Modnique pirksite siandien?
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 08, 17:23)
Manau iki 90 cm tiktų tikrai
Jei padėčiau, galiu po darbo išmatuoti S dydžio džemperiuką
Jei padėčiau, galiu po darbo išmatuoti S dydžio džemperiuką
aciu, kelnes tada XS imsiu.
nelabai galesiu vakare prieiti prie kompo, tai gal surizikuosiu M imdama, jei ka turesiu kam perleisti....
aciu, vis tiek butu saunu gauti ismatavimus ateiciai S dydzio. lauksiu i AZ
Ar Carters yra 25% nuolaida? Matau ju psl kad kazkas yra.
QUOTE(egluciauskas @ 2012 11 08, 17:16)
o su kokiais klubais XS apacia?
dabar galvoju kokio dydzio virsu imti, jei ir XS ir S nesioju, bet peciai nera siauri, tai ar M dydi paemusi nepaskesiu
dabar galvoju kokio dydzio virsu imti, jei ir XS ir S nesioju, bet peciai nera siauri, tai ar M dydi paemusi nepaskesiu
manau galite skesti, turejau M dydi, nors nesioju XS-S, didelis buvo man labai
Merginos, gal kas norite - parduodu sia maikute uz 20lt
http://www.aeroposta...595054.10829553
dydis M
http://www.aeroposta...595054.10829553
dydis M
QUOTE(stuleju @ 2012 11 08, 17:35)
manau galite skesti, turejau M dydi, nors nesioju XS-S, didelis buvo man labai
Bet čia gal irgi nuo rūbo skirtingai, mano s dydžio džemperiukas man idealiai, niekur ne per didelis, o ilgis galėtų net vos ilgesnis būt, bent jau konkrečiai jis man manau ir M dydžio tiktų
Nors gal su tarpiniu xs-s ir s užtektų iš esmės... Bet va galvoju jei krūtinė didesnė, kaip tada...
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 08, 17:38)
Bet čia gal irgi nuo rūbo skirtingai, mano s dydžio džemperiukas man idealiai, niekur ne per didelis, o ilgis galėtų net vos ilgesnis būt, bent jau konkrečiai jis man manau ir M dydžio tiktų
Nors gal su tarpiniu xs-s ir s užtektų iš esmės... Bet va galvoju jei krūtinė didesnė, kaip tada...
As su krutine 89 ir nesiaurais peciais M perku ir tikrai neiskrentu S dydis mazokas, nesijauciu komfortabiliai M dydzio niekas nekaba, nes nemegstu kabanciu rubu
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 08, 17:38)
per krutine tai as visur laisvai telpu bet va peciai man daznai suvelia tuos dydzius....
O sakykit mamytes,ar daznai siunciates kvepalus,ir is kuriu internetiniu parduotuviu geriausia juos pirkti?
QUOTE(savita1 @ 2012 11 08, 16:31)
Ar Carters yra 25% nuolaida? Matau ju psl kad kazkas yra.
yra
QUOTE(jottauute @ 2012 11 08, 16:01)
Aciu labai visoms
Kur daugiau gauciau taip greit ir tiek patarimu jei nei is jusu
Vadinasi,problema issprendziama,mazius kategoriskai nesimauna pedkelniu,o apejau vaiku rubeliu pardes ir nieko nepesiau Ramu
Kur daugiau gauciau taip greit ir tiek patarimu jei nei is jusu
Vadinasi,problema issprendziama,mazius kategoriskai nesimauna pedkelniu,o apejau vaiku rubeliu pardes ir nieko nepesiau Ramu
aš saviems ir pati nemaunu.
tik retais atvejais.