Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 19, 11:43)
Iš visų dirbusių buh.įmonėse atsiliepimų, patenkintą žinau tik vieną - Aggree.
Iš tvarkiusių ten apskaitą teigiamų atsiliepimų negirdėjau.
Tokių įmonių savininkai trina rankomis - iš klientų plėšia nerealius pinigus, o bgalcierkos-genutės pachalina, tvarkydamos 10-15 įmonių apskaitą iškart, už minimumą.

buvo taip, kad vienu metu ir 20 įmonių apskaitą tvarkiau. Ir kaip tyčia, kai prisireikia ko nors, tai vos ne visosm iš karto...
O kur dar GPM, PVM deklaracijos (kai dokumentus gauni vos ne paskutinę dieną ir turi kuo skubiau viską suvesti ir paruošti deklaracijas)...

Papildyta:
QUOTE(sunflow @ 2012 11 19, 14:25)
Tikrai taip  4u.gif  O kai nurodai klaidas, kurias pataiso per kelis mėnesius, tai dar ir sugeba sąskaitą išstatyt  doh.gif

įmonė, kurioej dirbau, kaip tik nebuvo brangininkė... imdavo mažą mokestį, tai ir uhalterei likdavo centukai...
Už jokius pataisymus, papildomas konsultaciojas, papildomus darbelius taip pat nebūdavo papildomai išrašinėjamos sąskaitos.
eigu būtų išrašinėjusi, tai gal tada ir buhalterėms būtų atlyginimai didesni.
Suprantu, kai įmonė turi savo buhalterį ir jis rašo įsakymus, ruošia darbų saugos instrukcijas ir t.t., bet kai tokius dalykus daro buhalteris buh. paslaugų įmonėje - tai čia jau per daug tų darbų.... Todėl ir visko nespėji...
Atsakyti
Aš nerašau jokių įsakymų, jokių instrukcijų. Mano darbas yra suvesti dokumentus, padaryti ataskaitas, paruošti pavedimus (ir tai ne visur), paskaičiuoti atlyginimus. Jei pageidauja įsakymų, darbo sutarčių ar dar kažko jau papildomai. Juk viskas apspręsta sutartyse. Beje pas mus konsultacijos irgi nemokamos.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 11 19, 14:50)
Aš nerašau jokių įsakymų, jokių instrukcijų. Mano darbas yra suvesti dokumentus, padaryti ataskaitas, paruošti pavedimus (ir tai ne visur), paskaičiuoti atlyginimus. Jei pageidauja įsakymų, darbo sutarčių ar dar kažko jau papildomai. Juk viskas apspręsta sutartyse. Beje pas mus konsultacijos irgi nemokamos.

tau gerai smile.gif pasisekė galima sakyti smile.gif
Įmonės nevienodos, t.y. apkrovimas darbais nevienodas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 19, 13:58)
tau gerai smile.gif pasisekė galima sakyti smile.gif
Įmonės nevienodos, t.y. apkrovimas darbais nevienodas smile.gif

Užtat matyt esu vienintelė kuri nesiskundžia biggrin.gif nebent pačiu buhalterio darbu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 11 19, 15:04)
Užtat matyt esu vienintelė kuri nesiskundžia biggrin.gif nebent pačiu buhalterio darbu biggrin.gif

aha, faina būti tavienintele, kuriai viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2012 11 19, 10:21)
sveikos, ar yra čia dirbančių/dirbusių buhalterinėse įmonėse? ką gero ir blogo galite papasakoti? krūviai, atlyginimai?

Pati nedirbusi, bet is pazistamu irgi esu girdejus kad kruviai dideli, algos mazos, pastovi itampa, istisiniai skambuciai is kokiu 15 firmu tai to reik, tai ano. Vienintelis pliusas patirtis. Drauge pradirbusi vienoje imoneje 5metus isejo i buhalterine imone, tai ten sake daugiau ismoko per menesi, nei ten per 5metus biggrin.gif
Atsakyti
Hm... man kažkodėl taip neskambina... Na aišku būna visokių dienų, bet jei eilinę niekuo neišsiskiriančią dieną pamirščiau tel namie, manau tik kolegė pasigestų su klausimu: kada einam pietų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2012 11 18, 21:20)
Sveika įstojus į durdomą  cool.gif 

Laba vakara smile.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
aš irgi sveikinu Renri3 smile.gif labai panašiai pradėjau dirbti buhaltere, tiesa, universitete mokinausi finansus, bet pradėti buvo sunku ir vis dar sunku, nes viską darau palyginus neseniai..
Atsakyti
oi tik dabar pamačiau "durdomą" hihihi.gif
Atsakyti
Aš gal nelabai į temą ir atsiprašau 4u.gif Bet gal kas žinote kur galima internete rasti kokios informacijos apie buhalterinės apskaitos organizavimą uab, na ar gal kas turi kokios naudingos informacijos? Nes aš nieko kažkaip nerandu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(For_ever_alone @ 2012 11 19, 20:50)
Aš gal nelabai į temą ir atsiprašau 4u.gif Bet gal kas žinote kur galima internete rasti kokios informacijos apie buhalterinės apskaitos organizavimą uab, na ar gal kas turi kokios naudingos informacijos? Nes aš nieko kažkaip nerandu schmoll.gif

Čia mokslams?
Atsakyti