QUOTE(Liepos dukra @ 2012 11 29, 09:33)
Dabar klausykis įdėmiai.. net jeigu žuvys ims skaraidyti, o paukščiai plaukiot vandeny.. ir jeigu Sacharos dykumoj staiga kils sniego griūtis, ar užpustys lig kaklo sniegu.. net jeigu visos jūros išdžius, o žirafai staiga sutrumpės kaklas.. ir jeigu kaktusas sumanys apsikirpti ir liks be spyglių, o ežiukas taps blondinas, net jeigu ims kalbėti pingvino koja, o dramblys ims šokti gulbių ežerą.. net jeigu iš dangaus ims leistis maži žali padarai. Žinok, kad Tu man visada išliksi DRAUGAS..
labai labai gražūs žodžiai
Išsisaugosiu juos
QUOTE(Sonatuole @ 2012 11 29, 10:08)
Labas rytas
pas mane darbe yra atsakinga motera už saugą, tai jai atvažiavo SDG tipo nemokamai pakonsultuot ko trūksta, o tada ta mano motera su SDG atstove susitarė neoficialna, kad ji sutvarkys ko trūksta. Tai gavos labai papigiai.
pas mane darbe yra atsakinga motera už saugą, tai jai atvažiavo SDG tipo nemokamai pakonsultuot ko trūksta, o tada ta mano motera su SDG atstove susitarė neoficialna, kad ji sutvarkys ko trūksta. Tai gavos labai papigiai.
irgi geras variantas, tik gal ne su visasi eina susitarti pas mane buvo atvykę net 2 atstovai...
na pabandysiu dar pati pasieškoti reikalingų dokumentų
QUOTE(sunflow @ 2012 11 29, 12:23)
Noriu padėkoti kažkam (neprisimenu kam) už patarimą per VMI el. paslaugas užsisakyti suderinimą. Užsisakiau ne tik suderinimą, bet ir korteles už 2010-2012 metus Tiesiog super, nereikės trenktis per visą miestą, ieškoti kur pasistatyt mašiną ir t.t.
Ačiū
Ačiū
aš irgi dėkoju, tik nepamenu kas užrodė labai puikus dalykas - mokesčių suderinimas internetu.
QUOTE(mairux @ 2012 11 29, 12:29)
Suderinimo aktą ir aš buvau užsisakius, bet kortelių tai net nežinojau, kad galima užsisakyti. O ką reikėtų įrašyti, norint gauti korteles? Ar be problemų jas atsiunčia, per kiek laiko?
aš parašiau tokį sakinį:
Atsiųskite prašau visų mokesčių apskaitos korteles už 2011-2012 metus ir mokesčių likučius šiai dienai.
Vienos įmonės duomenis gavau kitą dieną, kitos - po savaitės. matomai priklauso nuo VMI darbuotojos užimtumo.
QUOTE(aggree @ 2012 11 29, 12:50)
Kurioje vietoje ši paslauga yra?
reikia eiti per vmi.lt - el.paslaugos - elektroniniai paklausimai - pasirinkti pakalsuimo temą "Apskaitos kortelė ir mokestinių prievolių likučių derinimas".
Tik reikia nurodyti el.paštą, kuris yra deklaruotas FR0791 formoje. Aš nurodžiau savo asmeninį paštą, kuris nėra deklaruotas, tai man skambino. Tada pasakiau el.paštą, kuris deklaruotas ir atsiuntė