Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

sveikutės, aš ką tik prisėdau prie kompo smile.gif Dirbau iki 4 val. ryto, ryte dukrytė ilgiau miegojo, tai ir aš fgalėjau pailsėti, o paksui lėkėm į Yamaha mokyklėlę smile.gif dabar dukrytė snaudžia, tai prisijungiu prie jūsų su kavos puodeliu smile.gif

QUOTE(Liepos dukra @ 2012 11 29, 09:33)
Dabar klausykis įdėmiai.. net jeigu žuvys ims skaraidyti, o paukščiai plaukiot vandeny.. ir jeigu Sacharos dykumoj staiga kils sniego griūtis, ar užpustys lig kaklo sniegu.. net jeigu visos jūros išdžius, o žirafai staiga sutrumpės kaklas.. ir jeigu kaktusas sumanys apsikirpti ir liks be spyglių, o ežiukas taps blondinas, net jeigu ims kalbėti pingvino koja, o dramblys ims šokti gulbių ežerą.. net jeigu iš dangaus ims leistis maži žali padarai. Žinok, kad Tu man visada išliksi DRAUGAS..

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

labai labai gražūs žodžiai smile.gif
Išsisaugosiu juos smile.gif

QUOTE(Sonatuole @ 2012 11 29, 10:08)
Labas rytas
pas mane darbe yra atsakinga motera už saugą, tai jai atvažiavo SDG tipo nemokamai pakonsultuot ko trūksta, o tada ta mano motera su SDG atstove susitarė neoficialna, kad ji sutvarkys ko trūksta. Tai gavos labai papigiai.

irgi geras variantas, tik gal ne su visasi eina susitarti smile.gif pas mane buvo atvykę net 2 atstovai...
na pabandysiu dar pati pasieškoti reikalingų dokumentų

QUOTE(sunflow @ 2012 11 29, 12:23)
Noriu padėkoti kažkam (neprisimenu kam) už patarimą per VMI el. paslaugas užsisakyti suderinimą.  4u.gif  Užsisakiau ne tik suderinimą, bet ir korteles už 2010-2012 metus  thumbup.gif  Tiesiog super, nereikės trenktis per visą miestą, ieškoti kur pasistatyt mašiną ir t.t.

Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aš irgi dėkoju, tik nepamenu kas užrodė smile.gif labai puikus dalykas - mokesčių suderinimas internetu.

QUOTE(mairux @ 2012 11 29, 12:29)
Suderinimo aktą ir aš buvau užsisakius, bet kortelių tai net nežinojau, kad galima užsisakyti. O ką reikėtų įrašyti, norint gauti korteles? Ar be problemų jas atsiunčia, per kiek laiko?

aš parašiau tokį sakinį:
Atsiųskite prašau visų mokesčių apskaitos korteles už 2011-2012 metus ir mokesčių likučius šiai dienai.
Vienos įmonės duomenis gavau kitą dieną, kitos - po savaitės. matomai priklauso nuo VMI darbuotojos užimtumo.

QUOTE(aggree @ 2012 11 29, 12:50)
Kurioje vietoje ši paslauga yra?

reikia eiti per vmi.lt - el.paslaugos - elektroniniai paklausimai - pasirinkti pakalsuimo temą "Apskaitos kortelė ir mokestinių prievolių likučių derinimas".
Tik reikia nurodyti el.paštą, kuris yra deklaruotas FR0791 formoje. Aš nurodžiau savo asmeninį paštą, kuris nėra deklaruotas, tai man skambino. Tada pasakiau el.paštą, kuris deklaruotas ir atsiuntė smile.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif tai siauliai tusinasi smile.gif kaip meetas?
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 11 29, 16:23)
sveikutes smile.gif tai siauliai tusinasi smile.gif kaip meetas?

Niu fainiai zinok smile.gif Papietavom, paplepejom, susipazinom gyvai smile.gif Tustka2 prisijunge thumbup.gif Sekanti karta galetu ir daugiau prisijungt wink.gif
Atsakyti
tai sekanti karta bazuojates ir i kauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 11 29, 16:53)
tai sekanti karta bazuojates ir i kauna smile.gif

Butu smagu smile.gif Tik kazin kaip cia gautusi pietu metu sulakstyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 29, 15:44)
Niu fainiai zinok smile.gif Papietavom, paplepejom, susipazinom gyvai smile.gif Tustka2 prisijunge  thumbup.gif Sekanti karta galetu ir daugiau prisijungt wink.gif

Labai labai dėkui už tą trumpą susibėgimą. wub.gif Buvo labai smagu pamatyti gyvai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 29, 17:09)
Labai labai dėkui už tą trumpą susibėgimą. wub.gif  Buvo labai smagu pamatyti gyvai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif buvo labai smagu smile.gif manau ne paskutinis susibegimas smile.gif
Atsakyti
pripozavot? prisisveite koldunu? smile.gif
panos sos smile.gif nuo 2008 01 01 pas mus rivile. iki tol buvo labis (dosine lieva programa smile.gif ) rivileje matau abejotinu skolu likutis ikeltas 29 000, o labyje kai ziuriu - yra 20 000. ka tokiu atveju daryti? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 11 29, 17:14)
panos sos smile.gif nuo 2008 01 01 pas mus rivile. iki tol buvo labis (dosine lieva programa smile.gif ) rivileje matau abejotinu skolu likutis ikeltas 29 000, o labyje kai ziuriu - yra 20 000. ka tokiu atveju daryti? sad.gif

Nepozavom smile.gif Kazkaip mazai musu buvo, tai nesugalvojom smile.gif Matyt uzteko FB fotkes paziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 29, 16:11)
drinks_cheers.gif buvo labai smagu smile.gif manau ne paskutinis susibegimas smile.gif

Tikiuosi ir aš, kad ne paskutinis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 11 29, 16:14)

Na, bandyčiau labyje ieškoti giliau ir įsitikinti kokia tikrai turi būti suma. g.gif Gal čia tik perkėlimo duomenų klaida, bet kokiu atveju čia jau ženkli suma ir reikia labai atsargiai su taisymu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 11 29, 16:14)

Gal buvo kokia pazyma surasyta 2012 12 31? Kazkur tie 9000 turi buti, gi kitaip nesueitu balansas.
Atsakyti