Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(mango @ 2012 11 29, 21:03)
merginos, gal patarsite, kaip sutvarkyti deklaracijas atleidžiant žmogų:
1. 2-SD per tris dienas, o per kiek laiko patį mokestį sumokėti?
2. GPM deklaruojasi FR0571, o sumokėti taip pat kaip DU GPM iki 15 arba 30 d priklausomai nuo atleidimo dienos?
ar teisingai supratau?

1. 2-SD per 3d. Sumokėti kaip ir visada iki kito mėn. 15d.
2. GPM deklaruojasi FR0572. sumokėti arba iki 15d., arba iki paskutinės mėn. dienos (priklausomai nuo darbo užmokesčio sumokėjimo).
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 29, 19:31)
Šiauliuose sniego yra?

Snigo, o pro miskus vaziuojant net balta vietomis buvo biggrin.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 29, 19:32)
Kol kas  cool.gif

Tai kad kartu išlingavom visos  unsure.gif

QUOTE(Renri3 @ 2012 11 29, 20:04)
Tai kad mes iskart irgi isejom smile.gif

Tai mintyse turbut kiekviena apipletkinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 29, 21:14)
Snigo, o pro miskus vaziuojant net balta vietomis buvo  biggrin.gif
Tai mintyse turbut kiekviena apipletkinot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Matyt koks notaras tave apipletkino smile.gif Arba dar koks dede, kuris turejo reikalu siandien su auksta zavia blondine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 11 29, 21:10)
smagu jums....

gali jungtis į mūsų būrį smile.gif

QUOTE(tutska2 @ 2012 11 29, 21:14)
Snigo, o pro miskus vaziuojant net balta vietomis buvo  biggrin.gif

kaip gražu smile.gif aš jau pasiilgau baltos žiemos, užsisvajojau....
atsibodo lietūs....
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 29, 21:17)
gali jungtis į mūsų būrį smile.gif
kaip gražu smile.gif aš jau pasiilgau baltos žiemos, užsisvajojau....
atsibodo lietūs....

Noriu ir as jau, kad baigtusi ta kose lauke, kad butu balta, neslapia smile.gif Ir mano suo dievina sniega biggrin.gif O dukryte tai siandien vale man sniega nuo plauku kol iki poliklinikos nuejom nuo aiksteles biggrin.gif Jai sniegas negrazu sake biggrin.gif
Atsakyti
Nagi moterys negi niekas nedirbat su sumine darbo laiko apskaita? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 11 29, 21:23)
Nagi moterys negi niekas nedirbat su sumine darbo laiko apskaita?  doh.gif

Pas mus sumine, bet as kai naujoke, tai vargu ar kuo pagelbesiu...
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 29, 20:23)
Noriu ir as jau, kad baigtusi ta kose lauke, kad butu balta, neslapia smile.gif Ir mano suo dievina sniega biggrin.gif O dukryte tai siandien vale man sniega nuo plauku kol iki poliklinikos nuejom nuo aiksteles biggrin.gif Jai sniegas negrazu sake biggrin.gif

o as nemegstu sniego.... man reik saulės..... blush2.gif ir darbe salta... nusimezgiau riesines -pirstines be pirstu, jeu nesiuos ryt i darbą... vis šilčiau....
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 29, 21:23)

pernai žiemą mano dukrytė dar nevaikščiojo, o šiemet tai jau lakstys po sniegą, jeigu tik jos bus smile.gif
Ech, greit ir kalėdos jau....
kada puošiat namus? Galvoju šeštadienį jau reiks gal eglutę papuošti, kaip tik Vilniuje ir eglės įžiebimas.
Vaikui džiaugsmo bus smile.gif

QUOTE(salutvera @ 2012 11 29, 21:23)
Nagi moterys negi niekas nedirbat su sumine darbo laiko apskaita?  doh.gif

kažkada teko šiek tiek susidurti, bet tiesą pasakius aš jos nelabai ir perpratau.
Klausk, kas domina konkrečiau, jei žinosiu, atsakysiu smile.gif

QUOTE(Ž.J. @ 2012 11 29, 21:25)
o as nemegstu sniego.... man reik saulės..... blush2.gif  ir darbe salta... nusimezgiau riesines -pirstines be pirstu, jeu nesiuos ryt i darbą... vis šilčiau....

aš šilumos irgi mėgėja, mėgstu karštą vonią, pirtį smile.gif
Bet kai tos saulės nėra, tai jau geriau sniegas nei lietus smile.gif
nesušalk smile.gif taip prastai darbe šildo? mūsų gi darbo įrankis (rankos) negali būti šaltai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 11 29, 21:25)
o as nemegstu sniego.... man reik saulės..... blush2.gif  ir darbe salta... nusimezgiau riesines -pirstines be pirstu, jeu nesiuos ryt i darbą... vis šilčiau....

Neee, tai man irgi saules ir silumos reikia smile.gif bet jei nera jos, tada jau geriau sniegas negu lietus ir pliurzos smile.gif

Mes namus puosim tik pries pat sventes, ir eglute tada staysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 29, 21:30)
Mes namus puosim tik pries pat sventes, ir eglute tada staysim smile.gif

pas mus dirbtinė eglutė, tai pastatysim ją anksčiau, tegul dukrytė džiaugiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 29, 21:34)
pas mus dirbtinė eglutė, tai pastatysim ją anksčiau, tegul dukrytė džiaugiasi smile.gif

Dirbtine ir pas mus, tik as ipratus nuo vaiksytes eglute puost Kuciu diena smile.gif Na dabar paankstinu siek tiek aisku, bet ne daugiau nei savaite smile.gif
Atsakyti