Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

Sveikos,
Labai reikia pagalbos su pelno/nuostolio ataskaita. Darau draudimo įmonės finansinę analizę, nesusigaudau ten toje ataskaitoje kur kas 4u.gif
Aš ne buhalterė ax.gif mokyklai čia reikia. Jei galit padėti, prašau į až. Ačiū labai iš anksto 4u.gif
Atsakyti
sveikos, ar yra čia dirbančių/dirbusių buhalterinėse įmonėse? ką gero ir blogo galite papasakoti? krūviai, atlyginimai?
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2012 11 19, 11:21)
sveikos, ar yra čia dirbančių/dirbusių buhalterinėse įmonėse? ką gero ir blogo galite papasakoti? krūviai, atlyginimai?

labas, dirbau tokioje įmonėje. Krūvis buvo didelis, atlyginimas mažas.... Tekdavo dirbti ir vakarais, ir savaitgaliais.
Kol neturėjau vaikelio, kenčiau. Dabar jau taip negalėčiau....
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2012 11 19, 10:21)

Aš. Būna visokių. Mūsų gera smile.gif bet tikrai žinau ne vieną abejotiną kontorą.
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2012 11 19, 10:21)
ką gero ir blogo galite papasakoti? krūviai, atlyginimai?

Iš visų dirbusių buh.įmonėse atsiliepimų, patenkintą žinau tik vieną - Aggree.
Iš tvarkiusių ten apskaitą teigiamų atsiliepimų negirdėjau.
Tokių įmonių savininkai trina rankomis - iš klientų plėšia nerealius pinigus, o bgalcierkos-genutės pachalina, tvarkydamos 10-15 įmonių apskaitą iškart, už minimumą.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 19, 10:43)
Tokių įmonių savininkai trina rankomis - iš klientų plėšia nerealius pinigus, o bgalcierkos-genutės pachalina, tvarkydamos 10-15 įmonių apskaitą iškart, už minimumą.

drinks_cheers.gif buvau susigundžius eit valstybės tarnybon, radau tinkama skelbimą, bet paskaičiavau algą... Hm g.gif kažin ar verta anksti keltis, stovėti kamščiuose ir atostogauti pagal grafiką. Nors įdomumo dėlei gal nueisiu pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 11 19, 10:51)
drinks_cheers.gif buvau susigundžius eit valstybės tarnybon, radau tinkama skelbimą, bet paskaičiavau algą... Hm g.gif kažin ar verta anksti keltis, stovėti kamščiuose ir atostogauti pagal grafiką. Nors įdomumo dėlei gal nueisiu pabandyt biggrin.gif

Buhalterės yra vienos iš tų kur VT realiai ir daug dirba ir atostogų net pagal grafiką išeit sudėtinga
Atsakyti
na kaip suprantu buhalterinės įmonės gerai patirčiai sukaupti.. o draugė VT buhaltere dirba, tai visai neblogai, nepersidirba, bet alga tai tikrai ne kokia.. tiesa, dirba pagal sutartį, o ne VT, nes kažkaip ne taip paprasta tą VT gaut..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mango: 19 lapkričio 2012 - 11:00
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 19, 10:57)
Buhalterės yra vienos iš tų kur VT realiai ir daug dirba ir atostogų net pagal grafiką išeit sudėtinga

Aš ne į buhalteriją...
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 11 19, 11:02)
Aš ne į buhalteriją...

tai tada gal ir gerai 4u.gif sėkmės
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 19, 10:43)

Pasirasau po kiekvienu zodziu drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 19, 11:43)

Tikrai taip 4u.gif O kai nurodai klaidas, kurias pataiso per kelis mėnesius, tai dar ir sugeba sąskaitą išstatyt doh.gif
Atsakyti