Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(tutska2 @ 2012 11 29, 20:23)
Nu neseniai tik ir as parsivilkau is Siauliu, jau orelis ir vairavimo salygos  doh.gif  doh.gif Pas jus ziema, pas mus baisus lietus.
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Šiauliuose sniego yra?
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 29, 18:55)
pukuotos  wub.gif

Kol kas cool.gif
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 29, 19:23)
Prisipazinkit ka jau pletkavojot apie mane, nes zandai  kaip kaito  biggrin.gif

Tai kad kartu išlingavom visos unsure.gif

Žodž, pletkai: Daidutė - simpatiška, jaunatviška, daug plepanti ir besišypsanti bugalcierka, kuriai visada 30. Bet kad jau žinom, jog turi anūkų, pabaigoj išvadinom baba ir paleidom pas jauną viršininką. Sakė, dirbt eis. Taip mes ir patikėjom... cool.gif Renri3 - pacankė piemenka. Mažutė, smulkutė. Sako, kad atėjo su vaiku. Nu ką aš žinau... Jei 13- os susimeistravo, tai gal... huh.gif Tutska2 pasirodė visai protinga blondinė. Nu maž ir būna tokių blondinių... mastau.gif Ale aukštumo... yess.gif Ir šiaip tokia daili, skani motara. O aš... Ką aš? Atsiprašau, kad cielą pusvalandį kalbėjau telefonu ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 29, 19:23)
Ryt papozuosiu su skaiciuotuvu, bet didelio buhalterisko neturiu, o mazo galit ir nepastebet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Reikėtų pas mamą palėpę prašarint, gal yra kur užsilikę g.gif . Kai buvom mažos su sese budavo labai gera transporto priemonė per kambarius važiuot lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 29, 19:32)
Kol kas  cool.gif

Tai kad kartu išlingavom visos  unsure.gif

Žodž, pletkai: Daidutė - simpatiška, jaunatviška, daug plepanti ir besišypsanti bugalcierka, kuriai visada 30. Bet kad jau žinom, jog turi anūkų, pabaigoj išvadinom baba ir paleidom pas jauną viršininką. Sakė, dirbt eis. Taip mes ir patikėjom...  cool.gif  Renri3 - pacankė piemenka. Mažutė, smulkutė. Sako, kad atėjo su vaiku. Nu ką aš žinau... Jei 13- os susimeistravo, tai gal...  huh.gif Tutska2 pasirodė visai protinga blondinė. Nu maž ir būna tokių blondinių... mastau.gif Ale aukštumo...  yess.gif Ir šiaip tokia daili, skani motara. O aš... Ką aš? Atsiprašau, kad cielą pusvalandį kalbėjau telefonu  ph34r.gif

Kitų nežinau, bet apie Daidutę tai gryną teisybę parašei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 29, 20:32)
Kol kas  cool.gif

Žodž, pletkai: Daidutė - simpatiška, jaunatviška, daug plepanti ir besišypsanti bugalcierka, kuriai visada 30. Bet kad jau žinom, jog turi anūkų, pabaigoj išvadinom baba ir paleidom pas jauną viršininką. Sakė, dirbt eis. Taip mes ir patikėjom...  cool.gif  Renri3 - pacankė piemenka. Mažutė, smulkutė. Sako, kad atėjo su vaiku. Nu ką aš žinau... Jei 13- os susimeistravo, tai gal...  huh.gif Tutska2 pasirodė visai protinga blondinė. Nu maž ir būna tokių blondinių... mastau.gif Ale aukštumo...  yess.gif Ir šiaip tokia daili, skani motara. O aš... Ką aš? Atsiprašau, kad cielą pusvalandį kalbėjau telefonu  ph34r.gif

kaip aiškiai viską aprašei smile.gif atrodo, tarsi pati būčiau buvus ten su jumis ir mačiusi viską savo akimis smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Oho kokie tempai pokalbių užvirė ir pažintys thumbup.gif wub.gif

Turiu klausimą ax.gif Žmogus atidirbo dieną ir po darbo susirgo. Nedarbingumas išduotas nuo tos dienos kai dirbo, bet tą dieną vakare ir susirgo. Kaip pildyti NP-SD? Už kurias 2 dienas išmokėti reikia? Ta prasme, tą dieną kai išrašytas nedarbingumas algą mokėti ar pašalpą už nedarbingumą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jonike @ 2012 11 29, 19:50)
Sveikos 4u.gif
Oho kokie tempai pokalbių užvirė ir pažintys thumbup.gif  wub.gif

Turiu klausimą ax.gif  Žmogus atidirbo dieną ir po darbo susirgo. Nedarbingumas išduotas nuo tos dienos kai dirbo, bet tą dieną vakare ir susirgo. Kaip pildyti NP-SD? Už kurias 2 dienas išmokėti reikia? Ta prasme, tą dieną kai išrašytas nedarbingumas algą mokėti ar pašalpą už nedarbingumą? blush2.gif

Pašalpą (bent jau man taip sodroj paaiškino) ir tabelį L raidė.
Atsakyti
merginos, gal patarsite, kaip sutvarkyti deklaracijas atleidžiant žmogų:
1. 2-SD per tris dienas, o per kiek laiko patį mokestį sumokėti?
2. GPM deklaruojasi FR0571, o sumokėti taip pat kaip DU GPM iki 15 arba 30 d priklausomai nuo atleidimo dienos?
ar teisingai supratau?
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 29, 20:23)
Nu neseniai tik ir as parsivilkau is Siauliu, jau orelis ir vairavimo salygos  doh.gif  doh.gif Pas jus ziema, pas mus baisus lietus.
Smagu buvo su visom susipazint, dabar lauksim Kaune Jusu. Prisipazinkit ka jau pletkavojot apie mane, nes zandai  kaip kaito  biggrin.gif  biggrin.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ryt papozuosiu su skaiciuotuvu, bet didelio buhalterisko neturiu, o mazo galit ir nepastebet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai kad mes iskart irgi isejom smile.gif
Atsakyti
Labukas.
Gal būtų galima duoti ir man buhalterių e. pašto prisijungimo duomenis gmail'e? ax.gif
HELP. Kas pastoviai dirba su sumine darbo laiko apskaita? Labai reikia pagalbos. Kadangi atvejis ne iš lengvųjų, todėl reikia nuolat dirbančių su tokia laiko apskaita .
Atsakyti
Sveikos....
QUOTE(aggree @ 2012 11 29, 17:28)
thumbup.gif saunuole. Mums panasi situacija tik ne su kalendoriais - uzsisakem miegamajam lova... jau 9 savaites praejo, o zadejo per 8 pagamint. Tik siandien bais uzsiemus buvau, ryt skambinsiu - noriu kaip zmogus issimiegot biggrin.gif

mes lovos laukem 3.5 men..... o buvo zadetas menuo.... bet gera nuolaida issiderejom.... maniskis ir juokes :matos, kad daug reikalu su skaiciais turi.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 29, 20:32)
Kol kas  cool.gif

biggrin.gif nu su savo su savo vaiku buvau biggrin.gif Pasigimdziau 28, o dabar man 30 smile.gif
Apie kitas dvi skaiciukes tai teisingai aprasei smile.gif O va apie tave tai galiu pasakyt, kad atrodai nu jau laaabai stipri motera (apie tokias sako "su kiausiniais" biggrin.gif) , su savo tvirta nuomone, kuri pagrysta, su stipriu jumoro jausmu, bet jei jau uzsiutintum tokia, tai mazai nepasirodytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 29, 19:32)

smagu jums....
Atsakyti