Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Sonatuole @ 2012 11 29, 21:46)
Nu baliaunykės reikia patarimo. Išleidžiam sargus atostogų, tai vietoj jų eina į budėjimus mechanizatoriai. Du budės puse mėnesio, kiti du gal 1 mėn. ar 1,5 mėn. Klausimas kaip skaičiuoti algas? Budės darbo dienom nuo 17 iki 8 val, savaitgaliais ir švenčių dienomis visą parą. Sakau gal skaičiuot įprastą algą plius už naktines, ar įsivest šiam trumpam laikotarpiui jiems suminę (man kažkaip nelabai tas variantas) SOS

Tokiu atveju skaičiuodavau įprastą, jokios naudos iš suminės 1 mėn
Atsakyti
NAUJA TEMA (plepam ten tik pabaigusios sita) smile.gif

Neverta vestis sumines tik del menesio 4u.gif Skaiciuokit kaip paprasta, plius naktines manau
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 11 29, 22:46)
Nu baliaunykės reikia patarimo. Išleidžiam sargus atostogų, tai vietoj jų eina į budėjimus mechanizatoriai. Du budės puse mėnesio, kiti du gal 1 mėn. ar 1,5 mėn. Klausimas kaip skaičiuoti algas? Budės darbo dienom nuo 17 iki 8 val, savaitgaliais ir švenčių dienomis visą parą. Sakau gal skaičiuot įprastą algą plius už naktines, ar įsivest šiam trumpam laikotarpiui jiems suminę (man kažkaip nelabai tas variantas) SOS

QUOTE(Renri3 @ 2012 11 29, 22:54)
NAUJA TEMA (plepam ten tik pabaigusios sita) smile.gif

Neverta vestis sumines tik del menesio  4u.gif  Skaiciuokit kaip paprasta, plius naktines manau

aš irgi manau, kad neverta tokiam trumpam laikotarpiui įsivesti suminės.
ačiū už temą smile.gif
Atsakyti
Jei kazka dadet ar pakeist, greit sakykit smile.gif
Atsakyti
Tai naktinės 1,5 karto ir už darbą švenčių dienomis dvigubai, ania? Sakykim ant popieriaus alga 1510 Lt, tai moku ją plius naktinės ir šventinės, nepriklausomai kiek dienų budėjo?
Papildyta:
Liuks nauja temukė thumbup.gif
Atsakyti
Kelkitės, reik temą dakalt cool.gif
Atsakyti
Labas rytas user posted image

user posted image šildomės, o tai aš sušalau, kol mašiniuką nusigrandžiau doh.gif

Ačiū už apibūdinimą, jo tokia mėgstanti paplepėti močiutė blush2.gif O jos visos tokios jaunos ir gražios wub.gif Ir Tepaluotos apibūdinimas tinka "motere su kiaušais" mirksiukas.gif

Oj, vos nepamiršau, turim gimtuvininkę buhalterką mirksiukas.gif

TUČKA,

Nors pragyventi metai tarsi lapai krinta,
Tokie geri, šilti ir artimi.
Tu nebijok, ne viskas pragyventa,
Ne viskas duota, ką šiandien turi.
Lai gimtadienis būna svajonių ir troškimų išsipildymo diena.

user posted image

Atsakyti
Ačiū Daidute už gražius palinkėjimus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 11 29, 21:05)
Labukas.
Gal būtų galima duoti ir man buhalterių e. pašto prisijungimo duomenis gmail'e? ax.gif
HELP. Kas pastoviai dirba su sumine darbo laiko apskaita? Labai reikia pagalbos. Kadangi atvejis ne iš lengvųjų, todėl reikia nuolat dirbančių su tokia laiko apskaita .

Dirbu su sumine, tolimųjų reisų vairuotojais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 30, 08:14)
"motere su kiaušais"  mirksiukas.gif

mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 30, 08:56)
mega_shok.gif

Kas? g.gif Tai melas? g.gif
Atsakyti
Nu kur tie kiaušai pas mane? Papai, tai taip, o kiaušai? huh.gif
Atsakyti