Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 14, 18:10)
taip, teisingai.
Jeigu nustatytas MVA, tada tikrai nereikia lyginti su MMA.

Ačiū Jums labai 4u.gif
Atsakyti
Na dėl dviejų darbo sutarčių, manau būtų patogiau, nes jei būtų keičiamos sąlygos tarkim vairuotojo pareigybei, arba tik direktoriaus pareigybei.. kažin kaip pakeitimai skambėtų.. "asmens - esančio direktoriaus pareigose, keičiasi darbo laikas į.." Direktoriumi jis dirba kasdien po valandą, o kai vairuoja, bus kokia suminė... nu makalošė kažkokia gautųsi.. g.gif
Aš tai daryčiau 2 sutartis, na negi toks didelis darbas būtų apiforminti dar vieną sutartį smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

esu naujokė buhalterijos pasaulyje ir norėčiau prisijungti prie Jūsų smile.gif
Prisistatau - esu priverstinai vyro įsodinta į buhalterės kėdę, nes savo buhalterę išleidom į dekretą smile.gif 6 metus dirbau vienoje įmonėje, 4 iš jų direktoriaus pavaduotoja . Tekdavo susidurt su daugybe skaičiukų, ataskaitų, buhalterinių operacijų. Šiaip visada domėjausi kaip atliekami vieni ar kiti buhalterės darbai, vadybos moksluose turėjom buhalterijos kursą.
Prieš 2 metus išėjau vaiko auginimo atostogų, aplinkybės taip pasisuko, kad su vyru įkūrėm savo UAB. Turėjom šaunią buhalterę, kuri pastojo smile.gif Taigi, taip sutapo, kad pasibaigus mano vaiko auginimo atostogoms, mes ją išleidom į dekretą. Vyras pasakė, kad kitos buhalterės neieškosim, o to darbo imsiuosi aš. Ėmiausi, nors ir baimių daug. Vis tik daug žinių trūksta. Na, bet gavau labai aiškius ir informatyvius apmokymus iš mūsų buhalterės ir ėmiausi darbo.
Kolkas lyg ir viskas aišku, bet manau tikrai iškils mažesnių ar didesnių klausimų. Todėl labai tikiuosi, kad priimsit mane į būrį ir padėsit ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 14, 17:59)
Oi sorry jau i vakara visai protas nedirba, apie viena galvoju, kita rasau  doh.gif , i darbo inspekcija skambinaus. Tai tada valio,nors su jais dar ir 100proc. negali but garantuotas.

geriausiai raštiškai klausti ax.gif
aš VMI 2011m. lapkritį išsiunčiau paklausimą dėl bendrijos, vis dar laukiu atsakymo lotuliukas.gif sunkiai dirba žmonės, nieko nepadarysi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeSsS: 18 lapkričio 2012 - 16:52
Vienam VMI seminare tokia moteriškė labai piktinosi, kad nesutampa jos ir VMI duomenys apie sumokėtus mokesčius, likučius. Tai aš dabar galvoju, ar reikia metų pabaigoje paprašyt VMI atsiųst išrašą ar suderinimą? Ar tokie dalykai daromi tik kilus neaiškumams?
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 11 18, 16:51)
4u.gif
Papildyta:

geriausiai raštiškai klausti  ax.gif
aš VMI 2011m. lapkritį išsiunčiau paklausimą dėl bendrijos, vis dar laukiu atsakymo  lotuliukas.gif sunkiai dirba žmonės, nieko nepadarysi

Kantrybes, as atsakymo is ju sulaukiau tik po 2menesiu, kai jau buvau pamirsus net, kad siunciau uzklausa biggrin.gif

QUOTE(Renri3 @ 2012 11 18, 16:55)
Vienam VMI seminare tokia moteriškė labai piktinosi, kad nesutampa jos ir VMI duomenys apie sumokėtus mokesčius, likučius. Tai aš dabar galvoju, ar reikia metų pabaigoje paprašyt VMI atsiųst išrašą ar suderinimą? Ar tokie dalykai daromi tik kilus neaiškumams?

Kada nori, tada ir prasai, kad ir kiekviena menesi. As pasiskambinu, paprasau kad atspausdintu ir nuvaziuoju pasimt, nes el. pastu bent jau maniske inspektore nelabai nori siust.
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 18, 19:01)
Kantrybes, as atsakymo is ju sulaukiau tik po 2menesiu, kai jau buvau pamirsus net, kad siunciau uzklausa  biggrin.gif
Kada nori, tada ir prasai, kad ir kiekviena menesi. As pasiskambinu, paprasau kad atspausdintu ir nuvaziuoju pasimt, nes el. pastu bent jau maniske inspektore nelabai nori siust.

tai metus laukus - dar palauksiu biggrin.gif nors iš tikrųjų nebesitikiu kad parašys, telefonu kai klausiau vis "palaukite sujungsiu... " sujungia, tada vėl palaukite, bandė mano kantrybe, kol paskutinis paprašė raštiškai parašyti...
Atsakyti
Dėkavoju visoms ne skriagoms aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 18, 19:28)
Dėkavoju visoms ne skriagoms  aciuks.gif

Su dekavojimais neatsipirksi, turesi torta kept birthday.gif
Atsakyti
Taip, taip, lygiai tokį patį smile.gif wub.gif
Atsakyti
mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 18, 16:54)
Laba diena,
esu naujokė buhalterijos pasaulyje ir norėčiau prisijungti prie Jūsų  smile.gif

Sveika įstojus į durdomą cool.gif

Tepaluota - papasakok bent jau skonį tongue.gif

Aš vieną dieną išsiunčiau 2 užklausas, tai vieną per mėnesį išspaudė, o kitos jau 3 kokie mėnesiai nesulaukiu atsakymo. Baisiai nežino, matyt, kaip pasielgti: biurokratiškai ar civilizuotai lotuliukas.gif
Atsakyti