĮ SAVAITGALĮ SVEIKINIMAI
Sveikutės, šeštadienis - jėga, bet.... Pasidalinkit mintimis, kaip gyventi negalvojant apie mokyklą. Šeimai nelieka laiko 100%. Ką daryti? Gal turite patarimų? Kitą savaitę pirmokų krikštynos, laukia pasiruošiamieji darbai, repeticijos. Namuose dariau prizus, karūnas, o kur pamokų pasiruošimas. Ant nosies Kalėdos, jau reikia kurti scenarijų, vėl naktinėsiu. Nekreipti dėmesio į nieką negaliu. Kada jūs viską pasidarote?
QUOTE(ninkute @ 2012 11 10, 18:08)
Sveikutės, šeštadienis - jėga, bet.... Pasidalinkit mintimis, kaip gyventi negalvojant apie mokyklą. Šeimai nelieka laiko 100%. Ką daryti? Gal turite patarimų? Kitą savaitę pirmokų krikštynos, laukia pasiruošiamieji darbai, repeticijos. Namuose dariau prizus, karūnas, o kur pamokų pasiruošimas. Ant nosies Kalėdos, jau reikia kurti scenarijų, vėl naktinėsiu. Nekreipti dėmesio į nieką negaliu. Kada jūs viską pasidarote?
Va man irgi ta pati problema Vakar kolegė passakė, jog esu pervargusi. Pasižadėjau šeštadienį negalvoti apie darbą.. Ir ką manote? Pavyko ? Grėbiu lapus ir kuriu scenarijų krikštynoms, kalėdoms, kolegės vestuvėms, kolegės darbui... Vat taip Patarti nieko negaliu Pati įklimpusi esu Nors gal mėgstama knyga būtų išgelbėjusi , bet tda šeima irgi būtų nustumta į šoną Net valgyti dabar negaminu, nes tvarkausi paštą
Vakar susirinkimas buvo. Grįžau namo, atsisėdau arbatos gerti ir pasijutau kaip išspausta citrina.
QUOTE(rutagra @ 2012 11 10, 19:20)
Va man irgi ta pati problema Vakar kolegė passakė, jog esu pervargusi. Pasižadėjau šeštadienį negalvoti apie darbą.. Ir ką manote? Pavyko ? Grėbiu lapus ir kuriu scenarijų krikštynoms, kalėdoms, kolegės vestuvėms, kolegės darbui... Vat taip Patarti nieko negaliu Pati įklimpusi esu Nors gal mėgstama knyga būtų išgelbėjusi , bet tda šeima irgi būtų nustumta į šoną Net valgyti dabar negaminu, nes tvarkausi paštą
Nežinau kaip sekasi kitom, bet man negalvoti apie darbą neišeina. Manau, kad tokioj situacijoj reikia minusus versti pliusais. Pvz. grėbi lapus ir galvoji apie darbą atrodo minusas, bet pagalvok, kad grėbdama ir kartu galvodama apie scenarijų sutaupai laiko, kad nereikėtų atskirai sėdėti ir galvoti. Aš tokiems planavimams naudoju kelionę į darbą ir atgal. Pusvalandis taip ir praeina, tik gaila, kad užsirašyti negaliu - vairuoju. Toliau yra pamokos kai nevedi jų, per jas turiu pasiruošti kitos dienos pamokoms, kaip rašiau aš neturiu to pusdienio po pamokų, nes dirbam ilgai. Jei renginys, dalinamės darbus su kolegėm, jei darbai namie - darbai išdalinti visiems nariams. Su pagalba neeilinių kolegių (supermamų, kitų, kurios geranoriškai dalinasi savo medžiaga) turiu pateikčių pamokoms, kurių jau nereikia kurti.
O apskritai, jei dėl šeimos, manau, kad svarbiau ne kiek laiko su ja praleidi, bet kaip jį praleidi. Jei yra pasirinkimas ar važiuoti prie jūros ar į gamtą, ar į kokią pamokėlę su vaiku - ar išplauti grindis, aš tikrai važiuoju prie jūros ar renkuosi kitokią veiklą. Mano namai tikrai nėra tokie, kad bet kada gali atvažiuoti svečias ir jie blizgės, bet kur kas svarbiau tai, kad tu gyveni įdomiai ir prasmingai. Man tikrai patinka mokykloje dirbti.