Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Daidute @ 2012 11 29, 17:43)
Na, bandyčiau labyje ieškoti giliau ir įsitikinti kokia tikrai turi būti suma. g.gif  Gal čia tik perkėlimo duomenų klaida, bet kokiu atveju čia jau ženkli suma ir reikia labai atsargiai su taisymu mirksiukas.gif

Siaip tikrai reiketu ziuret atsargiai ir atidziai ieskot, nes su duomenu perkelimu i Rivile esus susidurusi ir buna nesutapimu. Tik pas mane jie buvo mazesni gerokai ir lengvai taisomi, nes siemetiniai smile.gif
Atsakyti
Parasiau ir as Pacioliui pikta laiska, su priminimu, kad ju psl skelbiama buvo "kalendoriai bus gauti lapkricio men", o lapkritis turi 30 dienu ir, kad rytoj paskutine diena uzsakymo pristatymui, priesingu atveju prasau grazinti pinigus. Uztenka zaistis bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 29, 18:12)
Parasiau ir as Pacioliui pikta laiska, su priminimu, kad ju psl skelbiama buvo "kalendoriai bus gauti lapkricio men", o lapkritis turi 30 dienu ir, kad rytoj paskutine diena uzsakymo pristatymui, priesingu atveju prasau grazinti pinigus. Uztenka zaistis  bash.gif

šaunuolė, kiek gi galima laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 29, 17:12)
Parasiau ir as Pacioliui pikta laiska, su priminimu, kad ju psl skelbiama buvo "kalendoriai bus gauti lapkricio men", o lapkritis turi 30 dienu ir, kad rytoj paskutine diena uzsakymo pristatymui, priesingu atveju prasau grazinti pinigus. Uztenka zaistis  bash.gif

thumbup.gif saunuole. Mums panasi situacija tik ne su kalendoriais - uzsisakem miegamajam lova... jau 9 savaites praejo, o zadejo per 8 pagamint. Tik siandien bais uzsiemus buvau, ryt skambinsiu - noriu kaip zmogus issimiegot biggrin.gif

Pagaliau diena i pabaiga - susitvarkiau beveik viska, ka buvau siandienai numacius ir dar siek tiek virsaus smile.gif keliausiu pas B, kur laukia prancuziska vakariene.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 11 29, 18:28)
thumbup.gif saunuole. Mums panasi situacija tik ne su kalendoriais - uzsisakem miegamajam lova... jau 9 savaites praejo, o zadejo per 8 pagamint. Tik siandien bais uzsiemus buvau, ryt skambinsiu - noriu kaip zmogus issimiegot biggrin.gif

Pagaliau diena i pabaiga - susitvarkiau beveik viska, ka buvau siandienai numacius ir dar siek tiek virsaus smile.gif keliausiu pas B, kur laukia prancuziska vakariene.

skanios vakarienės smile.gif
ir kuo greičiau sulaukti patogios lovos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 11 29, 18:28)

Mes tai del lovos kita bajeri turejom pamenu biggrin.gif Pagamino mums ja kaip tik pries Kaledas, sustate ir jau Kaledu ryta atsibudom naujoj lovoj, issimiegoje kaip zmones smile.gif Atsinesem i lova kavos, tortuko, sakom papusryciausim..Ir lova tik triokst ir gulim abu skersi lotuliukas.gif Nu juokas paeme man, sakau net patikrint kaip priklauso nespejom, o jau suluzo biggrin.gif Pasirodo, kad jie uzmirso tvirtinimus prisukt kazkokius, nes lova musu nestandartine, plati labai ir ilga (mb aukstas) smile.gif
Na bet dabar jau stovi 3 metai tvirtai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 29, 18:39)
Mes tai del lovos kita bajeri turejom pamenu biggrin.gif Pagamino mums ja kaip tik pries Kaledas, sustate ir jau Kaledu ryta atsibudom naujoj lovoj, issimiegoje kaip zmones smile.gif Atsinesem i lova kavos, tortuko, sakom papusryciausim..Ir lova tik triokst ir gulim abu skersi  lotuliukas.gif  Nu juokas paeme man, sakau net patikrint kaip priklauso nespejom, o jau suluzo biggrin.gif Pasirodo, kad jie uzmirso tvirtinimus prisukt kazkokius, nes lova musu nestandartine, plati labai ir ilga (mb aukstas) smile.gif
Na bet dabar jau stovi 3 metai tvirtai biggrin.gif

čia tai geras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 29, 17:12)

thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolė 4u.gif

Aš savo kalendorių radau ant stalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 29, 18:52)
thumbup.gif  thumbup.gif  Šaunuolė 4u.gif

Aš savo kalendorių radau ant stalo  biggrin.gif

Nu tikiuos rytoj gal gausiu vis tik.. Pasikiaulino jie cia neblogai su tokiu pristatymu.
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 11 29, 15:23)
sveikutes smile.gif tai siauliai tusinasi smile.gif kaip meetas?

Normaliai. Netgi bobos visai normalios bigsmile.gif Bendrauti galima tongue.gif
QUOTE(Daidute @ 2012 11 29, 16:09)
Buvo labai smagu pamatyti gyvai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 29, 18:49)
Normaliai. Netgi bobos visai normalios  bigsmile.gif Bendrauti galima  tongue.gif

Žinoma normalios, nesikandžioja, nesikolioja. lotuliukas.gif Gražios ir pukuotos wub.gif
Atsakyti
Nu neseniai tik ir as parsivilkau is Siauliu, jau orelis ir vairavimo salygos doh.gif doh.gif Pas jus ziema, pas mus baisus lietus.
Smagu buvo su visom susipazint, dabar lauksim Kaune Jusu. Prisipazinkit ka jau pletkavojot apie mane, nes zandai kaip kaito biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 28, 21:12)
Nuo kėdės-lūžes delnikaulis. Pasilenki po stalu kokio nukritusio popieriaus pasiimt ar kompo laidų pataisyt ir tuo metu kažkam atidarius duris staiga keliesi ir galvą į stalą trenki  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 29, 10:57)
Gal reikia ant kaklo kokius skaiciuotuvus pasikabint?  lotuliukas.gif bus kaip skiriamasis zenklas, kad cia tikrai buhaltere stovi biggrin.gif

Ryt papozuosiu su skaiciuotuvu, bet didelio buhalterisko neturiu, o mazo galit ir nepastebet lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti