Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 29, 20:29)

*kada puošiat namus? Galvoju šeštadienį jau reiks gal eglutę papuošti, kaip tik Vilniuje ir eglės įžiebimas.
Vaikui džiaugsmo bus smile.gif

**nesušalk smile.gif taip prastai darbe šildo? mūsų gi darbo įrankis (rankos) negali būti šaltai smile.gif

*aš visada puošiu gruodžio pirmą savaitgalį... namuos jaukiau.... ilgesnės šventės.....

**kaip nors... man atrodo, kad tik man šalta... yra laikoma 20 laipsnių temperatūra......
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 29, 20:17)
Matyt koks notaras tave apipletkino smile.gif Arba dar koks dede, kuris turejo reikalu siandien su auksta zavia blondine biggrin.gif

Tai kad deja,notare motera buvo biggrin.gif Tiek to patikesiu, kad nepletkinot
QUOTE(salutvera @ 2012 11 29, 20:23)
Nagi moterys negi niekas nedirbat su sumine darbo laiko apskaita?  doh.gif

Dirbam, bet blonde esu, tai nezinau ar ka protingo patarsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Parasyk ko tau reik.
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 29, 20:29)
pernai žiemą mano dukrytė dar nevaikščiojo, o šiemet tai jau lakstys po sniegą, jeigu tik jos bus smile.gif
Ech, greit ir kalėdos jau....
kada puošiat namus? Galvoju šeštadienį jau reiks gal eglutę papuošti, kaip tik Vilniuje ir eglės įžiebimas.
Vaikui džiaugsmo bus smile.gif

As jauciu savaitgali jau istrauksiu, bet dar nepuosiu, nes vaikas labai laukia. Klausiu ka nori gaut dovanu is senio salcio, tai sako eglute.
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 29, 21:36)
Dirbtine ir pas mus, tik as ipratus nuo vaiksytes eglute puost Kuciu diena smile.gif Na dabar paankstinu siek tiek aisku, bet ne daugiau nei savaite smile.gif

aš anksčiau puošdavau irgi tik prieš pat šventes. O dabar viskas pasikeitė dėl dukrytės smile.gif

QUOTE(Ž.J. @ 2012 11 29, 21:39)
*aš visada puošiu gruodžio pirmą savaitgalį... namuos jaukiau.... ilgesnės šventės.....

**kaip nors... man atrodo, kad tik man šalta... yra laikoma 20 laipsnių temperatūra......

aha, gera pajusti šventišką dvasią.
tai nėra visai žema temperatūra smile.gif
Bet jeigu mėgsti karštį, tada tai visai nedaug laipsnių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 29, 21:44)
As jauciu savaitgali jau istrauksiu, bet dar nepuosiu, nes vaikas labai laukia. Klausiu ka nori gaut dovanu is senio salcio, tai sako eglute.

na va, eglutė pagrindinis dalykas smile.gif
O po ja ir dovanų daugiau gali atsirasti smile.gif
Atsakyti
o kaip man reiktu FB prie jūsų grupelės prisijungt? blush2.gif
Atsakyti
Visom salta, tai varom i siltus krastus. Ten ir meeta grandiozini padarysim. Kaledos arteja, sefam po laiskeli kad paremtu dovanomis super buhalterytes, ir skrendaaam. gathering.gif alc.gif 000054.gif gossip.gif nail.gif sunglasses2.gif tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif yahoo.gif santa2.gif 000552.gif

Papildyta:
QUOTE(Ž.J. @ 2012 11 29, 20:49)
o kaip man reiktu FB prie jūsų grupelės prisijungt?  blush2.gif

Padarai baliu, prisistatai is visu pusiu, apziuresim ivertinsim ir nuspresim smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 29, 21:52)
Visom salta, tai varom i siltus krastus. Ten ir meeta grandiozini padarysim. Kaledos arteja, sefam po laiskeli kad paremtu dovanomis super buhalterytes, ir skrendaaam.  gathering.gif  alc.gif  000054.gif  gossip.gif  nail.gif  sunglasses2.gif  tourist5.gif  vacation1.gif  vacation4.gif  yahoo.gif  santa2.gif  000552.gif

gerai čia sugalvojai smile.gif
Bet mano mažoji padėjėja be manęs neišvertų nei dienos smile.gif
Aš kol kas tik Lietuvos ribose pasirašau smile.gif

na bet ir tempai mūsų... tuoj temą baigsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 29, 20:52)
Padarai baliu, prisistatai is visu pusiu, apziuresim ivertinsim ir  nuspresim  smile.gif  biggrin.gif

nu prašom... lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
o kur muzika, šokiai clap.gif yu.gif yu.gif yu.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 11 29, 21:01)
o kur  muzika, šokiai  clap.gif  yu.gif  yu.gif  yu.gif

prašom...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 29, 20:09)
O va apie tave tai galiu pasakyt...

swoon.gif swoon.gif swoon.gif
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 29, 20:14)
Snigo, o pro miskus vaziuojant net balta vietomis buvo  biggrin.gif

Dabar plikledis doh.gif
QUOTE(Ž.J. @ 2012 11 29, 20:59)
nu prašom... lotuliukas.gif

O vyro nuotrauka ir banko pin kodai bei slaptažodžiai kur? cool.gif
Atsakyti

QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 29, 21:06)
O vyro nuotrauka ir banko pin kodai bei slaptažodžiai kur?  cool.gif

vyro dar neturiu,.... taip kad..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ž.J.: 29 lapkričio 2012 - 21:09
QUOTE(Ž.J. @ 2012 11 29, 21:09)
vyro dar neturiu,.... taip kad..... lotuliukas.gif 

Tada netinki schmoll.gif Nebent banko sąskaitoj yra kas nors gero. Duok FB kontaktus į AŽ.
Atsakyti