Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Daidute @ 2012 11 29, 11:53)
Lauksime įspūdžių  mirksiukas.gif  O FB turim susikūrusios savo grupelę irgi  ax.gif  Rašyk kaip tave rasti FB, prijungsime  mirksiukas.gif

Jau kaip laukiu susitikimo, tikiuosi pažinsim viena kitą  biggrin.gif

Gal reikia ant kaklo kokius skaiciuotuvus pasikabint? lotuliukas.gif bus kaip skiriamasis zenklas, kad cia tikrai buhaltere stovi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 29, 10:57)
Gal reikia ant kaklo kokius skaiciuotuvus pasikabint?  lotuliukas.gif bus kaip skiriamasis zenklas, kad cia tikrai buhaltere stovi biggrin.gif

Aha, arba glėbis popierių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 29, 10:53)
Rašyk kaip tave rasti FB, prijungsime  mirksiukas.gif

Taigis anoji viena iš pirmųjų prijungta!
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 29, 11:09)

clap_1.gif
Atsakyti
Noriu padėkoti kažkam (neprisimenu kam) už patarimą per VMI el. paslaugas užsisakyti suderinimą. 4u.gif Užsisakiau ne tik suderinimą, bet ir korteles už 2010-2012 metus thumbup.gif Tiesiog super, nereikės trenktis per visą miestą, ieškoti kur pasistatyt mašiną ir t.t.

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 29, 11:09)

Miršau, senatvė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 11 29, 12:23)
Noriu padėkoti kažkam (neprisimenu kam) už patarimą per VMI el. paslaugas užsisakyti suderinimą.  4u.gif  Užsisakiau ne tik suderinimą, bet ir korteles už 2010-2012 metus  thumbup.gif  Tiesiog super, nereikės trenktis per visą miestą, ieškoti kur pasistatyt mašiną ir t.t.

Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Suderinimo aktą ir aš buvau užsisakius, bet kortelių tai net nežinojau, kad galima užsisakyti. O ką reikėtų įrašyti, norint gauti korteles? Ar be problemų jas atsiunčia, per kiek laiko?
Atsakyti
O kaip man šaaaltaaa... huh.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 11 29, 11:23)
Noriu padėkoti kažkam (neprisimenu kam) už patarimą per VMI el. paslaugas užsisakyti suderinimą.  4u.gif  Užsisakiau ne tik suderinimą, bet ir korteles už 2010-2012 metus  thumbup.gif  Tiesiog super, nereikės trenktis per visą miestą, ieškoti kur pasistatyt mašiną ir t.t.

Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kurioje vietoje ši paslauga yra?
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2012 11 28, 16:44)
Aš tokiu atveju, kai vadovai pamiršta, apie kiekvieną dieną "kukuojamą" dalyką, tai išsiunčiu dar + ir emailu priminimą, kad paskui amnezija neaplankytų, jog nesakiau, kai išauš atpildo diena (VMI, DI ir t.t. apsilankymo diena)..  cool.gif

siunčiau ne vieną biggrin.gif gal reiktų dar kartą prainformuot raštiškai mastau.gif kol pati nepamiršau hihihi.gif

o man jau kalėdinė nuotaika tongue.gif ryt su vaikais važiuosim eglutę daryt, prisirinkom kankorėžių tai klijuosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2012 11 29, 12:29)
Suderinimo aktą ir aš buvau užsisakius, bet kortelių tai net nežinojau, kad galima užsisakyti. O ką reikėtų įrašyti, norint gauti korteles? Ar be problemų jas atsiunčia, per kiek laiko?

Tiesiog parašiau, prašau atsiųsti 2012-10-31 suderinimą ir mokesčių korteles už 2010-2012 metus.
Daugiau nieko mirksiukas.gif Atsiuntė kaip ir priklauso per 5 darbo dienas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2012 11 29, 12:50)
Kurioje vietoje ši paslauga yra?

VMI- el. paslaugos- elektroniniai paklausimai- užpildote viską- kur paklausimo tema, nurodote apskaitos kortelė ir mokestinių prievolių likučių derinimas

4u.gif
Atsakyti
Laba diena, ir as noreciau kankoreziu.. ju dabar galima rasti?? rolleyes.gif
ar esate kuri susidurusi del turto mazavercio nurasymo? noriu nurasyti nes pirktas pries pora meteliu bet kad liktu.. i uzbalansine saskaita kazkaip kelti, bet nesu taip dariusi.. kokia korespondencija turetu buti gal kuri kolege padetu?
Atsakyti